Принц Джордж тръгва на ясла

Принц Джордж - първородният син на херцозите на Кембридж Уилям и Катрин, се готви за постъпване в детска ясла.

Обратно в новината

Коментари - Принц Джордж тръгва на ясла | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много важно,стига сте се слагали на старата колониална сила!

тая фамилия първо уби по поръчка даяна а после медицинската сестра изродила това бебе че казала нещо маловажно -тия са изцапани с кръв до лактите а някои слабоумни мозъци им се кланят като зомбита

тия действат на сталинския принцип -няма човек няма проблем и убиват

Отлично! Ще тръгне в яслата в квартал Банишора-първа група

Най-тихият и мързелив народ в Европа, който не успява да свали от власт с протест нито един крадлив управленец, да задава въпроса Защо британците търпят тези "паразити", е най-жалкото нещо ever!

И като ги свалим, началниците ги връщат. 5 века сме чакали Турция да падне,и днешните ще паднат.

Нас какво ни интересува това и защо пишете само за английските никъде не съм видял да пишете за другите кралства

Защото англосаксонците управляват света

защо я няма Роксанка да ни разясни теорията за офръчните принцеси, не е същото без нея

Не можах да заспя без да знам тази информация!

Че той си е на "ясла", откакто се е родил. И няма да се отвърже от нея, докато не умре.

Тези всъщност какво работят, паразитират само на гърба на своите данъкоплатци, срамота, англичаните май са много тъпи да ги търпят!!!

Принц Джордж вчера се насра 3 пъти, както и прабаба му между впрочем...

Беше срещнал истинската си "Пепеляшка", нямаше сега да се размножава с кръчмарски щерки. А Пепеляшка се казва Гери Дончева! С класи над.... - и физически, и с благотворителност, и с всичко! Ама ония мухъли спят.

Баба Камила ще го гледа , ако плаче и не иска да ходи на ясла.

На кой му пука за принца или тези около него? Ние да не сме им слуги или роби?????

Ами, явно на някой му пука. Например на англичаните и цялата британска общност. На теб ти пука за Галена, Андреа, Бойко-тиквата. Та, така е. Всеки според мястото, което си е отредил.

Всички деца са сладки и дружелюбни, независимо от потеклото.

Кралско креватче, кралска тоалетна, кралски фекалии, въобще - друго си е всичко да е от благороден произход, не като нашто просто и обикновено. Но-о...ясла-ясла, а след години - яхта! А ние - НОИ и 230 лв. щастлива пенсия.

Да заспя спокойно!

Детска градина е едно, ясла друго. Жестоко е да пращаш 2-3 годишно дете на ясла, освен ако нямаш друг избор.

а дали са ползвали връзки за яслата или са кандидатствали на общо основание.

още ли се насира в памперса малкото рептилче?!

При живи родители, лели, чичовци, дядо, step-grandma , "очарователни" прабаба и прадядо...да пращат детето на ясла. Че майка му работи 3 смени в производството на 5 работни и 2 потни ( в събота-съботник а в неделя - трудовден).

защо да не ходи на детска градина??? Детето си иска средата, да комуникира със себеподобни, а не с лели, баби, кофти детегледачки и т.н.... А и детето е на родителите му , а не на роднините, никои не е длъжен да ти гледа детето...

А нашите селяни и селянки се държат като парвенюта.

щастливец не е като гладните български деца

Не знам що, ама като гледам снимките на тва семейство имам чувството, че майката е девствена, бащата и той, а децата са донесени от щъркела. Всичко изглежда толкова съвършено, че чак ми фалшивее.

Заради това усмихнато дете една медицинска сестра беше самоубита...

Стою

Така е, ама Год сейвна дъ Куйн!

Кралицата на Великобритания Елизабет е може би единствена в света. Не напразно толкова години е на трона и англичаните я обожават.

тука по яслите и домовете правят скандали на майките че децата не искат да ядат сами! Срам и позор!

Tака е, когато майките не ги учат и мислят, че е по-важно да киснат по кафенетата!!!!

Е,и?

Много съдържателна новина. А другия принц яде ле си редовно храната и по колко пъти му сменят памперса на ден ?

Да е жива и здрава сурогатната майка, че пак ще потрябва.

Каква тоалетна хартия ползва?

Късмет е имал - повече точки.

намножиха се, паразити! ако имаше разум на тая планета ....

Страшно харесвам Кейт...много стилна и класна жена! Но за годините си ми изглежда много състарена и уморена, няма и помен от свежия и вид когато се омъжи.

еее напълнихте ми сърчицето най после ми те сега аристократите нашите ръководители обикалят и даряват с усмувка хора. Браво !

НА БРИТАНСКИЯ АНЪКОПЛАТЕЦ ЩЕ МЪ Е МНОГО ПО ЕВТИНО АКО РОЙАЛ-ТЕ СИ ДЪРЖАТ ПРИНЦА У ДОМА .... ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОЛКО ОБРЪЧА ОТ ВОЙСКА , ПОЛИЦИЯ И ТАЙНИ АГЕНТИ ЩЕ ИМА ОКОЛО ДЕТСКАТА ГРАДИНА НА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА :)))

Абе някой има ли инфомация да ли принца пълни редовно памперсите ,че се притеснявам да не се е запекъл ,ало дира пълно затъмнение по темата

Аз пък се интересувам повече от бельото на херцогинята.

Ех надай се К$ре на пиана жена

При нас няма ред, но искат да се спазва. Когато детето стане за ясла и детска градина , там няма места. Ако има места и детето е прието- шефът уволнява майката или я принуждава сама да напусне и тя няма средства за таксата на яслата или детската градина. Бащата от стрес започва да се поболява и отношенията в семейството се влошават. От там и детето се изнервя и то не расте както трябва. И после всичко се повтаря пак.

и то това зарадинашите политици. Вместо да ми се радват по изборите трябва да бъдат замяргани с всякакви боклуци.

едни поданици на тия херцози и да се свърши.Бе какво занимавате Българите с чужди някакви си ,които не знаят къде се намира България.Хайде вече стига за принца и принцесата.Нашите принцове са изчезнали преди 650 години.Тези не ни касаят.Къш.

таз статия е по моя молба. А ко искаш ся ейго Бойко той е новия ни Цар.

Пожелавам си за нова година от дядо Коледа по-голям член. Ако и тази година не ми изпълниш желанието, жена ми окончателно каза, че ме сиктердосва и започва да търси жребец с гоооолям пакет за подарък! Моля те дядо коледа изпълни ми единственото желание и направи от моя 11см. пискюл, голяяяямо коледно дърво. ..............Упсссссссс, май съм сбъркал темата....Извинете ме!

Пожелсвам ти го

нали той сътворява нова държава той ни праща подаръци към него молбата.

Как са се скупчили само - като три пиленца около Квачката...

Сладурковци малки, ще ги изям! Много са милички! Красиво семейство са!

....Мдааа голема сладурана е мама....ше я ям дни наред...насекаде!

Това означава, че са му стигнали точките за класиране в яслата, а ние не сме приети на първо класиране. Ще отправя запитване към кралското семейство, как са попълнили документите, че са приети.

Градините и яслите в Англия са със свободен прием и 100% платени. Таксата стартира около 500 паунда...при средна заплата 800 - 1000 паунда.

Минимална заплата = 6.50 на час, за 8 часа = 52, за 21 работни дни = 1092

Ако беше 500 щях не един а три банкета да дам.... Ама не е - Asquith Day Nursery 1222.64 на месец и това е средна цена, има и по евтини около 1000 на месец и бутикови от 1500 нагоре...

Когато детето навърши 2 години има право на 3 часа безплатни на ден, а ако искаш цял ден тогава си доплащаш. Кофтито е, че хубавите детски градини не приемат тези 3 часа безплатни.

Прекрасно семейство с прекрасни дечица.

Прекрасно семейство, докато не се появи някой Доди или някоя Камила...

аз сега като си помисля че трябва да плащам 2 ГО и то едното МПС се чупи онзи ден в дупка и ме втриса. Като видя дебила Бойко по ТВ то и ми идва да изхвърля плазмата, ама жена ми е удържа че и тя щяла да си тръгне. Ай секан как да не са красиви.

Дир, благодаря за голямата новина! Сега вече съм спокоен...

"........... а обучението се базира на ежедневни въпроси от бита, които развиват връзката между двигателните функции и мозъка" ?!!? Каквото и да значи това, звучи добре! Тук в нашите градини.....госпожите бият, наказват, лепят лепенки на очите и устата.........

Тези са върха на човешката популаци-принцове по кръв,богати управлявали света.Те дават тон.Катрин -доста хора го споделят и затова убиха мед.сестра от първата бременност нито износи нито роди ,нито ще гледа децата си.Ферма.В която човешкия добитък ще го пускат на разплод и ще взимат плода.Няма дом,няма семейство,няма род.Това е.Вие сте част от фермата на Рептилите.Служите за храна и работа.Така както човек до преди не много десетилетия гледаше стада коне,крави,овце.Как е възможно кралското дете да ходи на ясла.на света няма по-голяма сила от любовта..Тя е особено необходима на беззащитните малки деца.В колежа ,ще са любезни,но там обич детето няма да получи..НСР-Човешки добитък.