Коментари - Как българските звезди се подготвят за Коледа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хехе със сладки птички църкат като мишки. Да хванат на някой пи------а. Ай ся празнуват с много чесън оцет и шкембе чорба!

Звездите грейват по елховото дръвче и носят лъч на надежда, напомняйки за Витлеемската звезда изгряла на изток и показала пътя на мъдреците към Спасителя Христос. Това е звездата.

Добре, прочетохме за тези неизвестни и необичани как се подготвят за Коледа, а сега разкажете за звездите, както сте обещали в заглавието.

Изглежда всяка идиотщина около тия "високо" издигнати в очите на слепите супер посредствени "професионалисти" И( с минимални изключения - я има, я няма 1 %!) се превръща в изходен материал за трупане на пачки не само на отделни там "журналисти", ми и на цели редакции на всякакви медии!

звезди ли са да ги опишеш...

Мара отварачката имала пиано, ха! Тя познава ли нотите?

Мара отварачката е виждала пиано през крив макарон.Добре,че окопираха къщата на Гущеров , че да видят и пиано и други арт мебели. Но Мара до пиано изглежда доста гротеско.

То понеже Гущера до пиано не седи като слон в стъкларски магазин. Хайде моля ви се, лика прилика са си двамата.Претенции без покритие и купено обществено положение знаем с какви пари.

Кой го интересува какво правят всички тези там, някакви си!?

Та между другото моя първа братовчедка е много известна психиатърка в София. Ако има канидатки може да излезем на кафе тримата. Който рискува печели. Може и някоя засукана софиянка.

Дреме ми...

Подготвят се с много настроение.

Jeni

Венетка много силно е наблегнала на рогата, защо ли??

Най елементарните и просташки са на Мара и Венета-много грозни.

По украсата ще ги познаеш

Има малка разлика между подготовка за Коледа и подготовка за Никулден, ама щом не сте го разбрали досега и аз няма да мога да ви го обясня!

"А съпругът й Симо Колев коментира: "Eха, нашата къща изглежда като от списание!"" Като от списание... Ясни сте ми...Смешници...Ха-ха-ха

Тавата на Венета Р. не прилича на тава, в която е печен шаран.

Затова Деколтета иска ли нов подърък? А Вентилска да не си показва храстчето - мъжът й трябваше да си покаже надлежно украсеното дръвче. Но най- ме впечатали Вендета, която е сложила рогца на Ташо. Джингъл, белс , джингъл, белс, джингъл ол дъ уей...

Каква грозна Коледна украса.....В Паундланд в Англия за по 1 лира парчето има сто пъти по-готини украси. И то голям избор........

Тея от снимките на статията цъкат минуси ехехеххехе

хаха ама защо с тези минуси бе хора, наистина е вярно това за Паундленд

A neizvestnite kato men shte posetiat California za poreden pat i shte otskochat do Mexico.

браво..... ами да правилно......

И на кой му пука, както за теб, така и за тези овци от снимките?