Фенове на Лео даряват злато, правят му ”Оскар”

Фенове на холивудския актьор Леонардо ди Каприо в Якутия даряват злато и сребро, за да му изготвят специален "Оскар".

Обратно в новината

Коментари - Фенове на Лео даряват злато, правят му ”Оскар” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моето предсказание е, че повече никога няма да се яви на Оксарите, ами при първа възможност ще му присъдят един и ще му го изпратят по пощата.

Ужас, горкия човек ще го подлудят тия доброжелатели. Това супер много ще го раздразни, направо ще експлодира. Това е буквално да сипеш в раната сол.

филма е супер як! доста реалистичен. трудно ми е да повярвам, че човек може да оцелее в такава среда. днескашните мъже (сред които и аз) не са никакви мъже. като гледах филма, до тоя извод стигнах, за съжаление...

Не знаеш на какво си способен ако ти се наложи. Може да се изненадаш от себе си. Гена си е ген - когато се налага ще се събуди. Цивилизационният слой е мноооого тънък и крекък. Ако изпаднеш в подобни условия след първият час мрънкане и самосъжаление всичко ще си дойде на мястото... Защото иначе ще боли. Много.

какво значи предали, да не ги задължават, това якутия в русия ли се води

Лео е много талантлив и добър актьор. Досега трябваше да му дадат Оскар.

Той има много по-добри филми от тоя "Завръщане" дето го опъна една мечка и това беше. "От другата страна", "Хвани ме ако можеш", "Мрежа от лъжи", "Вълкът....". Все отлични филми.

да му подарят една кожа от бяла мечка за тъпия филм

Филма "Завръщането" е тотална излагация за Леонардо. Той е перфектен актьор, които заслужаваше Оскар за много други филми, но ще бъде подигравка с него да му го дадат за "Завръщането". Това е фантастичен екшън без допирни точки с реалността, а ролята можеше да се изграе от всеки клошар. Нито е драматична, нито има индивидуалност - само хъркане , мучане , зъзнене и 20 едносрични реплики! Извинете, но това е подигравка с много голям актьор (американски), ако не и най-големия!

разцепи ролята

аз кат го вида тоз грозник и гаса тв-то и не го пускам 3 дни. Побърка се народа по цел свет!

Гаси и компотера и още едно добро дело ще сториш.

Леонардо Ди Каприо игра перфектно, но три часа сървайвър шоу тип "Беър Грилс" дойде множко. Отделно режисьора с тези кадри тип игра "First person shooter" се оля. Виж, пейзажите бяха наистина страхотни. Перфектна игра на Ди Каприо, слаб сценарий. "Великият Гетсби" и Вълкът на Уолстрийт" бяха много по-силни като цялостен продукт. Могат да му дадът "Оскар" за най-добра главна мъжка роля, но самият филм няма да вземе "Оскар" за най-добър филм. Лично мнение.

Статуетка Чукча ще му връчат значи, не Оскар?

Винаги ме дразнят новини, в които не се съобразява часовата разлика. Церемонията започва в 03:30 българско време в ПОНЕДЕЛНИК, 29 февруари. Или на 28 трябва да ви пишем защо не сте обявили победителите. Какъв е проблемът да напишете дата, съобразена с България и българското часово време?

Малко пари получават и ги мързи. А и никаква работа не вършат, та и те са им много. Те ги лъжат, че им плащат, онези ги лъжат, че работят. Истината е, че ние потребителите правим сайта. Пишеш забележка, сещат се, после те трият и оправят грешката си. По-младите се дуят и правят напук, но по-старите кадри разбират от дума. Хубав е сайта, като цяло.

Omnia in Caritate... Иначе не става.

Още в "Защо тъгува Гилбърт Грейп" си пролича, че има талант. Гениален актьор.

Още в "Критърсите" си пролича, че има талант. Чавекът си изкарва прехраната с актьорско майсторство от 5 годишен... След "Титаник" играе само в тежки и сериозни филими - "Кървав диамант", "Бандите на Ню Йорк", "Генезис" и т.н.

По-истински здраве му кажи! Хем от истински благороден метал, хем от любов, а не позлатена кухина от злобни хора.

Стою

Браво! А представяш ли си да обявят, че той е спечелил Оскара, а Лео да го откаже с аргумент от сорта на "Абе раздавайте си ги вие тук... Мен хората вече са ме признали." Колко ли коментари би имало?

гледах го за първи път във филма Форест Гъмп и ме заблуди тотално, че е някакъв ненормалник хванат в гората. Още тогава заслужаваше Оскар. После го порязаха пак 2-3 пъти. Голям актьор!!!

не знам какъв Форест Гъмп ме подгони, но за Гилбърт Грейп имах предвид :)

Том Ханкс играе в този филм!

Готина инициатива, браво! Ако беше се родил евреин завалията, нямаше да се налага фенове да му връчват награда вместо журЕто, ама в Jewywood е така!

Стою

Що пък да е завалия? Гони си целите и ги постига.