Номинираните за ”Оскар” се събраха на обяд

В седмиците преди Оскарите претендентите за наградите са на "пълен работен ден" заради многобройните си ангажименти.

Обратно в новината

Коментари - Номинираните за ”Оскар” се събраха на обяд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hооо,...бат Pамбо,.. е наи големият пич!! ;))

Victoria

Разгеле, успокоих се че Джени няма да се спъне тоя път. Лео беше най-силен в първата си роля - на лудото момче. В тая последната, обективно няма чак толкова актьорска игра.

На Иняриту обувките не ги е сменял от снимките на завращането.....можеше и по лошо с мокасини

като чета за афро-американците и Оскарите ми идва на ум песента " искам да съм негър в щата Алабама". Навсякъде са с привилегии.

Да го дават този Оскар на Лео вече, за да въздъхнат с облекчение всички, знаещи че има такива награди:)

Стою

Ако пак го отрежат ще е по интересно. В коментарите. И миналата и тази година ви питах, скъпи съфорумци - ако откаже Оскара - тогава?...

Мечтата ми е да отида на молитвената закуска в Белия дом, след това на обяда на Оскарите, а после да изляза на романтична вечеря с Ханибал Лектър ;)

На Иняриту обувките са жстоки... :))

Как е могъл да нахлузи тези грозни гамаши, които нито цветово, нито стилово се съчетават с облеклото му?!

Той вероятно е над тези неща. Нищо, че напът е вторият му Оскар.... :)

Еди Редмейн взе Оскар миналата година. Едва ли ще му дадат втори толкова бързо.

Том Ханкс взе Оскар за главна мъжка роля в две последователни години 1993г. за "Филаделфия" и 1994г. за "Форест Гъмп" . Ролите бяха коренно различни.

Мъчно ми е за Леонардо, защото таз годишния Оскар ще го вземе оня дето игра главната роля в Датското момиче. Няма да вземе Оскар това момче и тая година.

ПИПО

Лично аз не съм му голям фен, но "Завръщането" (лично мнение) е абсолютен шедьовър.

Това е безспорно, затова съм сигурен, че самият филм ще вземе награда, както може би и самия режисьор, сценаристите и т.н. Но когато става въпрос за най-добър актьор, може би Еди Редмейн ще вземе наградата понеже е много трудно да се въплъти в подобна роля.

Да, нещо като прокоба тегне над Леонардо. Наистина Еди направи страхотна роля, и ако Академията отсъди обективно, то точно той трябва да вземе Оскар за главна роля.

Мен никога нищо не ме е навело на мисълта, че Лео си умира за тъпия Оскар. Според мен зрителите, феновете, медиите и т. н. подеха тази тема (щото тъпият Оскар понякога наистина го вземаха актьори далеч под нивото на Лео) и с времето изкараха Лео, че се трепе едва ли не само в името на тази вече твърде спорна като ценност награда! Аз не вярвам в това, не мисля, че на толкова талантлив, успял и обичан актьор му пука! Не е честно просто да го изкарват някакъв амбициозен натегач за награди!