Салма Хайек изглежда безупречно без грим

Дни след като Мелани Грифит пусна селфи "без филтър", Салма Хайек също сподели своя необработена снимка.

Обратно в новината

Коментари - Салма Хайек изглежда безупречно без грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази история за бабата козметичка е 1:1 от една книга, която четох преди години. Главната героиня беше някаква латино, установила се в САЩ, която създаваше верига салони за красота с природни продукти, чиито рецепти знаеше от баба си. Бабата отглеждаше съсътавките някъде в Латинска Америка, а внучката описваше сексуалните си подвизи в САЩ покрай създаването на веригата.

Освен че много младее, тя просто е много красива, с правилни черти, гъста хубава коса, красиви очи и усмивка. Едно е да изглеждаш младолик, друго е да си красив, за това няма козметични процедури - по скоро пластични операции, но ефектът е спорен.

Това не е мокра коса, а намокрена и грижливо аранжирана да изглежда небрежно. И като няма грим, филтър и позиране, откъде е тази рзлика в цвета на челото и лицето?!

само някоя лелка може да си помисли, че е без грим. Напротив - с много професинален грим е.

Luna0102

Красавица е, не бих и дала повече от 25, при това много добре изглеждаща 25 годишна.

Леле колко хейтъри, все ще намерите да оплюете някой ,жалки същества.

Баба и на 96 нямала една бръчка , а тя само на 49 също нямала бръчки ... на мозъка . Не , че и трябват .

И ко. Яд ли те е?

Трябва преди сън да се ползва нощен крем за лице "Сперманал комплект".

Страхотно изглежда!

Гледайте интервюто дето разказва как като малка нямала цици и се молела на господ да и даде. И той, вика ме чу и ми даде !!! Поклон пред таквиз надарени чада.

тая сам си правил ногките на нея когато бях млад сега ,а сега изглегда по млада от мен , а аз сам младолик... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще е опраскам тая кака с най голямо удоволствие. Много е хубава наистина !

Не е Салма на снимката.

На мишел родригес ми заприлича

Че я фръцнем!

vidiah neina snimka na skoro i i vikam i nadebeliala i ostariala,a tyk bez grim i e kato tsepeniache ,hte da e igral niakoi shop,sorry fotoshop!!!

На фона на хубавата Салма една граматична забележка към редакторката - баба й на Салма се предполага да е била козметичка, а не козметик!

Стою

Козметик, доктор, доцент, колега, адвокат, професор и т.н. Не козметичка, докторка, доцентка, колежка, адвокатка, професорка и т.н.

В българския език, за разлика от английския има мъжки и женски род. Например, звучи нелепо масово повтаряното в медиите и в администрацията "моята колега".

Стою, стой си невеж. Ама съвременно невеж, че е по-така, по-хваща вяра. Това дето го говорят по ТВ, не е български език. Криворазбрана цивилизация е. Длъжностите и някои професии да, но другото е пълна глупост. Как ти звучи - тя е студент? Бива уж, ама не е на български. А - тя е певец? Вече е смешно, нали? Ако е певец, значи има п.шка! Затова тестовете ви по английски са по-добри от българските. Че и месеците пишете с главна буква. И казвате "нямам против". От малки сте емигранти, да му се не види.

Граматиката и българския език на :Новото време" Както в химията :оксиДИТЕ" Май само това ще ни остане като :рИформи"

На снимката била на 49г!!!?Семейството и пазело козметична тайна против сбръчкване!Остава да пусне линия с кремове и мазила за баламките и парите са готови!

Наистина е красива! Смешни са надеждите на няколко застаряващи дами да се разкрасят с късно раждане. Жалко е да се гледа на създаването на нов живот като на подмладяваща процедура!

Ох, котйооо...

Чу..й се само с млади мъже и всичко ще е наред тук и там. Като ти писне, разнообрази с дами от любопитство.

(Без)грешната мадона с големите бомби

гени, наследственост, баба козметичка, фотошоп...бла-бла- неретушираната истина- съпруг милиардер.

Грим не, само фотошоп са и пуснали. На другите снимки и с грим има повече бръчки. Или от грима се сбръчква или ретуша е минал след банята. Да е жива и здрава, ама с тези мании Колко съм младолика естествено стават смешни.

Грозни цомби.

И аз изглеждам така а съм малко по голяма от нея, секрета е в спермата, орално и външно всеки ден.

Науката е категорична. Ежедневните маски за лице с крем "Юнашко мляко" запазват кожата на лицето.

Како Салма, ако си нямаш приятел аз мога да ти го мушна!

Мале тук ебач до ебача, все с големи патки и все го мушат нестандартно

Верно много добре изглежда. Аз съм долу горе на нейната възраст и знам за какво става въпрос.

Мацка, пусни една нуди снимка да се изкефим в дир-а.

Стига глупости, всеки смартфон има опция красиво лице

Снимай твоето и дай да го видим :)

Много готина мацка!

По цици изглежда още по-безупречно.

Кой и гледа грима, покажете я как изглежда без СУТИЕН :)

И катеричка-рунтавелка да се покаже. Искаме свобода за катеричка-рунтавелка.

Сал на Хуйек винаги е ОК.

Ще я бодна.

Така е, няма какво да спорим изглежда перфектно за годините си. Някои на 30 и 40 с филъри и ботокс не изглеждат така добре. До начин на живот, ген, храна е.

Какво значение има...

Просто не е честно спрямо 30-годишните мацки такава жена да съществува. Скрийте статията,че ще последва епидемия от самоубийства.

Ген на първо място. Но си мисля, че тя е едно доказателство жените да не се притесняват да раждат късно. Салма роди детето си на 41. Раждането в по-късна възраст е мощно хормонално подмладяване, което се отразява много добре на външния вид на жената. Имах позната, която беше родила двете си деца млада и на 40 беше толкова състарена и сбръчкана. Роди 3-то дете на 44, изтърсак, станала белята и не искаше да го маха. След като роди тази жена повече спря да старее, кожата й се подмлади, нямаше предишния състарен и повехнал вид. Само косите й побеляваха с годините, но лицето й си остана младолико и нямаше нищо общо с начина, по който изглеждаше преди това. Може би не се случва с всички жени, но при някои наистина резултатът е впечатляващ. А и самият факт, че може да родиш след 40 е показател за добро здраве.

Факт. Поздравления за наблюдателността и направените връзки между събитията,г-жо.

Жената може да ражда до менопаузата, т.е. докато има все още яйцеклетки. А при здрава жена менопаузата настъпва средно на 51 години. Това, че в България повечето раждат млади не означава, че 45 години примерно е късна възраст за раждане, защото на тази възраст жената е фертилна според биологията. Свежестта на кожата на лицето се определя от хормона естроген, който се произвежда от яйчниците и след менопаузата поради спрялата работа на яйчниците той е в минимални количества. Поради това след като на жената и спре цикъла тя се сбръчква. Салма Хайек е на 49 години, т.е. все още фертилна възраст и ако е здрава няма причина да е с лоша кожа. Много ми е смешно, когато някой започне да ахка колко добре за възрастта си изглежда жена на 40+ години. Ако е на 50+ и изглежда добре разбирам, но на 40+, когато все още в организма половите хормони са в баланс да изглежда една жена зле означава, че е или болна или води самоубийствен начин на живот с преяждане, пушене и пиене на алкохол.

Науката е категорична: Жените трябва да се притесняват, да раждат над 35 даже, камо ли над 40! Индустрията обаче поощрява късното раждане без да я е грижа за човека. Не тласкайте коментарите в едни други релси.

Леле как ми се иска от банята да ми скочи в леглото...

Салма я гледах скоро в интервю по бтв. Наистина изглежда страхотно, лицето й е като на 30 годишна, 49 не може да й дадеш - даваха я отблизо и съм виждала други жени на 50 как изглеждат. Не знам каква е тайната им, но кожата й е прекрасна и беше много красива.

Тази с какви глупости се занимава.

Колко интересно... Защо ли на снимките с грим има бръчки? Или пък сега ги е отмила в банята...

да, то всеки може да излгежда безупречно самоснимайки се под определен ъгъл и светлина. Да не говорим, че може да си е метнала един лек фон дьо тен...