Луна и Кичка отново спасени от зрителите

Моника Валериева напусна шоуто при четвъртите елиминации във VIP Brother. Ексцентричните певици Кичка Бодурова и Луна преживяха поредните елиминации.

Обратно в новината

Коментари - Луна и Кичка отново спасени от зрителите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мисля,че Ритон са постигнали много цял живот са гледали само себе си в другити държави стоиностни и богати звезди каквито се изкарват те осинувиха и спасиха от глад и бедност деца,а тея само интриги плетат за да спечелят пари .Не знам само за какво са им .Критикуват Кичка ,а те същите уж имат ама даи да изливаме помия против всички само и само да вземем парите. И тези много ниско паднаха,а този Гъмов изобщо не бях чувал за него.

Еманация на задругата на гейовете, продуценти и водещи. "Зрителите", ама НЕ! Много лъжете бре медийци глобални!

но този Здравко никога не ми е харесвал.Той е много прост и всичко е от простотия и нисък IQ. Жена му Катя е студена и лоша.

много нагласено,мисля,4е вси4ки зрители още в на4алото трябва да са разбрали, 4е е нагласено цялото предаване-от една реплика на Луна при номинациите се разбра 4е играе роля,като се има предвид това се забелязва,4е и другите в предаването го разбират и се правят ,4е и се вързват и играят своята роля.Това предаване е изцяло режисирано,затова не се ядосвам на Луна, не мисля, 4е такова дразнещо существо в живота.

След снощното откровение на Кичка лъсна пресметливостта и коварството на Здравко и Катя. В техен стил се опитаха да отричат срещата и договорките с Кичка преди влизането в Къщата. Още ли приятелите им в Къщата и извън нея ги приемат за добри и честни хора? Ами изказванията на Здравко срещу колегата и приятел Георги Христов? Себелюбиви, алчни и отмъстителни са и двамата. Какви ръкомахания, учудени физиономии и неумели опити да отрекат думите на Кичка. Тези двамата за пари за готови да се отрекат не само от приятелите си , но и от собствените си родители. Те всъщност са в конфликт и с тях.

Ако трябва да предпочета някой от вехтите социалистически звезди, то със сигурност това ще бъде Бодурова, пред злобния и самовлюбен комплексар Здравко. Как е възможно толкова злоба,завист, усещане за величие и нарцисизъм на тази възраст, когато човек трябва да показва мъдрост и възрастова зрялост?Този човек ще ме кара да изпадам в потрес, ако случайно чуя някоя тяхна песен от великото им професионално творчество.

Тези от Биг Брадър защо не позволят в номинация за изгонване да попаднат Дует Ритон? Ако наистина имат силна подкрепа отвън доста пари от СМС-и ще съберат. Ясно е, че до края Луна и Кичка ще бъдат номинирани за изгонване. Може би Джино, Катрин, Светлана , Иво Танев са много големи и известни български звездни випове ? Може би показват много по достойно поведение и характер от Луна и Кичка? Ами пиянката Гъмов какво прави освен да седи, да пие и да злослови за определени жени от Къщата?

Много точно!

Ритон загубиха голяма част от публиката си.Жалко за тях.

Най-голямата идотщина е да дадеш на българите да гласуват. За каквото и да е: избори, референдум- каквото и да е. Ако сравниш гласуването им по който и да е въпрос с гласуване на европейците или американците, резултатът ще е винаги противоположен.

Не знаех, че европейците и гражданите на САЩ гласуват винаги еднакво.... като гласувалите за Националния фронт във Франция и гласувалите за либерал демократите във Великобритания :))

maria

По добре Луна,отколкото Волен Сидеров,при това е и депутат,сами виждате кой е лудия.За мен Луна е победителя в шоуто,тя направи предаването интересно,аз го гледам заради нея,защото ми е весело и забавно ,не се натоварвам,за разлика от Здравко и Кичка,дразнят се като деца от детската градина.Луна е достойна да спечели тя е умна и възпитана,вижте как говори само и да защо да не стане президент,като гледаме какви са ни депутатите от луди по луди.Луна е най добрата.

Хем злобен, хем се обгражда в лагер, а те на свой ред му пригласят и се преструват, че не виждат границата между добро и не добро. Шушумиги.

Спасени от зрителите- ама друг път. Спасени са от Биг Брадър, защото му харесва да храни зрителите си с помията, която участниците изливат върху Кичка и Луна. Ако не е тази помия, дори и помиярчетата ще престанат да гледат Биг Брадър.

гордея се че ми махнахте коментара, значи пак съм казал истината, и сега понеже е демокрация.......махайте, махайте

МАКАР ОТ ШОУТО НЕПРЕКЪСНАТО ДА НИ ВМЕНЯВАТ, ЧЕ КИЧКА Е ДРАЗНИТЕЛ,ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ КАК СЕ ДЪРЖИ ЗДРАВКО - АРОГАНТЕН, НЕУВАЖИТЕЛЕН, ПРОВОКАТИВЕН СПРЯМО КИЧКА. ПАДНА МИ В ОЧИТЕ!!!

Как можахте да напишете. че Кичка е ексцентрична.

Защо, центрична ли е?

Добре, че изгониха тази жена.

Минетов,не си оригинален!

link - вие спелинг чек нямате ли ???? ...предизвика бурна реСкция сред някои от съквартирантите...

Сега разбирам, защо Здравко се държи като селска клюкарка и постоянно напада колежката си Кичка, той и Катя се мислят за победители, защото имат помощта на масоните. Здравко бил масон и той. Едно не мога да разбера, защо никога не си признава грешките, а за другите като отвори една уста, че само бълва, бълва - паднаха ми в очите и двамата с жена му. Моника пък тя като и се обади приятеля й не можа да го познае отначало и тук голям цирк беше. Луна и тя не е много наред въпреки, че нейна приятелка казала, че това е само роля и тя така решила да се прави на това което не е, да дразни останалите, да им говори тихо като на олигофрени и да ги изкарва извън нерви. За сега само Кристина ми харесва като поведение в къщата, дано не прихване злобата от другите. Гъмов пиянката и той тръгнал квалификации да прави на другите, а той самия е ... Ернестина и тя долу-горе балансира добре със всички. Иво също не мога да го понасям с това вечно приповдигнато настроение, все си мисли, че е прав и все е капака на всяка тенджера. Кичка и тя взе да си показва характера и не знам, защо я нападнаха когато се закле в дъщеря си, а Здравко ехидно и каза "че не го интересува това" и тя много подобаващо му отговори. В много интервюта казват, че не искат деца, защото градят кариера и сега да ги съжаляваме, е това няма как да стане. Правилно каза Кали снощи, ако са имали проблеми да са си осиновили но за мен те са пълни егоисти мислещи единствено за себе си. Люси и той се показа като една обикновена квартална клюкарка.

=

Ей,я не ме обиждай, ще си гледам каквото искам.

съсипаха я тази женица Луна. Големи "мъже" как не ги е срам да се държат толкова безпардонно с жена и да говорят по този начин. Луда била, не чистила, а тези шкембелии какво правят? Клюкарстват и злобеят като селски клюкарки!

Що па да са я съсипали да не са я подлудили те? Макар, че от такива кръволоци убиващи беззащитни насекоми с хавлии всичко може да се очаква

ти прочете ли какво написах бе цървул? Обясних защо са я съсипали, айде прочети го още няколко пъти коментара и може и малкия ти мозък с две гънки да го разбере!

ХАРЕСВАМ ГЛАСА,ПЕСНИТЕ ЧЕ ЗАЩО НЕ И ДЪРЖАНИЕТО НА КИЧКА ГЛАСУВАХ ЗА НЕЯ ЗАЩОТО НЕ ХАРЕСВАМ ТАКИВА КАТО ГЪМОВ,КАТЕТО И ЗДРАВКО ЗЛОБАРИ ЧЕ И ЕРНЕСТИНА ДЪРЖИ СЕ КАТО ИЗПЕЧЕНА КЛЮКАРКА

Гъмов,никой насила не те е накарал да влизаш във формата! Какво ни приканваш да идваме ние да живеем с тия двете,а да ти кажа че тия двете както ги наричаш са дали много повече от теб за България,а твоите постановки дали има някой да ги гледа и кой ли те познава!Не си мисли че си павече от тия двете,не се връзвай на простотиите на Здравко! Вие за пари и душите си на дявола ще продадете,това го разбрахме,оплюхте колегите си и се правите че сте голяма работа,а сте толкова жалки,отвратихте ни се!

Кво е дала Луна за България,че не моем те разберем, а това, че Здравко е невротичен простак не прави Кичето по-поносима като поведение ОКейй ?

А пък във "Фермата" кравата Пламена най-накрая роди.

Луна - нормално, та тя направи половината брадър тая година. Кичка пак нормално - все пак има някакви фенове живи ;) . Ритонците са прекалено меркантилни и доста елементарни, да не говорим за Здравко, който си е направо агресивен. Кифлите няма какво да ги коментирам - те са с ценоразпис ;) . Ернестина и Гъмов изглежда са най-нормалните, макар че се величаят малко в повече, отколкото би трябвало, но пък в тая компания сигурно е нормално. Не знам защо има няколко личности, за които досега няма почти никакви кадри. Толкова ли са безлични?

Всеки ден контактувам инкогнито с прехвалените випове. Нямате си на идея за какви посредствени боклуци с извратено съзнание иде реч. Безчуствени, нагли и развратни. Обаче си отпускат душичките само когато са анонимки. Чак се чудя какво му се връзвате на този сеир гювеч измислен за да ви трови съзнанието.

КИЧКА ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ Е БОРИЛА САМА ЗА ДА СЕ ДОКАЖЕ, НО НА ЗДРАВКО НЕ МУ ПРАВИ ЧЕСТ, ПЪРВО ОПЛЮ ГЕОРГИ ХРИСТОВ, ПОСЛЕ КИЧКА. ТОЙ Е НА ПРИНЦИПА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, ГОЛЯМ ИНТРИГАНТ, КАТЕТО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ МУ ПРИГЛАСЯ. ЗА ГЪМОВ КАКВО ДА ПИША В НАЧАЛОТО БЕШЕ ПРИНЦИПЕН, СЕГА ВЗЕ ДА СЕ ОГЪВА

Че махнете го бе! Да не е абониран за екрана?

Кичка Б. е много богата, много велика и известна, но ако не се буташе по реалититата в България, кой ли щеше да се сеща за нея ?

Разбира се, че народа ще спаси тия двете, да не ще спаси българския народ оная която всички разбраха че се занимава с проституция и няма нито един работен ден в живота си а живее прекалено охолно и луксозно с бентлита скъпи коли на екскурзии в чужбина сен тропе малдивите и прочие. Как стават тия неща като не си изкарал и 1 лев през живота си? Кой й дава тия пари и за какво?:))

Първо баце, публиката на Вип Брадър трудно може да се отъждестви с "народа", второ едно е да гледаш друго е да пускаш смс-и и последно що си мислиш, че някой различен от продуцента решава кой да остане и кой не!

++++++

Докато има златотърсачки в България като тази Моника, българския народ ще намалява. Имам предвид ще имаме ниска раждаемост, каквато е сега. България е бедна страна. 80% от народа една свързва двата края,за храна и сметки,с 1 безработен в семейството. Ако жените у нас избират партньор по парите,то наистина сме обречени и след 50 год. няма да има българи в България а само от ромския етнос.

От много векове "златотърсачки" се намират навсякъде по света, причините за ниската раждаемост са съвсем различни

С пълна уста ми вика мерси, вдигам ръка и викам такси... :)

а на теб кой ти пълни устата?

Хаха никой паляк! Зтова мога да иразявам мнението си свободно, без да ми се налага да стоя на амбразурата. Е вярно не карам Бентли, но предполагам ще го преживея. Ти как мислиш? :)

Права си, в къщата има комплексарка, луда и проститутка и т.н.. Не е бил много труден кастинга на творците на Брадъра. Тази луна за първи път я чувам. Явно горката е загубила много пари, щом се е съгласила пред цяла България да се прави на пълно ку-ку. Като че ли (засега) само Ернестина и Кристина се държат добре....не го гледам непрекъснато. По интересен ми е БАЙ БРАДЪР!

А тая Моника каква е? И в гугъл не откривам много за нея, освен че е плеймейтка и спрягана с Валерката по някое време

Ми такава е, плеймейтка. В И П !?!?

а това не е ли по-добре платена курва

Моника беше най добродушния човек в къщата,с чувство за хумор и естествено поведение.Трите номинирани са попадението на шоуто и която и да излезеше то губи.Представете си вътре само целомъдрените Гъмов,Иво,Ритон и Ернестина.Дори лайнохвъргачката Люси е полезен,защото е дразнител. Пък леле как яде, да е жив и здрав.

Предпочитах Моника пред зализания мангал с мазната коса и пенсионерската дружинка...

предаване-изваденото око- е пърна тъпотия

няма да ви преча на халтурата

като Ви е приятно да гледате по няколко часа на вечер как се разхожда едно извадено око по екрана-и аз не преча

халтура лат. списък на умрелите, който се чете от свещеник лат. Списък на умрелите Некачествена работа. книж. Изкуство или творба с ниско качество, създадени с търговска цел. Какво ли от всичко това имате предвид и как ли го разбират тези с плюсовете

Всичко върви по сценария...извадиха Моника и оставиха дъртата чанта Кица и оная с фаянсовите зъби - Луда...Моника може да е всякаква ама поне е младо, секси момиче....а тия двете скумрии какво да им гледаш...

Нагласена работа е това предаване ойе с влизането се знае кой ще спечели

Аз знам- "Прегърни ме"

Абе некой знае ли друга песен на Ритон освен тая "Джалма" ?

За виното в бъчвите и недолюбените от Здравко момичета е другата по известна песен,но и там Катя пее, а Здравко както винаги е на буксир.

"Накъдето ми видят очите", "Дон Кихот И Дулсинея", "Елате ни на гости"... имат и други много хубави песни.

А известна ли Ви е тяхна песен от последните 10 години ?

Е като имат и други песни ЩО НЕ ГИ ПЕЯТ И ТЯХ бре :))))

Е то какви други песни да имат, като всичко се диктуваше от концертна дирекция и нямаше никаква конкуренция на този пазар. Сега да ги виждате да правят нещо? Културата е аслъ мястото където трябва пазара да определя. Тези не стига че никой вече не ги слуша, ами и ни ги натрапват да не ги забравим. Така ще е докато приятелският им кръг е още на власт по разни институции свързани с музиката. Пълни бездарници. Чак не ми се ще да им влизам в тона. Ама на тоя Здравко само ще му кажа, че дядо ми като е събирал бабите на селото да го слушат като пее не е завършвал консерватория. Бюрократични институцийки които деформират истинските таланти. Който пее си пеее и без татко му да го пласира като "момичето на татко", което няма голяма разлика от сводничеството и проституцията.

Ритон живеят със стари песни,а Здравко е един злобар.Луна е една откачалка,Какви випове са тия освен Кичка която е много богата

Няма да крия,че никога не съм харесвала песните на Ритон,нито сценичното им поведение.Но не заради това ще кажа,че пролича колко са злобни,двулични и много отмъстителни.Слушам непрекъснато БГ радио.Радио1-не съм чула тяхна песен.И Кичка не е цвете.но е на второ място.

Кичка е доста дразнеща с манията й за величие. Сама почва да се обяснява колко е велика, къде е пяла, че пяла най-хубавата песен, българска и т.н. и сама провокира тези около нея, особено по нервните като Здравко.

Бодурова е болна на тема известност. Направо си е за лекар. Е, Кичка, не сте най-известната и велика певица.

АЛО, РИТОН МАРШ В ГРАДИНАТА НА КИЧКА,ТА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КОГАТО И ГОСТУВАТЕ ДА СИ СТАНЕТЕ ПО БЛИЗКИ.

Каквото е казал сценариста - това е. Или някои наистина вярват, че като "гласуват" и техния глас се отчита? В телевизионно риалити шоу? Докажете, че резултатите не се манипулират на 100%. Каквото каже сценариста - тия и тия цифрички се показват на екрана.

И аз се чудя, как може да има глупави хора, които да вярват, че те определят нещо в тези телефонни гласувания.

Кичка е ужасно досадна кариеристка, с желанието си непрекъснато да напомня на всички, че е повече от останалите. Не проумява, че отдавна й е минало времето.

и сама провокира отношението на останалите към нея.

На първо четене нямаше верен ход. Дали да изгониш комплексарката, лудата или проститутката? И все пак до известна степен логичен избор /решение на големия брат освобождаваш се от вече изчерпаната сюжетна линия и залагаш на другите две. Едната ще продължи да захранва гледащите или негледащите (но коментиращи) зрители с факти от Златния век на естрадата, разбирай творчеството си, а другата - да предизвиква някаква безумна смесица от раздразнение, смях и съжаление. Само се чудя колко хубава трябва да е една баница, за да прокара път до сърцето на ББ, вече заето от друга певица, пребиваваща в къщата?:))

Тия хора вътре не разбраха,че номинират всъщност Кичка и Луна за финал.Какво ли би станало,ако Ритон ги пуснат на "борсата"? РР.-Плюсовете-остават -минусите напущат

Световно неизвестната Моника напусна....Добре, че стана така. Чула тя, че някой някъде постига нещо в живота си и решила да промени мнението на хората. Тя дали е наясно, какво означава успешен човек. Заучила някакви думи и се опитва да се впише. Не, че останалите ни Випове са големи капацитети, но поне имат зад себе си кариери. Друг е въпроса за тяхното поведение. Толкова елементарни и първични. Един човек, който има някакво самоуважение не би се подложил на тази публична гавра. Сами си се предлагат за пари после плачат- това е и поведението на голяма част от българите.Само мрънкане и недоволство.

Диди,Моника се показа като пич.Останаха лайнометите в тази къща.Завиждаш и ,нали?

Кондьо, много си елементарен. На луксозните момичета/не искам да използвам друга дума/ няма за какво да им се завижда. Те живеят за да посещават пластичния хирург. И понеже не работят някой трябва да им дава средства, а никой не дава за черни очи.......

Ей тоя Здравко много злобен бе!

Кичка кого ли е ангажирала да пише в нейна подкрепа и да поставя плюсове и минуси "където трябва"?!

На тия звезди им лъснаха гъзовете в това шоу. Кичка все пак е по-симпатична, по непосредствена. този Здравко е абсолютен климактерик.коя жена ще го изтърпи. А Катя се опитва да се сдържа, ама не успява да скрие злобата си.

Как ще е симпатична Кичка, като никой от заобикалящите я не може да я понася? Като ти е толкова симпатична, вземи си я увас да си я гледаш непосредствено.

Здравко и Катя са много завистливи. Цял живот пеят три песни и нищо ново не направиха! Но самочувствие....

В сравнение с Кичка, Ритон ми изглеждат много по-нормални хора. Тя ту е българка, ту американка когато и изнася и с коментарите си индиректно обижда всички българи. Много грозно провокира опонентите си, като ги засяга с лични обиди и коментари: нещо което Ритон никога не си позволяват в такава степен.

Чучелото Моника- вън!!!

Ами Катето като не може да стои в къщата и плаче да излезе,ама пустите му пари лакумията е голяма.За Здравко да не говорим тъкава простащина лъха от този човек.Жена му е толкова прекрита и лицемерна та чак пръхти от високомерие и злоба.Цял живот ни ги натикват в публичното пространство.

Бобчо,понеже пишеш за "простащина",следва да знаеш че се пише: лакОмия/, тАкава, прИкрита.За другото си прав.