Получи се: Киноакадемията на САЩ се променя

Академията за кинематографично изкуство обеща да удвои броя на жените и да се разнообразят членовете й до 2020 г.

Обратно в новината

Коментари - Получи се: Киноакадемията на САЩ се променя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Награди ще се раздават според цвета на кожата, сексуалната принадлежност, или според таланата???? Егати и криворазбраната толерастия

това е, сега там ще пробие и Водко Фуфчиев и Пенев и вся сволочь.......

Аз мисля че това е само началото, защо няма нито един гей номиниран, или мюсюлманин това е дискриминация. И даже този "Оскар" много светличък ми се струва. Трябва да се преименува в "Орхан" и да е черен.

и тия ми били лидери и изключителна нация! ами да въведат квоти и в баскетбола и във бягането! струва ми се че нещо подтискат белите в тия спортове! тъпанари големи ей!

Нека спорта да е на черните, ние белите ще гледаме шоуто.

тия тъпи американци съвсем са изтрещели - то това си е направо болшевишка уравнивиловка - че като искат да бъдат номинирани да работят повече и да пускат напред талантливите, а не да почват бойкоти или други насилствени действия

Черните с нищо не са допринесли за развитието на човечеството. Бас държа, че ако черните са мнозинство и управляват света ще сме както в древния Египет, ще дялкаме камъни или като ацтеките - ще ни принасят в жертва на боговете.

A зaщо тогaвa черните в сaщ си имaт bet tv,bet нaгрaди,т.е. нaгрди зa творчество сaмо зa чернокожи,дори имaт тaкa наречен "черен месец",не знам дa имa бял месец, или бялa тв,или бели нaгрaди....кaк е възможно зa черните дa е позволено,a зa белите не,зaщото било расизъм? !

И какво се получи бе, Мишева? Получило се е това, което отдавна знаем - че Холивуд е един чудесен лост в ръцете на тези, които искат да подреждат по своя безумен начин света. Така че никак не е радостно, Мишева, това, което се е получило - то е една стъпка напред в манипулирането на обществата и най-вече - в противопоставянето на различни социални групи и създаване на напрежение. Целта, както се вижда (ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО- в ЕВРОПА), е унижаване и - не след дълго - рафиниран геноцид над бялата (ХРИСТИЯНСКА!) раса.

Това е просто поредната наглост! Тези награди са за талант, а не за пропорционално разпределение между расите, за което настояват негрите. А пък меркатилизираната бизнес органиация "Оскари" веднага се стресна и обеща реформи под заплахата от бойкот и ниски приходи. Изобщо Оскарите не са това, което бяха преди 30 години.

Направете им награди за чернилки и готово.Например:"Тази година наградата за чернилка е присъдена на чернилката еди коя си"

Дано следващият президент на САЩ да е бял, че ми писна от глупости във всяка сфера! То бива подмазване на черния, ама това вече е връх на глупостта. Значи, цветът на кожата е по-важен от уменията на човека... Нека въведат тогава квоти за бели, черни, жълти, червени, метиси, мулати и във спорта. То ми омръзна да гледам по състезанията почти само черни американци. :) И в науката, нищо, че ще попаднат там хора без мозък. какъв живот само ще настане! Олигофрения навсякъде. Ех, светът затъпява все повече и повече!

Дано черният президент на САЩ е последният.

абе ако беше последният черен изобщо, щеше да е по-харно

dsco@

Следващия Президент на САЩ е Килари Клинтън.... Period. Всички тези циркове около GOP кандидатите, тяхната бройка, Тръмп начело, критиките на самите Репубриканци към Тръмп от една страна и само тримата кандидати на Демократическата Партия, като единият е просто за присъствие, от друга. Бърни пък каза, че е социалист. За неуките американци социализъм и комунизъм е едно и също. Идват и ти взимат всичко и ти слагат диктатор, който яде деца на закуска. Като им разказвам за детството си в НРБ, те не ми вярват и ме питат, като е било хубаво, защо съм в САЩ. Моят отговор винаги е: "ако имаще НРБ, нямаше и да си помисля да я напускам".

Ако може да си черен мюсюлмански евреи е най-добре !!!

Да обединим усилия: чернокожа мюсюлманка еврейка, лезбийка.

И все пак, най-голямата дискриминация си остава в спорта. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла. Разбира се, квотният принцип да си остане.

"Квотният принцип" при "разпределение" на медалите, имам предвид.

По-лошото е, че са се поддали на шантажа.

Браво, Уил Смит, ти си втори Мартин Лутер Кинг!

Браво "режисьор", ти си поредният балама.

Ти сигурно си циганин,а?Браво,научил си се на четмо и писмо.

Ами зоофилите защо се дискриминират? Кога зоофил ще получи оскар и нобел?

Дааааааа... Наистина скоро ще дойде времето, когато да си бял, да си мъж, да си здрав, да си на средна възраст, ще си най-.... как да го кажа културно.. прецакан. А черна, дебела, лесбийка, най-добре. Вече ми писна да чета за онзи черен това, другия гей онова, пък жена трето... Аз съм жена, но ме дразнят вече такива неща - цвят на кожата, пол и не знам си какво

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Arcadium

Една бездарна чернокожа актриса опищя света, че никой не я е забелязал. Квоти, какви квоти? Ще рече ли това че хубави или не трябва да има филми с черни, цигани, ЛГТБ и т.н.? Само и само да няма обидени.

Евреите от Холивуд пак прецакаха чернилките.

Ще видите, че това с квотите ще се разпространи навсякъде и във всички области - квоти за пансексуални, квоти за транссексуални, квоти за метиси, квоти за мъже-родилки, квоти за жени дървосекачи

И тук няма да се стърпя да цитирам Елън на "Оскар"-ите преди години: - Има толкова възможности... първата е "12 години в робство" да вземе "Оскар", а втората е, че всички сте расисти! Е, познайте кой филм спечели. Макар да съм голям фен на "Беднякът милионер" и този филм спечели заради това, че е сниман в Индия, а не, защото беше по-добър от уникалния "Странният случай с Беджамин Бътън".

ти не си в ред брато

dsco@

Много си е в ред човека, ами ти нещо си малоумен и не разбираш какво казва.

Чернокожа лесбийка.

Отново масонски изпълнения. Чак не са ми интересни. Толкова са банални. Няма как да не се получи като всички са в играта. Издигай малцинствата и ги учи на безкрайни претенции за да подтискаш бялото християнско мнозинството. давай евласт на тези които най-не могат и бне знаят да управляват. Това е същността на отрицателната селекция.

Ще ти станат интересни, като ти дойде до гАза.

Те ВЕЧЕ са ни до гАза и ако не се размърдаме, ни е спукана работата.

За съжаление не се е получило, а е натъкмено, съгласно перверзната политическа коректност.

Не е лошо и комитета по раздаването на нобеловите награди да вземе пример. Но трябва да се почне още от училищната скамейка, с квоти за отличници.

Не е лошо, да има квоти за различните малцинства. Примерно, чернокожи, жълтокожи, червенокожи... После сексуалните ГЛБТ... Да има за инвалиди... ЗА ЖЕНИ, разбира се... И да бъде на ротационен принцип, нещо като китайския календар. Примерно тази година е Годината на Гея. Следващата на Жълтата река. На жената... и т.н. да се въртят в един цикъл...

Ха-ха-хааа!Представителите на "малцинствата"!?Найстина?????Това нова шега ли е да кажеш black or afro-american!Много ще ти се зарадват,да знаеш!

Обратен расизъм в действие! Сами си го правим. Но от тези непрестанни отстъпки нищо добро няма да излезе. Не е много далече времето, когато белия човек ще бъде дискриминиран по всички възможни начини. Тогава ще е много късно за промени.

аз сам в филмовят бизнес и сам против това.....тези хора винаги с а си варшили перфектно работата поне аз не с е с ещам някои да е бил ощетен досега......цветнокожите наистина само слаби роли от 2 години насам....изключвам идрис елба

Абсоютно. Била съм в САЩ и се опитват винаги да се изкарат дискримкнирани. Ако им сложиш напитка с 10мл по-малко, значи си расист и го правиш нарочно.

Абе, това нищо не е - в Кьолн, ако не им "пуснеш", значи си расист и го правиш нарочно.

Започвам да протестирам . Искам на следващата Олимпиада на финала на 100м гладко бягане да бъдат допуснати поне 3ма бели ! Сма не ме интересува, че белите сме по-бавни , откъде накъде тия расисти ще допускат само чернокожи на финала? Тъпунгерите , които забъркаха тази каша не се ли замислят , че с това си желание да има задължително включени цветнокожи сред номинираните , правят лоша услуга на самите себе си ? Хората оценяват актьорите не според цвета на кожата им , а според играта , но май някои чернилки не го разбират . Аз лично имам любими черни актьори, но не мисля , че тази година чернокож има толкова силна роля, че да бъде номиниран. Лично мое мнение е и , че Ди Каприо не заслужава Оскар тази година .

Гууд пойнт. :)

Напълно съгласен за Оскара. Том Харди беше далеч по убедителен ...

Само всеобщият и непрестанен натиск му е майката, ако искате нещо да се промени и да си го вземете! Иначе до гроб ще ви таковат и никой няма да ви даде нищо даром! Яд ме е, но онези пак ни дадоха поредния урок, как да станат нещата, за да не мрънкаме.

И защо бе синко ? Значи ли, ме ако един глупендер не може да изкара добра оценка, трябва да започне да протестира, че да му напишат даром шестица ? Това няма ли да е обидно и за самия него?

Как така обидно? Нали после ще избива комплекси и ще мачка наред.

Само дирижираният, политкоректен натиск води до деградация на обществото, под прикритие на борба за свобода, равенство, толерантност, еманципация, демокрация...

Много ме накефи коментара със квотите за бели във Баскетбола - вярно си е. И за това че масово все се търси да се измисли нещо за расизъм. Аман от глупости. Предишните години като награждаваха чернокожи бели не протестираха. Таланта няма цвят, ама много хора не го проумяват.

Този "протест" всъщност е най-отявлена форма на расизъм защото протестиращите не искаха да имат право да сядат на предните седалки на автобуса, а поискаха парче от баницата аргументирайки се расово.

Сега ако въведат и квоти за участие на повече бели в баскетболния шампионат и съвсем ще се получи.

Фактите са си факти, белите актьори са по-талантливи от чернилките, освен, че са и по-красиви, по обясними причини. Малкото изключения само потвърждават правилото.

Мисля, че на този коментар повече ще му ходи ник "нормално мислещ", отколкото "десен екстремист".

направо да даде всичките места на женски маймуни и тва е!

Черните и жените ше опрааат света. Ще го пренаселят с черни неандерталци - канибали

Обаче, да са лезбийки.

така де - феминистки!