1/5 от жените се влюбват на служебното коледно парти

Проучване във Великобритания установи, че една пета от жените са се влюбвали на служебното коледно парти, като след това са сключвали брак със същия партньор.

Обратно в новината

Коментари - 1/5 от жените се влюбват на служебното коледно парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз бех на две т.нар Коледни партита таз година у UK. Ама да ви се оплача, много съм смотан. Спах си сам след партитата, не ми върза никоя мадама на свалките, лоша работа. То не само че си спах сам, ами не можах да се натисна на дансинга и на никоя. Леле колко съм откровен и прост, моля да ме извините, особено дамите.

Пиенето ще го изпият 24 чаши, ама за сандвичите нещо сте го объркали. 20 сандвича няма как да изядат, освен ако не са някакви мини-та

1/5 се напиват яко и ако хващат окото си намират някой да ги оправи за вечерта.

Пропуснах тигрите. Добре изглеждат, ама имат и доста сериозни кусури. Например, миришат яко. Пък ти не се коси, може ида си и лебед, ама щом ще си лягаш в единадесет, кой ще си губи времето с теб, освен ако не сте почнали от обяд.

Във Великобритания да. Там може. Все пак там има работа за целия китайски народ. И близо 1 милион българи работят там. И пак има работа във Великобритания и събират емигранти от цял свят. Но в България това НЕ МОЖЕ да стане! :) Защото в България РАБОТА НЯМА. Следователно няма и служебни коледни партита, и каквито и да е партита!...

Повече са....:-))).

Всяка пета си тръгва от коледно парти с тъпкач. Всяка ходи на 4 партита по Коледа. Значи, от четири, пет са служебно уважени по това време на годината. Като махнем "неразположените", то остават стотина крокодила и още толкова хипопотама, дето няма да успеят да се уредят.

Разбирай-напиват се,лягат си с някой колега и след това в 1/5 от случаите им харесва и сключват брак с него.

Всяка българка директно го отнася, било на коледно парти, било в командировка и т.н. За влюбване и дума не може да става.

А по колко милилитра са им чашите на тия британки?