Лео разкри проблемите си със закона в нов клип

След много хитови дуети с Део, Играта, Рафи, Майкъл Флеминг – Lexus, италианецът Лео пуска самостоятелна песен.

Обратно в новината

Коментари - Лео разкри проблемите си със закона в нов клип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

според мен лео не е виновен виновни са ни медиите които непракъснато обр ъащат внимание за такива личности

Сега, предполага се, трябва да се разревем. Видиш ли, разкаял се. Кой знае, може и да е сфитнал някого. И каква е поуката за младите - вършете престъпления, бийте се, крадете, купонясвайте до посиране, а после като му дойде времето - ще се кротнете и всичко ще е забравено. Да учиш здраво и да напредваш постепенно в живота - не се насърчава, обикновеният живот е тъп и скучен.

Да не би да е бил момичето на бандата?

Браво, страхотен пример! Сега одете яжте по една пица и пълнете гушата на отрепка! Пък после защо сме толкова зле! Умните ги гледаме тъпо, ама тъпирите са кумир в това вече пропаднало общество с подрастващи дебили! Да, и животното е тапир, нищо общо с такива примати!

Не разбирам целия този хейт освен като чиста проба комплексарщина. Лео е известен предимно с това, че е известен и тръгна от биг брадър. Прави там някакви неща, занимава се човека с някакви обществено полезни дейности и не виждам причина да не му се обръща някакво внимание щом го търси и го умее - но както казват "важно е да се хейти".

А за теб е важно да ближеш ..

Всеки чуждестранен цървул който дойде в България става любимец.Такива сме си ние бугарчетата.В Западна Европа сензации като Лео са сервитьори и готвачи,тук са с ранг на холивудски знаменитости.

Къв пък тоз Лео ве?!? Бахти! Ей, туй човекът е много сбъркано животно - винаги гледа да си създава кумири от най-големите боклуци. Ай сеа някой мое ли да ми каже, след като тоя Лео е бил в банди, крадил е, обири е правил, дрогирал се е, пребивал е други хора и него са го пребивали... и въобще боклук отвсякъде... та защо ние четем за него по медиите, сякаш е най-позитивния герой на планетата. А де !!!

Кой е този изрод и защо ни занимавате с такива подчовеци?

това е жалката действителност в България. За да си интересен и вървежен, за да те дават по телевизиите и да ти вземат интервюта, трябва да си бил бандит, да си крал, и колкото повече, толкова по известен ставаш и ти се възхищават.

може да прави добри пици, ресторантът му да е добър, ама чак певец. Че и реклама по сайтова. Може да си пее в ресторанта и да разнообразява клиентите си, ама това внимание. Нямаме ли си наши по-добри смотаняци от него?

Поредото доказателство, че в България и без талант може да си рапър и певец, ако ще и да си италианец. Тук(в България) 1+1 не е =2, защото винаги някъде има скрито едно на ум.

Защо в Италия след 1 седчица вече си на съд, а тук по 2-3 години е срещу "неизвестен извършител"? Цацарицарство в действие?

Недоумявам! Защо трябва да възпее в песен, това което счита за грешка в живота си?

Щото е комплексиран смотаняк, неуспял в Италия.

Пред популярността и таланта на този,особено в комбинация с важността на тази информация за обикновения българин, мога само да възкликна в екстаз: Ъ??!!!?

Мили дорници, до кога ще ни занимавате с този ИТАЛИАНСКИ ПРИМАТ???????

ИЗМИСЛЕНИ ПЕВАЧИ.НАДУТИ БАЛОНИ.ХАЛТУРА.

Браво, Лео! Давай все така, момче! Живи и здрави да сте всички!

според мен лео не е виновен виновни са ни медиите които непракъснато обр ъащат внимание за такива личности