Мария Игнатова, Алекс Раева и Люси Дяковска заедно в Италия

След края на Х Factor водещите Мария Игнатова и Александра Раева заедно с Люси Дяковска, която беше част от журито, се отдадоха на кратка почивка.

Обратно в новината

Коментари - Мария Игнатова, Алекс Раева и Люси Дяковска заедно в Италия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Люската ги е посветила в игрите с език.

Направили са си лезб роуд-шоу.

Много щастливо прекарване на 6 X-хромозоми от X-фактор. Браво! Аз с моите XY хромозоми и жена ми с нейниет XX като ходихме в Италия - занимавах ли Ви? Какво си правихме - разправях ли Ви? Дали ни е било хубаво - писах ли Ви? Подробности няма да пиша, но хубаво ни беше. Направете така, че и Вие да ходите и си изкарайте кефа без да разправяте за него на целия СВЯТ/ДИР. Но е ценно в двойката, в която сте да има само една Y и само 3*X хромозоми и никакви други комбинации (ако ме разбирате...) И пратете картичка на майка си (не селфи ... картичка-хартиена) от там.

браво на момите! видели са убавият и крайно пластичен италиански... салам! бас лОвя! за италианците се говори, че са едни от най-добрите любовници в Европа! :-)

Алекс Раева, ако се не лъжа, още няма 35 г., а наистина вече прилича на лелка - много се е състарила, не знам защо така, сигурно от много гримаснечене.

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо. Всяка подобна "новина" предизвиква досада и раздразнение. И тези кухи лейки нямат полза от това, но като имат мозъче като на врабче...

Моля, не обиждай врабчетата....Наблюдавай ги и ще видиш, че врабчетата макар и с малки главички имам повече мозък и разум. Цял ден прелитат за да си ТЪРСЯТ храна, СКРОМНИ са и знаят кога да чуруликат и кога да мълчат...

Направо в гинес ги сложете след като са единствени българи посетили Италия:)))Ставате не за смях а за резил с такви ''новини'' но явно аплащането а пиар на някакви си е добро за вас:(((

Много са готини. Единственият недостатък е, че са споделили емоцията си в таз малоумна мрежа.

Като НЯМА с кого да споделят им остава тази мрежа дето все още се намират няклакви дето да се интересуват от тези...

Както винаги мъжът кара колата.

Много повърхностни жени...

Олицетворение на Държавата ни ! Тъпи маймуни с простотия стават Богати !

Типичен пост на типичен български неудачник. Ти твърдиш, че си по-малко тъп(а) и по-кадърна от тях ли? Не познавам нито теб, нито тях, ама скромният ми житейски опит показва, че българските селски неудачници отричат тотално успехите на другите.

Му е през оная работа (как се казваше на български..?) цялата тая"ценна" СВЕТСКА и информация?

Пле'ен дъ'ге

Който е писал това,е мега,мега тъпо парче.

Ох , толкова много се смях като четох коментарите, Благодаря Ви!":))

тъкмо питахме тия 3 кухи лейки къде са... Мерси че ни уведомихте, много ни зарадва новината за скучната им ваканция и сме впечатлени от отегчаващите им физиономии.

Дреме ми къде Дяк. Ра.. и другата са водили помияра си -елементарно ,Уотсън...

Аз прочетох " Мария Игнатова, Алекс Раева и Люси Дяковска починаха в Италия " . Добре че прочетох цялата статия преди да се зарадвам .

Блазя им и аз искам, но ......няма

Лелее, ами тези каки се преумориха , бе! Обаче за мен е страшно обидно защо не предпочетоха Малдивите или Тайланд? Тези мизерни кифли какво ли си мислят: Ми тоя и оня свят се въртят около нас, даге!

Дяковска ги е опънала тия двете.

Абе и аз бих ги опънал. Ти?

Ами давай няма да ти струва много:))))

Чета: Игнатова, Раева... И си мисля за Лили Игнатова и Илияна Раева :))))) Почудих се само коя Дяковска... От ЕГН-то ми ще да е:)

Голем праз

Luci e intiligentna - drugoto ne me interesuva !

А краставици взеха ли си достатъчно тия лелки?Като гледам мъж няма с тях....

По тези места се ходи или април - май или септември. Както се вижда от снимка 4 сега там е мрачно, сиво, мъгливо и комай са само те. Ако няма слънце, Соренто е едни отвесни, черни скали, забити е сиво море. За плаж дума да не става, макар и лятото да съществува такъв само в Позитано. Oт снимката на терасата, ако е в Соренто, при ясно време се вижда Везувий, но при тях е мъгла. Да си на Тиренското крайбрежие със зимни дрехи и шал е просто карикатура.

Много ги разбирате нещата :) Плажове има навсякъде за ваше сведение макар и малки, предвид релефа, и в Соренто, и в Амалфи, и фиорда на Фуроре, Четара, Конка дей Марини и въобще по цялото амалфийско крайбрежие, така че не се изказвайте неподготвена, че има и хора, които са ходили там и знаят прекрасно какво е. Друго да ви кажа, че в Соренто има над 300 слънчеви дни в годината и да хванеш мъгла и лошо време е доста трудно.

НЕ ЗНАМ КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТАЗИ НОВИНА, ПЪК И ДРУГИ ТАКИВА. ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ХОДИ КЪДЕТО СИ ИСКА.

Тея лелки какво се фръцкат в Италия голяма работа че били там.

но до колкото знам Мария е била май законна или незаконна жена на маргариновия крал - не му знам името.Мисла, че и дете има от него. Какво е завършила - актриса или не - не знам.Не мога да я дишам като замята тези ръце, застаряваща лелка. Рачков не го мислете отдавна не са заедо. Личи си като ги видиш как той страни, а тя е като на..с..а..на

има дете от Петко Димитров, сега щастливо женен за Яна от Дансинг старс

Какви водещи,искате да кажете крякащите....Малко тишина в България...Защо не са взели Рачков?

шведскща тройка

Не че нещо, но кой ли го интересува?!?

DIDA

Лезбо приключения...Какво да се прави, европейски ценности!

откога прирадата на един човек т.е. сексуалността е свързана с каквито и да било ценности? Хомосексуалността се среща при всички животни и човека откакто ни е имало.

Славуца ? Тя там ли е ?

коя ли ще върже на Люсито?

... тая/тоя... люси... не е оня/оная... люси... или бъркам?

Май на Рачков му изстиват вече чаршафите. При тази негова всестранна заетост...

не е по темата, но се разстроих като прочетох за Пламена. Правилно е да не се публикуват коментарии !!! Само един уточняващ въпрос - анорексията наистина ли е "хранително разстройство". Не се ли квалифицира като психологично такова?...

След като и грешката на природата Дяковска е била там, предполагам са споделяли една стая... Интересно също защо тази "жена" все още се мотка из БГ ,след като обяви колко е разочарована от БГ и как отива в Германия.. Сигурно просто защото в Германия никой не знае коя е и ще й се налага да работи, за да оцелява.

Сигурен съм,че и ти си разочарован/а от България,ама се моташ тук...

В Германия е много по-известна отколкото у нас. Печелила е техния фактор и дълги години беше една от "Но ейнджълс"-дамска група.

разбира се "грешка на природата" е едно интелигентно, образовано и талантливо момиче, което е успяло в Германия. Лице представящо държата ни в позитивна светлина, а не такива задръстени хора с предсразсъдъци и омраза като теб.

Да,точно една година и после са NO NAME.:-)

Кой го интересува....егати тъпата новина

Егати! Игнатова, Раева... Първо си помисли за Лили Игнатова и Илиана Раева.... И се зачудих що дирят с Дяковска. После видях за кои Игнатова и Раева иде реч и всичко си дойде на мястото.

Живеем в различни светове. Връзката между тях е, че от единия свят непрекъснато изсмукват живеца на другия. И имат ищах за разходки. Днес, в едно предаване, животновъд каза, че тази професия изисква 24 часа, 365 дни в годината да си при животните и време за почивка и екскурзии няма. Водещата: "Е, ама ти искаш ли почивка?" Човека подведен отвръща. "Не неискам, идват ми приятели на гости,..." И какво се получава - работа и свиждане , като в затвора. Пардон, сега в затворите не работят. А тия клявки , като се поразходят, ще минат и през някоя ферма, да си осигурят био храна, че зер живота им е ценен за обществото. И будалите ще им подаряват, нали са от телевизията. Търтеи!

Работата , те прави свободен!

Така трябва да се говори на робите, та да слушат и слугуват безропотно.

Мичевто години наред мънкаше като водеща на втори тото шанс, след това Джуди Халваджиян, брата на Магърдич си я хареса, опъна я, за което я уреди като водеща на "Господари на ефира", а от там я пое Рачков

Сладуранки!!!