Ася получи лентата от Николета Лoзанова, която спечели конкурса през 2006 година. За първи път победителката ще посети Playboy Mansion в Лос Анджелис за легендарното Playboy Midsummer Night's Dream Party.


Вижте снимки >>

Капчикова работи като фотомодел и танцува в балет "Нова". Има слухове, че е обвързана с рапъра Криско. Отговаря повече от уверено на предварителния въпрос защо участва в конкурса: "Защото ми беше жал да ви оставя без победителка!" След финала тя заяви: „Да си секси е ежедневие, но да си най-сексапилната българка, се случва веднъж в живота! Тръпката е страхотна и още не мога да повярвам, че спечелих при толкова силна конкуренция!“

Първа подгласничка в конкурса стана Дилена Димитрова, а втора – Анджелина Атанасова. Победителка в онлайн гласуването Miss playboy.bg е Мартина Юрукова.

При оценяването най-голяма тежест имаше вотът на журито - 40 процента, а по 30 процента имаха онлайн гласуването на playboy.bg и вотът от есемеси.

В журито на конкурса бяха Николета Лозанова, Ваня Джаферович, Playmate of the year 2014 Виктория Ананиева, д-р Ангел Енчев, Христо Запрянов и Виктор Игнатов от Playboy.