Един от най-желаните ергени на Холивуд наскоро приключи връзката си с манекенката Кели Рорбах, с която излизаше от юни миналата година.

Вижте снимки на Лео и част от гаджетата му >>

Красавицата на "Sports Illustrated" се присъедини към дългия списък с красиви жени на Леонардо, сред който са Жизел Бюндхен, Наоми Кембъл, Блейк Лайвли, Клеър Дейнс, Бар Рафаели, Хелена Кристенсен. Поредната раздяла на актьора възроди темата дали той някога ще се задоми и мисли ли да има деца.

"Искате да ме питате дали искам да създам деца в свят като този?", обърна се Лео към репортер на сп. "Ролинг Стоун", който подхвана темата с бащинството по време на интервю със звездата, пише БГНЕС.

"Ако това се случи, то ще се случи. Предпочитам да не задълбавам в темата с подробности, защото ще бъда цитиран погрешно"
, сподели актьорът.

Вместо това актьорът иска да се съсредоточи върху филмовите си роли и каузата си за борба с климатичните промени и опазване на околната среда. По време на интервюто той обясни колко е важно да пазим природата. В момента Леонардо снима документален филм по темата, в който обсъжда най-актуалните въпроси със световни политици и лидери.

"Няма и няколко часа на ден, в които да не мисля за това. Големият въпрос е дали вече не е твърде късно", сподели той.