Тайните за красота на Скарлет Йохансон

Актрисата Скарлет Йохансон обича да си боядисва косата, никога не ляга, без да си махне грима, и си похапва.

Обратно в новината

Коментари - Тайните за красота на Скарлет Йохансон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скарлет Йохансон е красива, безспорно, но аз лично ще я запомня с доста злобен неин коментар за българите, а именно, че те били "нечистоплътни и миришели"......

Тайна единствена: Младост

Хубава жена!

Жените, които много "играят" с косите си, все си ходят с къси прически. Всичките й снимки, на които е с дълга коса са много стари, така че вече малко й бяга разнообразието.

Скарлет Йохансон е красива жена с очевидни успехи в киното. Кой каквото ще да говори, нея я канят за участия във филми, а не тези, които я коментират със злоба и завист. Пък и в съветите, които дава, не личи нито високомерие, нито тъпа и дразнеща демонстрация на стандарт. Простички съвети, които всяка жена може да препоръча на приятелка.

са винаги лъскави под светлините на прожектора!Истината е че си имат много проблеми с красотата и са най-обикновени жени.

С какво се маже по лицето и какво поема? Едва ли е от Орифламе и Авон, ха-ха-ха.

Victoria

Кокошка ! Някои пък въобще не си слагат грим, така няма нужда и да го махат! :thumbsup: ;)

Свинската зурличка Скарлет Йохансон с тайни за "красота".

Какви тайни , какви мистерии ?!!! Красота не се забелязва , ама никаква :)))) Семпла женица с много кинти за пиар !

И на снимка 8 ли не ти харесва? Аз си признавам, че я плюя, защото мъжът ми я харесва. Също така се радвам на снимките на които изглежда зле :) Хубаво е, че одъртява и тя (по-рано сякаш даже й се случва...) Ти пък защо я плюеш, да не си АспаруховА, а?

То пък едни тайни.... да си смениш гардероба, итн... ама дай да сравним гардероба на Скарлет, дето има дрехи за хиляди долари и на една нормална много по красива средностатическа Българка. Или киселото мляко дето папка е ИСТИНСКО, а не онова от 80 стотинки, дето не се знае какво има в него... Хубаво, има милиони жената, изкарала си ги е... но да не набутва съветите си в лицата на хората...

Има голям уникален шанс на на България да и излезе името Голямата Говорилня и на някои хора Прости пощаджии . Уникален шанс !

Казва се Плостак и Пължен Олиз , на развален китайски . Познавах една китайка, така ги произнасяше .

Самата "красота" е някаква тайна, при това добре скрита зад обикновена, безлична външност и несъразмерно, трътлесто тяло.

Най-тъпите статии са от типа да питат някоя красавица, защо е красива - ами много просто - повечето са си такива по рождение - те самите нямат никакви заслуги за това - справка улиците на България - пълно с красиви жени без никакви усилия от тяхна страна. В САЩ е обратно - много усилия ама резултат няма.

Красотата на Българските жени отдавна някакво химера и по-скоро е клише а не реалност .Да вярно е , че имаме доста красиви жени но те са по-скоро изключение отколкото правило -повечето момичета са трътлести и закръглени а да не говорим за тия , които прибягват до пластичната хирургия те са по-скоро атестат за комплексиран човек-мумия отколкото за красива жена .

голяма красота кинта и двайсе с екстеншъни и фолк визия. Айде моля ви се стига сме се прехвалвали. И мъжете са едни за тях пък няма да коментирам въобще!

Мис Пиги Фейс (мис прасешко лице), е платила да я включат в списъка с красавиците : )

Нищо не помня Гледам само филмите на видеокасети "Хубава жена" с Д. Робъртс и "Клеопатра" с Л. Варела Дълги къдрави коси и това е

да е уникално красива - не е, да е умна - също не е, просто един продукт на пиар с хазарска кръвчица

натурални мъжки хормони :)))

Мога да и покажа една моя рецепта. Първо, здраво разбивам хайвера в задния двор на клиетката. След това на мощни тласъци го нансям по лицето и го размазвам с кожен валяк от естествена кожа. Премахва грима на клиентката безотказно!

Простак!

тази красива ли е? не го знаех досега. нямах идея, че големият задник, висналите цомби и лисичия нос са красота. изключително антипатична ми е. явно авторът на статията си няма идея от красиви жени. нека да заповяда в България и да се поразходи по улиците. може и в някое забутано селце. на всеки метър тук може да срещнеш по 3 жени, които без грим са в пъти по-красиви и с по-хубави тела от тази кифла Скарлатина.

И се изказа в шоуто на Джей Лено!!Подигра се.Много краставици била изяла тук,защото не си падала по кървавиците и още глупости....

Аз пък си падам по такива деликатеси, но никога до сега от 30 години насам не съм видял да се предлага такова нещо като кървавица.

На 31 години била хубава и си поддържала формата-ей , трябва да станеш на 50-60 и тогава давай съвети, ако все още не си се скапала .

трябва да полагаш грижи за себе си!!!

То да си миеш лицето преди лягане и след ставане, не е грижа за себе си а възпитание и хигиенни навици!

И начална фаза на Алцхаймер Оставете ме на мира

Тя се подигра доста грозно с България в шоуто на Джей Лено!!!

в това жената да се грижи за красотата си!Всяка жена трябва да намира време за това!

И целулита на задника и също е до ген.Видях я в гугъл.

Имам множествена склероза не мога да си спомня нищо Оставете ме на мира

Какво само лъжат хората - до ген си е! Пък и при нейните възможности едва ли изпитва толкова стрес колкото една жена с нормална работа и куп други задължения - семейство, къща и т.н. пък и бюджет на това семейство - кое, как, ще има ли?