Правнучката на Хемингуей в обновения Playboy

Правнучката на писателя Ърнест Хемингуей се снима за първия преобразен брой на списание "Плейбой".

Обратно в новината

Коментари - Правнучката на Хемингуей в обновения Playboy | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както може. Внучкса-не внучка, но си е парче и половина. Едното не пречи на другото, само си помагат. Все пак не е от Коньовица я. Плюете я като лисицата зеленото грозде, което никога няма да достигне. Ах, ако ви паднеше-е...друга песен щяхте да запеете. Пустите му Балкани, пак на интелектуалната опашка. Тя от винкели, бой, чушкопеци и сланина не разбира, затова всяка жаба да си знае гьола, а дори в него - списък на жабетата! И не мърдайте оттам, има още място в блатото.

Не трябва да се позволява на жените да се събличат и показват голи публично. Това ги принизява и прави евтини. А тъкмо това убива пълноценното изживяване на сексуални контакт при мъжа и той започва да гледа на женната като на предмет за удоволствие, което приключва в момента, в който той стане от леглото (като при това с известно чувство на досада и разочарование - при жената не е така). Та забележете в кои страни се роди порнографията! - Дания, Швеция и Щатите. И трите страни имат проблеми с либидото на мъжката си половина! Т.е. никой нормален и можещ мъж не би одобрил порнографията и списания като това. При мюсюлманите пороблемът е съвсем друг. Те държат жената опакована, не защо я ценят, а от дивашкото си лицемерие и страх, да не би комшията да налети на хубавата му булка, чиято "чест" е единственото, с което муслимът-мъж може да се пожвали.

В потното ти мислене,голема каша..Жената е ЧЕСТТА на нацията.Жената ражда нацията.Майчин език.Родина.Мястото където си се родил.Матушка.Жената трябва да е красива ,умна и одухотворена,за да е красива,умна и одухотворена една нация.

Мисля, че попадам в графата средностатистически мъж и не си спомням да съм Ви уполномощил да давате изявления от мое име! С други думи - аз харесвам порнографията!

Тогава чети за кучките,тук пише за внучките

Цялата ти тирада е напълно объркана и без всякаква логика. Твърдение 1: Порнографията се появила в държавите, където мъжете имат проблем с либидото. Защо не е вярно: Защото порнографията се гледа, за да се мастурбира или онанира. Никой не сяда да погледа един час порнография на чашка с приятелско семейство защото актьорите са добри или декорите са красиви. А при проблеми с либидото няма как да се онанира или мастурбира. Твърдение 2: В скандинавските държави и САЩ хората имат проблем с либидото. Защо не е вярно: Няма медицински проучвания, които да твърдят такова нещо. Цитирай си източниците. Особено за САЩ, защото там са се събрали над 50 народности. "Не трябва да се позволява...". Трябва да се позволява ако жената, която се съблича е съгласна и по-голямата част от обществото няма против да я гледа. При демокрацията е така. Оттам нататък, който иска гледа голи булки, който не иска - да мижи!

Някои жени няма защо нещо да ги прави евтини и да ги принизява. Те са си такива и така им е добре.

а за вас мъжете какво да кажем? Защото със същите тези евтини жени си лягат такива като вас, които после отиват при приятелите си и казват "тази е евтина, докато аз съм най-големия пич". Може ли да има по-гнусни двойни стандарти на този свят.

Сега Пентхаус ще дръпне, то с такива снимки е е пълно във фейсбука

Много добре ! Ганьовците тръгнали да се подиграват на семейството на носител на ,,Нобел и ,,Пулицър".

Ох на дяда!

ние с рунтавите катерици

Красиво, нежно момиче. Очаквам обичайните да започнат да плюят...как из улиците на София се разхождали много по-красиви от нея. С вафлички в косите, тежък грим и рейбан очила.

Какво им е на Рейбан очилата?

Снимките в новия брой са ефирни и чувствени, леко ретро, оставят място за игра на въображението. Явно е търсен този ефект. Има нещо импресионистично в тях и далеч по-еротично от снимките на Памела, които лично мен ме отблъскват, защото в откровено порнографските послания винаги има някаква грубост и низост. Радвам се за новата концепция на Плейбой, добрият секс би трябвало да е изкуство, а не пошла физиология!

Памела Андерсън, як фотошоп :)

Косъмчета виждат ли се?

Обратното броене към закриването на Плейбой - да започне сега!

Че няма велики. Щом е човек и си има всичко, пролетните сърбежи са налице.

Сърби я между двата големи пръста!

Да не вземе и тя да се гръмне. Но нека първо да напише нещо значимо като прадядо си, пък тогава може. Ако я видеше сега на конрицата, пак щеше да се гръмне, горкият.

Та това не е ли любимата ни Мика Стоичкова - Хемнгуей. Тъкмо се чудех къде се е попиляла.

Тази с различните очи е по-хубава.

Фотосесията с ловна пушка ли ще е?