Никол Кидман се появи с подозрително гладко лице в Сан Ремо

48-годишната Никол Кидман породи коментари, че се е подложила на пластични операции.

Обратно в новината

Коментари - Никол Кидман се появи с подозрително гладко лице в Сан Ремо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СВОЙ ХЛЯБ ЯДЕТЕ,ЧУЖДИ ЯДОВЕ БЕРЕТЕ.АКО ИСКА,ДА СИ ИЗПЪНЕ И МОЗЪЧНИТЕ ГЪНКИ,НА ВАС КАКВО ВИ ПУКА-0КОЖАТА СИ Е НЕЙНА.

Хобаче я натрапват.И тук къква убавица била.Ръцете и са като на баба яга.Лицето и говоря за първата снимка или случайно изтърван кадър отблизо или недостатъчно обработен е на груб и жесток фелдфебел така изглежда и такова излъчване има.Ако не ни ги натрисаха постоянно като някакви много важни или красиви,никой не би се и сетил за тях.В живота има много по истински стойностни неща.Но интернет,телевизията,медиите са част от съвременния живот и ги пълнят стаквиз като тази кидман.Това е вид протест.Иначе живота си е неин да прави каквото ще.Просто да не ни ги навират в лицата през ден.

Баба Яга (яга),запетайките, тиретата и някои гласни и съгласни са ти кусура. Иначе имаш право и ние те разбрахме. По -истински неща има и в обора и на нивата, но никой нито пише за тях, нито пък някой ще ги чете... А Кидман си е призната звезда, със световна слава и има защо.

Верно ли бе Мишева, изглеждаШЕ ли ѝ лицето гладко?Ти много добре я огледа сигурно, като присъства там.Научете се бе , неграмотници!!!!Нито преводите ви преводи, нито граматиката ви граматика.Редакторчета!!!

С тези корекции е загубила специфичното си излъчване ! Прилича на друг човек !

Ако щеш вярвай, прилича ми на Ди Каприо.

Ах, тези австралийки! Никол Кидман и Кайли Миноуг имат еднакво излъчване: женствено, нежно, секси, дискретно ...Жени с класа! Просто прекрасни!

Cate Blanchett също може да се добави в този списък.

Е как няма да и е опъната кожата? Нали и стъпих на врата, хванах я за ушите и и опнах всичките провиснали кожляци. Такъв е резултата, когато жените ми се подчиняват ! :)

Ама тя подута и подпухнала,бе! Скрили са се чертите й!Тя винаги е била с дребни черти,де,ама сега съвсем!Тънки устни,малки очички и нос,а иначе висока!,И с тоя мъртвешко блед тен!

Никол Кидман е красива жена и великолепна актриса! Просто запомняща се жена!

Защо 50 годишна жена играе във филм 30 годишно момиче??? Кожата на лицето е опънато, но останалата кожа си фисиииииии и ще става все по зле специално за НиколК.

Ми много си е хубава даже. Дори да си е направила някаква корекция е съвсем дискретна и не си личи. Не изглежда изкуствено. Отделно от това обаче лично аз много пъти съм се чудила, как е възможно тези известни жени, които нито готвят, нито перат на ръка, нито мият съдове, да имат толкова зле поддържани ръце. Буквално както се казва ръце на перачка. Пълен контраст с красивото лице.

Правят се на мумии от суета и стават еднакви...язък, че не разбраха, че можеш да остарееш и красиво!

Не е по-гладко, но с променени пропорции, сякаш има пълнеж в бузите, и то накриво...

Все едно е излезнала от музея на мадам Тюсо.

Не изглежда добре.Много жалко.

НЕ се учудвайте, в Америка всеки средностатически американец го бутат пластически. Ако някой там нека внимателно наблюдава, като изкуствени са хората, все едно от восък и пластмаса.

вярно е. имах едно гадже от семейство на бели боклуци. бащата шофер на боклукчийски камион, майката домакиня, нацвъкала 5 деца. половината роднини в затвора. ипотека за 800 000 долара, едва им стигаха парите за храна. рефинансираха си ипотеката и им дадоха бонус към 10 бона. бащата си купи мотор, майката си сложи гърди.

Страната на неограничените възможности и промити мозъци. Живот на кредит. Консуматори до дупка. Няма как да съществува иначе банковата с-ма без безкрайни дългове.

не прощават.

Ех, наборке, като гледам снимките ти преди 10 - 20 години.... Сега каквото и да правиш - филъри или пластика, отдалеч личи, че не е естествено. Годините не прощават на никого.

само от годините.Съсипана е.

Изглежда на не повече от 30

Jeni

Да бе, вервай си!

Не го разбра писателю.

Руиз

Чаровна е!

Кидман е красива жена и имиджа и много спечели, когато си поправи бюста. Щом една жена престане да прилича на себе си, а на красива/не винаги/ маска, значи скалпелът яко е играл. Пример - Рене Зелуегър, която беше пухкава и сладка, а сега е трудно да бъде разпозната.

Красива, женствена, чаровна, сексапилна, невероятно елегантна и прекрасна актриса. Ех, този Том Круз, какво бижу изпусна!

Том е илюминат, член на сциенистката църква, Никол много пъти се е оплаквала от това и накрая някакси се спаси. После и втората му жена избяга, поради същата причина и не му дава дори детето да види... Иначе ги харесвам като визия и като актьори.. но животът на богатите си е мистерия за нас... А Никол е страшно сладка и чаровна, само дето малко си посмени формата на устните и не прилича на себе си...

ХУБАВА Е ВСЕ ОЩЕ. Стара чанта ама лачена.

е, няма друга такава жена на планетата!

При толкова хормонални запарки по лицето си, естествено, че само то ще е свежо. Да хване хормоналния извор с ръце - и те ще се оправят. А вижте само какви хубави устенца има..

После флората, фауната, накрая и Адама... Пък се заел да му спретне дружинка - изваял нещо там, мълчал, чесал се, сумтял.. но по едно време се усмихнал ведро и си казал на глас: "...Какво пък, за нея един ден ще измислят "Орифлейм" и "Ейвън"!

евтина реклама на евтина козметика, а и вица ... и той ....евтин. Едва ли Никол Кидман я ползува ...

къде по гладко и беше лицето . За кидман ще ми разправят тука ... Малко шовинизъм на после трябва .

На финала е но все още става , няма какво да се лъжем крехкото си е крехко ... след това озрялото си е озряло ( 31 - 44 г ) от там на после Божа работа има и изклщчения които са много приятни ( 45 - 55 ) но след това е старост не радост ;)

както, някой тук написа - манталитет...За съжаление има и такива, които никога няма да Узреят (озрява ? справка в Бълг, правописен речник) за повече от продавачи в месарница

ок , злобареско пиии една бира от мен и хвърляй къч...... ама съм прав в това което съм казал , на на нааааа

Като и гледам ръцете на леля Кидман и като ги сравня с лицето...........

....мила е повече чинии, затова са й такива ръцете, хайде сега :-)

Излъчването й е хубаво, но то винаги е било така. Всеки следващ брак понякога подмладява...:-))).

Чudo golqmo - naprawila si operaciq. Snoщi gledah Margarita mihnewa po telewiziqta. Tq e pone 10 godini po-stara ot Nikol Kidman, no imaшe neweroqtno gladko lice- nez brychki

В не малко случаи жените и мъжете изглеждат смешни и нереалистични след пластични операции. Жените мязат на восъчни фигури от музея на мадам Тюсо. А мъжете заприличват на жени

Пример - Силвестър Сталоун, който на 70 иска да изглежда като на 25. Затова повече прилича на...извънземен.

Абе със сигурност ползва крем за лице "Юнашко млЕко".

Чудя се как е възможно да има толкова празни хора, с празни души...та все се взират в бръчките и манипулациите за разкрасяване. Когато си "под светлините на прожекторите" е нормално да полагаш старание да изглеждаш добре. Голямо събитие, голямо чудо станало...И затова днес отново ще има "бурни дебати" тук.

Еми, така е! Щом искаш да си под светлините на прожекторите, ще бъдеш подложен на "бурни дебати". А почитателите няма да ти простят нито една бръчка по лицето, шията или ръцете. Все пак, всичко трябва да е с мярка, защото границата между някои от естетическите категории е много тънка.

Процедурата, на която се е подложила, е по-щадяща от пластична операция, но краткотрайна - филъри. С малки убождания под кожата се вкарва коктейл от различни поддъжращи серуми (предимно хиалуронова киселина, витамини), което води до бързо запълване на бръчките и освежаване. За съжаление, както казах, ефектът е краткотраен, но доста освежаващ и без вредни последици.

Само не разбрах кой ми сложи минус и защо? А Никол Кидман е класна мацка и в никакъв случай не би се подложила не нещо вулгарно и пагубно за външния си вид.

Бонтон, не се хаби за минусите...сигурно е този, който сложи минус и на мен. Манталитет...

...Та тя бруталния "макс лифт" го направи още за снимките на "Мулен руж" и още тогава си промени физиономията, което е жалко, защото имаше изключително красиви черти. Справка: виж по-стари филми.