Избраха ”Мис Плеймейт” 2015

24-годишната Ася Капчикова от Девин е победителката в конкурса на списание Playboy - Playmate of the Year.

Обратно в новината

Коментари - Избраха ”Мис Плеймейт” 2015 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката , за красива се мисли .... Ами че тя подминава и мис Крокодил ...

Да е живо и здраво момичето !

Ми... и аз това казвам... да е живо и здраво, че иначе бардаците ще останат без чекне ханъми... :D

Що е това плеймейт, яде ли се ,пие ли се ....може ли без него или не може?

....зщо триете ???...кого точно сам убидила??? вас (модераторите)..или тях (учасTничките ) ???...добре..а как ви звучи например..конкурс за "мис мурва"...или пак за "мис проста шутка"...това повече полит коректно ли е???...само питам...

С това "убидила" най-много си обидила себе си. Може пък модератора да ти е почитател и да ти пречи да се излагаш? Същата си като уруспиите, които нареждаш.

Всички,които се пържите по солариумите можете да си видите бъдещето в лицето на Николета.

Това конкурса за баби ли е? Много са ги гримирали, на възрастта им отива по- малко грим.

Явно повечето пишещи тук мъже са латентни педофили и мечтаят за невръстни ученички с невинно излъчване. Щом Николета вече им се струва стара.

Ами, стара е. Според лекарите идеална детеродна възраст е от 16 до 26 годинки. И да, на шестнадесет години девойката може да се омъжи. Със съгласието на родителите си. Прочетете Семейния кодекс. И Наказателния. Преди сто и петдесет години в България мома, която не се е била омъжила до 18 г. възраст в селата се е считала за стара мома. Разгледейте обичая "Лазаруване" например. Ясно е, че иксита, инвитро и т.н. трябва да се продават, но истината е друга. Създавате едно дете в идеална детеродна възраст, отглеждате го, правите му абитуриентски бал и на 35-40 г. си гледате живота с чиста съвест - че сте платили най-големият дълг (не този за апартамента), а този, че и вас са ви отгледали и възпитали.

Безсмислрно мероприятие на безсмислени люде.

А как чичковците с паричките ще се ориентират коя колко струва? Нали трябва да знаят дали ще купуват нов " чилифон" или ще минат с едно парфюмче.

.....а сега си представете тия нещастници без силикон, без хиалурон в устите, без пластмасови скули, без изкуствена коса по черепа, без гримове, бои, лакове и всичките тунинги и........се пукнете от СМЯХ)))))))) Те и така са грозни и противни, ама си ги представете без екстрите на кво са приличали! хахахахахахахахахах!!!!

от филм на ужасите са - със или без "екстри" - както е казал българският народ - насила хубост не става - ако ще и паче перо да си забият.........

Хохохохохо, вижте на снимка 4, където тая грозната показва знак "хеви метъл", все едно си е бръкнала в носа и си чопли сопола с орелския нокът :D

КАКЪВ Е ТОЗИ УРОД, БЕ?! КАКВИ ВЪОБЩЕ СА ТЕЗИ УРОДИ, БЕ?! ТИЯ НЕ РАЗБРАХА ЛИ КОЛКО СА ЖАЛКИ С ИЗДУТИТЕ СИ КАТО МАЙМУНСКИ ЗАДНИК ДЖУКИ, БЕ?! МНОГО ГРОЗНИ ВСИЧКИ, БЕ! НИКЛОЗЕТА ЛОЗАНОВА ВЕЧЕ ОСТАРЯ И ИЗГЛЕЖДА ЕВТИНО И ПРОТИВНО! А ТАЯ, ДЕТО Е ИЗБРАНА ЗА "МИС" - ПЛАТИЛА СИ Е, РАЗБИРА СЕ! АДСКИ ГРОЗНО СЪЩЕСТВО! ГНУС! ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА СТАВА ПЛАТЕНО! ИСТИНСКИ ХУБАВИТЕ МОМИЧЕТА НЕ ГИ ТЪРСЕТЕ ПО ТАКИВА КОНКУРСИ! ПО ТАКИВА КОНКУРСИ ХОДЯТ ПРОСТИТУТКИТЕ С КОМПЛЕКСИ, ДА СТАНАТ ИЗВЕСТНИ И ДА СИ ВДИГНАТ ТАРИФАТА! ТОВА Е!

Тва са Гала и Катето от "Питон" със снимки отпреди десетилетия бе! Дет съ казва, от зората на демокрацията, ха-ха-ха-ха. Голем майтап. Па и мноо ме брига за една работа коя сте си "избрали" - коя и да е, се ще се... такоа яко, така че никой нищо не губи, особено чичо Сиракофф.

ако трябва да бъдем честни момичето е симпатично,но не и красиво.На пръв поглед се набива челюстта и ,която е шарапатеста,а не с приятен овал.Другото,което се набива на очи е от сега увисналият и нос,////////момичето до нея на 1-вата снимка и ма по-хубаво и вирнато носле.Преди години във Франция при един такъв конкурс бил е доста спорен въпроса между две карасавици,коя да изберат.Спрели са се на не безизвестната тогава все още не е била актриса Катрин Деньов,защото е имала по-хубав нос.

селска пръчка

Не ме кефи.

Нито гъз, нито шия! Каква грозотия! Каква простотия! Спасете ни от тия! Всички до една се опитват да практикуват най - древната професия, но никой нормален мъж (или жена), не би бил с тях в това отношение. Тук, израза: "Няма грозна жена, има малко пиене, не важи.". Аз лично не мога да пия толкова.

Че какво се учудвате - българите не сме красива нация - нито жените, а още по-малко мъжете. Красивите и нежни момичета не се явяват на подобни конкурси. Мис Плеймейт не може да е неземна красавица с излъчване на девица и интелект на ядрен физик. Пошло излъчване имала! Ами че той конкурсът не е ли пошъл? Да не е много престижен? Кое уважаващо себе си момиче би се явило на подобен конкурс. Победителката си е като 70% процента от българските момичета - яко селско излъчване и стайлинг. Дори би минала за хубавка ако не бе ужасният грим, може и да не е фотогенична. Ние за Мис България трудно избираме хубава, че за тука имате претенции. Все едно жените ви или вие самите сте първи красавци. Яде моля ти се!

не мога да се съглася, че всички българи - мъже или жени са грозни - както сте забелязали, хубавите момичета бягат от такива"конкурси", защото отдавна се разбра кои им са спонсорите и какво се очаква от момичетата за в бъдеще - за един силикон по всички възможни места на тялото се продават и след няколко години са в.....девета глуха

Че кой казва че всички са грозни - просто митът, че българката е най-красива на света отдавна умря. Аз лично имам наистина много красиви приятелки, но нито една от тях не е участвала в подобен конкурс. А и търсенето определя предлагането - щом толкова много жени си слагат филъри в устните, явно има търсене и на мъжете се харесва. Аз лично го намирам за грозно и не бих си сложила, но явно си има публика и за това. Все пак това не е мис абитуриентка, а мис Плеймейт, така че невинно излъчване не може да се очаква.

Абе нали бяхме красиво племе? Какво става? Кви са тия? Ми не ми харесват ... баси

горно-долно - силикон, да ама сексапил откъде - на тази девойка ще и заспи мотиката - вижте само какви големи ръце има - работни - да идва. нивата е нейна

Грозно...Грозно,,,,,грозно....Пошло.... Отвратително...Долнопробно....смляна карантия....смрадливо....унизително...Отвратително,,,,СКОТОумно.....спазъм...БЪЛГАРИЯ.....

Това не са устни, а работни мазоли

Момичетата са много секси.Без грам излишна мазнина..Стегнато и изваяно тяло.Какъв е умствения им багаж е отделен въпрос, но визията им е точно като за Плебой.

Божинка, ти ли си, бе?!

чи кой друг ши е

Малко коте, с.ек.с има ли, казвай!

Божинката, Джизъса и Малък Перукан да се мятат да я заплождат и да си я менкат.

Е по- голямо плашило няма от тази Ася!!! Ужас!! Харесва ми подгласничката Дилена, тя е плеймейт за мен.

Не мога да разбера какво ругаете, коврите правят живота на човека по-хубав :)

поредната ..урва

То пък бива грозно, ама тя е и невзрачна..Когато съм подпийнал, ако ми е жена, ще и кажа да се обърне, да я видя, че да повърна.

лошо ми е!

Не изключвам в действителност да е приятна,но снимковият материал създава впечатление за грозота

:)) Гледам, че сте се развихрили с коментарите, много се смях докато ги преглеждах.

Късокраки и дебелокраки. Как ще борим демографската криза!? Отивам до аптеката за пакетче виагра, това на заплата.

По-добре са от анорексичка на кокили....

Но не са по-добре от нормално сложена българка, каквито сме повечето. Нали така?

Да и пожелаем да бъде достойна наследница на Николета и защо не един ден дори да стигне до сърцето на Шиши.

Интересно, на Николетка горката крачката й едни къси, къси, а това новоизлюпеното травеститче по зле от нея.

Смеем се на американците...тъпи били, дебели били, гозни жени имали... Ама за Плейбой и Плеймейт си избират все секси красавици. А ние кво?...Бием се в гърдите, че имаме най-красивите жени на света и накрая кво - джуджета, крокодили и Пенки... Повръща ми се вече!

Истински красива (хубава) жена, мисля, че изобщо не би участвала в такова подобие на конкурс. Разни Шмайзери (Анита май се казваше), Майзери, Пенки, Менки, Свирколетки и прочие такива, са много точно доказателство.

Ма май си излиза че Българките се мислят за по-по най, Да ама май не е тъка. Не мога да повярвам,че жена която и за секс не става са я избрали за миссс... МисПлеймейт трябва да е жена като я видиш и да замръзнеш.А тая като я гледам само мога да намразя Българките. И си мисля в държава с травестити ли живея? на където и да се обърнеш кифли....що не питат как ги харесват мъжете преди да се правят на Бразилски траверси... Ма то нормално като половината мъже вече са педали нормално и жените да са хибрид между мъж и траверс.С самочуствие като на Майоркинската принцеса, а в действителност перфектната жена за бой.........

Ех, Митак... Мнооого ще те блъска живота. Много.

Митак, чакай да ти кажа някои думи как се пишат. Да си знаеш занапред де :-) - МисПлеймейт се пише Мис Плеймейт- ДВЕ ОТДЕЛНИ ДУМИ - тъка се пише- тАка - с А! - с самочувствие се пише СЪС САМОЧУВСТВИЕ- Когато следващата дума започва със "С" или "З", се пише "СЪС", а когато следващата дума не започва с някоя от казаните преди малко букви, се пише "С". Надявам се да си ме разбрал. Мъже сме все пак- ще си помагаме.

г-н иванов, оставете правописа - митака си търси нешот по- така ...за бой

митак, да не би да си си загубил боксовата круша, че ще използваш една такава" плеймейтка" за заместител - ами тази господ я е убил още при раждането и бе, митак - как да пробие момичето - ще се поразгологъзи, после ще се уреди в порнофилм и ако намери един такъв като теб да я изтупва профилактично, безспорно "ще се рeализира" мечтите си - както и ти твоите, разбира се

Мен фамилията ме кефи...Ка пичкова....А конкурса е направен да вдигне цената на услугите!

Пак избраха някакво апсолютно създание с пошло излъчване,А по улиците има толкова красиви жени.Защо винаги на конкурси като този има жени който могат да те вазбудат само ако си или много пиян или много друсан,а и те карат на извращение на на ласки. Егати бесличното девойче. А уж Българките били най-красивите. с тези конкурси май са най пошлите и безлични кифли...УЖАСССС

....В журито на конкурса бяха Николета Лозанова, Ваня Джаферович, Playmate of the year 2014 Виктория Ананиева, д-р Ангел Енчев, Христо Запрянов и Виктор Игнатов от Playboy.... Каквито организаторите и журито такива и "миските". Да не говорим че да имаш такава "титла" си е падение.

Пак избраха някакво апсолютно създание с пошло излъчване,А по улиците има толкова красиви жени.Защо винаги на конкурси като този има жени който могат да те вазбудат само ако си или много пиян или много друсан,а и те карат на извращение на на ласки. Егати бесличното девойче. А уж Българките били най-красивите. с тези конкурси май са най пошлите и безлични кифли...УЖАСССС

Ама това е травестит!!! Да не би да е объркал конКУРса????? Ще повърна...

кви са тия шаврантии пак

...който има желание от мъжета във форума, да посочи поне три неща, с които една жена би го привлякла еротично и би събудила в него едно огнено желание. Задавам въпроса, за да изясним поне малко в какво се крие женския сексапил. Благодаря предварително за репликите :)

1. Правилни черти 2. Поглед, очи 3. Хубаво тяло

4. Ако може да е къпана. Ако не е - аз не мога.

1. Липса на усещане за бездънно празно и прашно пространство зад очите и между ушите и. 2. Виж 1. 3. Женственост и сексапил- не означават непремено класически телесни пропорции, могат да се излъчват от различни по тип на тялото жени.

.....А, на Мира конь да и го навира!

?!?! Жив да не бях, що ли я видях..........?!!??! Баси спермояда е тая......

ДВЕ РАЗПОРЕТИНИ В МОМЕНТ НА РАБОТА - ХВАНАЛИ СА ГИ КАК ДУХАТ.