Лео ди Каприо не планира да става баща

41-годишният актьор Леонардо ди Каприо призна, че не планира да става баща, заявявайки, че "ако се случи, то ще се случи".

Обратно в новината

Коментари - Лео ди Каприо не планира да става баща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на Лео - голЕм е! На сцена да те мачка мечка, а вкъщи да те цепи клечка ! Дай боже поне по веднъж всекиму!

ПЛАНИРА ДА СТАНЕ МАЙКА - ВЕДНАГА СЛЕД КАТО НАЙ-НАКРАЯ СРЕЩНЕ МЪЖА НА СВОИТЕ МЕЧТИ

Да се посвети на опазването на дивата природа е прекрасна кауза.Лео супер си..А това кога и да става ли баща ,си е негова работа!

След всички тия гаджета да не му излезне прякор леонардо ди педрио?

Колкото човек е по първичен, толкова е по плодовит, това важи и за етносите. Гениите мямат деца като правило.

Добър актьор е, ама чак пък гений...

Талантлив, много талантлив! Има какво да остави на света! А тези, които си мислят, че са направили кой-знае какво за продължението на човечеството с по 1-2 отрочета, е добре да знаят, че не са. Човечеството се възпроизвежда осезателно от онези, които правят по 10 деца, колкото и да ни е неприятно това!

Въпросът е в това, че тези, които създават по 10 деца не създават нищо друго - те само се възпроизвеждат.

Точно така, но на прицела на обществено порицание обикновено не са те, а такива като Лео, който е направил колкота за няколко човека!

Като гледам снимките на любовниците на Каприо, си спомням как един трънчанин се бе изказал по подобен въупрос през Татово време: Г'лей ората какви жени ебу! А, ние какви вуци натързаме!

Jeni

Коце, Коце то чуждата кокошка - пуйка ти изглежда!

Готин, готин, готин! Много си е право момчето.

Скъпи коментатори ,предлагам да анализираме внимателно думите му.Всъщност той не е против децата,но има дилема дали да ги създава В СВЯТ КАТО ТОЗИ .После казва ,по-добре да не се задълбавам ,ЗАЩОТО ЩЕ БЪДА ЦИТИРАН ПОГРЕШНО.И накрая, мисли почти по 24 часа на ден за глобалното затопляне.Какви изводи следват от тези кратки фрази-човекът не е против децата,той мисли за света ежечасно/в аспекта на климатичните промени/ и не иска да говори излишно ,поради огромния риск да бъде цитиран погрешно/тоест не е сигурен в медиите ,които търсят само сензационното , а не обективност в изданията си/.

Един гей трудно ще стане баща

Що ти не си ли баща?

Абе какво нормално семейство да направи, бе кукувици? Тези световни актьори 2/3 от времето си са на другия край на света и всяка седмица са по самолетите. Виждат децата си за месец-два, между снимките на няколко филма и премиерите им. Това нормални семейства ли са според вас?

Явно не правиш разлика между виждане и възпитание. Може 24 да ти е пред очие и пак на нищо хубаво да не го научиш, а може да си на другия край на света и пак да го научиш с примера и възгледите си - та малко ли обикновени деца растат и порастнаха с родители в чужбина?

Че 2/3 от тях са на другия си прав. Аме не "край на света", ами "тротоар". Затова не им спори размножаването.

Егоисти са всички дeбилчeтa, които са само кансуматорски настроени и не мислят за продължаване на поколението. Живеят във виртуална реалност и не общуват истински. Зомбирани в смарфоните си, жалки подобия на човеци. Невъзпитани, нагли, прости, бездушни и неадекватни. Лягат и стават с фейсбук и не си свалят слушалките от калните си уши, даже и в банята, ако изобщо влизат там. Един такъв урунгел и на някое от седемте чудеса да го заведеш, то ще си гледа таблета. Това е изгубено поколение...

тва излияние кво общо има с господина по-горе на снимката ???

Там е работата, че и други никога не са планирали да стават бащи, но стари закостенели мозъци и вече изкукуригали смятат, че е задължително да станеш баща?!?

Не е задължително разбира се, сега много момчета и момичета мислят като теб. Сега се живее добре, мацки, дискотеки, оргии. Само че природата не търпи празно. Идват от изток нахъсани сирийци и показват какво ги очаква това население. В Кьолн вече им го показаха началото само.

Специално Леонардо няма никаква вина за тези заливания със сириици т.н. Объркахте темата. А това кога ще стане баща си е лично негова работа и никой от вас няма право да му се меси. За някои хора е по - важно да намерят наистина свестен и подходящ партньор и чак тогава да се размножават.

Това, което описваш не е добре, а е зле. Именно поради наличието на подобни феномени, много хора не искат да създават деца. Твоите деца все пак растат в социум или по регионалному - мутренско-чалгарски социум.

Тоя само с манекенки се занимава и разделя.Фани си обикновено момиче, дето никой не го знае и си направи нормално семейство.

И по-добре!

Тоя ми прилича на младия Ленин....Ужас!

Кое точно е ужасното ???!!!

бори се за благородни каузи, за това чест му прави, но да не забравяме , че много мъже в холивуд, които все са в светлината на прожекторите и с различни жени са много често с обратна сексуална ориентация, дано да не е от тези скрити обратни.

И ако е, какво? Защо "дано"?

ами защото аман от скрити педерунгели, които се правят на хетеро, то истински мъже не останаха

Лигльо! Вместо да създаде домочадие с някоя сгодна женица, тоя се фръцка с манекенки и философства!

Има връзки само с манекенки.дали няма проблем?

Има естествено.

Да, проблемът му е, че е умен, красив и преуспял.

колко си наивна той има дългогодишен приятел Лукас, а манекенките с него по договор, за пари, прикритие един вид

Е, щом и на този светът му е крив, то какво остава за нас.

Не знам къде видя , че светът му е крив...........просто "не планира да става баща"........................

Ами светът е "крив" И , за съжаление е пълно с глупаци, които не виждат това.