Ал Бано и Ромина се завърнаха на българска сцена

Най-изветният италиански дует изнесе тричасов концерт пред разпродадената зала "Арена Армеец" в София.

Обратно в новината

Коментари - Ал Бано и Ромина се завърнаха на българска сцена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Присъствах на концерта: исторически, велик и вдъхновяващ. Това, вероятно, бе последният концерт на дуета в Чалгария. Ромина - шармантна, с дълбок и хубав глас, Ал Бано Каризи - неподражаем,родната публика - на своята висота. А на долните злобари коментарите... какво разбира свиня от кладенчова вода

Странно завръщане. Явно заради интерес. Няма да какво друго след отдавнашен развод.

От концерта разбрах едно: Ромина и Ал са едни посредственни певци, които са случайно са направили три-четири хита. Като ти пробутват цяла вечер екстерменти и накрая ти дадат парченце шоколад, няма да си доволен.

DIDA

Тия пък от къде ги изкопаха? Пуберите в БГ хал хабер си нямат какви са и какво са пели. Всяко нещо с времето си. Сега върви Криско и Азис...

Алелуя, бейби. Та накъде викаш вървят? Нека опитат в Арената при такива цени на билетите колко публика ще съберат.

Таман ще се разбере как е Акустиката на залата Без Публика. И се питам - от Къде Се ИЗКОПАВАТ и Пръкват такива "изкопаеми", да пишат такива "коментари", като горния.

До кога!?

Изслушах само качената Либерта' тук и няма нищо общо с изпълненията им преди години. Типична картинка за пенсионирани звезди: песните, които са пяли някога за съжаление не могат вече да ги изпълняват както преди, защото гласовете вече са се променили, а и си личи че наистина не е много професионално направен концерта. Ал Бано има глас, да но за съжаление той не е какъвто е бил едно време. Дано Тоника са били по-добре. Аз затова и не ходя на такива концерти, защото не искам да се ядосвам. А за Енрике какво да кажа... добре че не си дадох парите за билет, въпреки че ми е любим певец, много ме беше яд че не успях да отида и ве мога да разбера защо така се изложи, след като първия път когато направи концерт тук беше страхотен (тогава концертът беше организиран от М тел)! Зтова няма да отида и на втория му концерт през май.

уникални бяха Ал Бано иРомина!! страхотни,,,Тоника не ги и отразих просто...

Много лоша подредба на концерт и пробутване на посредственото синче. Почнаха чак, когато Ромина тотално ни отегчи с кавъри.

Великолепни!!!

Много е изтънчен вкуса на нашия ганьо и трудно се намира певец, който да покрие високите изисквания. Бях на концерта, мога да кажа само едно- невероятен беше!!! Нищо общо с надрусания енрике от понеделник. Много висока клас, стил, топъл контакт с публиката и 3ч. вечни италиански песни, истинска наслада!!!

Ти ако си всеядна, ние подбираме. За мен концерта беше на Тоника СВ, а Ал и Ромина бяха охлаждащата група.

така е, бай ганя подбира. сланина за концерта донесе ли си?

Прав си. Адски си прав, че концертът беше зле. Отегчих се да чакам любимите ми песни, ушите ми се продъниха от Ал Бано, който надпяваше всички

Боб Дилън, "House of rising sun", песните на Яри(сина) и част от песните на Ромина бяха на английски. Някак си не върви известни звезди да пеят песни от репертоара на други известни певци. Освен, ако не са наясно, че репертоарът им куца и няма да напълни 2-3 часа. съвсем спокойно можеше Тоника да пеят 30-40 минути и после Ал Бано и Ромина 60 мин и айде кой от къде е. Бай Ганьо има право на мнение! ако мълчи е овца, ако изкаже мнение - му се казва, да си мълчи. Нямате угодия!!!

Страхотни бяха, раздадоха се, пяха, смяха се, танцуваха, душа пълна... :)

Как пък нищо не се харесва на нашия български народ. Страхотни певци и страхотен дух. Браво, много здраве им желая.

Бях на концерта.Страхотен глас на Ал Бано.Още по-хубав и от преди.

Концерт под всякаква критика.Те изпяха като дует точно 4 песни.

Moже да не са изпели всички песни заедно като дует, но концертът продължи почти 3 часа, което рядко се случва на концерт на чужди изпълнители в България. Освен това пяха добре, имаха страхотно сценично присъствие и направиха невероятен концерт.

Да но чунме Тоника, Том Синатра, синът им, барабаниста, беквокалката. А и те се явиха за малко.

Ако си бил на концерта би трябвало да знаеш, че това изобщо не е вярно!!! Колко трябва да си малоумен, за да напишеш такова нещо! Изключителен концерт, на високо ниво, концерт с много стил.... А бе що не си ходите на концерт на Пайнер...

Не съм бил на концерта, но поне в статията се изброяват 6 песни, които са изпели заедно. Така че, "точно 4 песни" май е опит за пореден хейт.

6 песни по 4 минути са 24 мунити...а останалото време с какво запълниха?!