Кои мъже са идеални донори на сперма

Австралийски учени от Технологичния университет на Куинсланд са установили какви мъже предпочитат жените като донори на сперма.

Обратно в новината

Коментари - Кои мъже са идеални донори на сперма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав си, Прауд, вие сте най-добрите. Ние сме малко по-злобни, но за сметка на това сме идеални за донори :)

от 1986 година проучвам минерални води за лечение и се оказа че много от тях помагат .. Един от нашите хубави курорти в планината вероятно е дарил с повече от десет хиляди деца предимно момиченца Bulgaria.. Нужна е обаче чиста изворна вода без препрати за уж дезинфекция/там водата извира от над 1400 метра и дезинфекцира отлично всичко..

за заплождане много е важно вкарването на секрет от вече бременна.. в различни региони това е ставало дискретно несъзнателни милиони години...подава реката наблизо събираща сперма от басейни с лечебна вода..примерно любимия прави лечебен акт с бременна ис лед това с нуждаеща се от специален хормон разрешаващ заплождането и хоп бебе..

До proud to be gay Прав си. Дължи се на феномена "тясна специализация". Просто за друго не ставате! Със същата гордост можеш да заявеш proud to be dead, но последното носи по-малък отрицателен заряд...

Изпращам ти най-ценното от мен. Поздрави! P.S. Срок на годност - 2 часа. Бааааси ужаса! Откачииме ептен! Че се онодиме по пощата.... Истрещееме окончателно....