Мъжките трикове за прикриване на възрастта

Все повече мъже започват отговорно да се грижат за външния си вид. По-хитри и от жените, те използват трикове за младежко излъчване, но без да прекаляват.

Обратно в новината

Коментари - Мъжките трикове за прикриване на възрастта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мъжете има лосиони, които възвръщат естествения цвят на косата . Става по- бавно и струва по- скъпо. Използвани са растения, които карат организма да произвежда пигмента меланин и даже да възстановяват окапалата коса. Дори и при жените е неприятна гледка , когато след боядисване с боя се оформят пътечки от израсналата коса . Честото боядисване уврежда косата и няма как тази евтина боя да спести това на мъжете. Има мъже, на които отиват побелелите коси и няма нужда да стават смешни с боядисана, тъй като е трудна работа да се изнамери точния цвят и да се поддържа.

Тазки статия платена реклама на "Боята GreyFix for men" ли се явява?

Taзи статия платена реклама на боята "GreyFix for men" и е?

Крайно време е и мъжете да изпитат социалното заклеймяване - да им се наложи да правят какво ли не за външността си, защото така искат околните. Жените открай време трябва да се чувстваме виновни, че остаряваме, че имаме някоя и друга бръчка, подигравките, вицовете. Хубаво е и мъжете да влязат в тази мелница.

Няма боядисан мъж на този свят, на който да не му личи, че се е клепал с боя за коса като примадона!!!