Християна Лоизу: Знаех, че българите сте топли хора

Победителката в X Factor Християна Лоизу харесала България, когато била на почивка със семейството си тук.

Обратно в новината

Коментари - Християна Лоизу: Знаех, че българите сте топли хора | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прилича на индианка абе на нищо не прилича

На тая снимка прилича на Софи Маринова

ако ви беше казала директно че е арапка щехте ли да я харесвате? затова и лъже. нема по-големи лъжци ор арапите, от как'си Roxana да го знаiте.

брех, аз па да не знам как да си боядисам кожята дето 50 години все ми е бела ничто че одим на море да се печем и абе печем се, не стоим бадева .... тоя построи куманизма като указа на европеиките как да почернеят .... боже, пребери си вересиите. тая е арапка гарантирано, и само лаже че е гаркиня. нема ни една толко черна гаркиня, гаркините са бели и дебели :) арапска циганка е може би оше по-верно .... вижте и очите, кожaта, тая е арапка, гарантирам!

видяла съм достатъчно араби в живота си за да ви кажа че тая не е гъркиня и кипърка, а арапка. на мен ми се вижда особено грозно когато арабите лъжат за произхода си за да влезнат в европа през задния двор. нагледах се на рабаски лъжи у англията и оттука ви казвам, тая е гаркинкя само у фантазиите си. иначе си е арапка, да. типичня нос и овал на лицето, типичната кафеникава кожя (арабите много се срамуват от кожята си и арапките непрекъснато използват белилки да изглеждат по-белички). аман от reverse rasicm. арабите са прочути с reverse rasicma си. reverse rasicm означава че мразят до дъното на душата си белите хора и в саштото време искат да приличат на тях.

Какви глупости пишеш бе роксана селфито? Кефиш ли се на чалгата й? КАКВА ГЪРКИНЯ ?!?! ТОВА Е КИПЪРКА !!! Ти правиш ли разлика между Гърция и Кипър?! Между гъркиня и кипърка?! Гърция е под нас. А Кипър е до Сирия, под Турция, доста на изток ! Доста ДАЛЕЧЕ са една от друга държавите чисто географски и климатично. Кипърците всичките са с такава кожа като на Християна Лоизу !! Тя не е араБка ! Всички кипърци са с кожа като нейната ! Аз съм бил в Кипър и съм ги гледал доста. Така са всички. Това не са араби, това са кипърци ! И не меши с гърците, те са си съвсем други и доста по на западосевер.

ае не ми чети конско те ебем у многогласния. кипър е бивша британска колоня и кипърци са много в лондон. също арапи. тая е арапка, заклевам се. не е като дане ги виждам секи божи ден. само арапите са толко fussy на тема колко им е бела коjaта. нема по-големи расисти от арапите, а арапките са направо гнусни по вапроса, дерът очи.

"западосевер" - дано да е шега...

нито си парвата нито последната арапка да лаже за кожата си и произхода си. арапките се продават като коне на пазара за женене и когато една арапка има бела кожа тя се продава по-скапо. затова арапките лъжат и се мажат с козметика като калинки само и само да минат за бели. типично за една арапка е да лаже за произхода и кожата си. расисти до гъзната си халка. арапите мразят белите до смарт. и си умиргат да изглеждат бели, наи-бели, ама просто не са бели, там е работата, и им личи. просто като много други, тая е отишла в кипар, после е намерила как да влезне у еуропата чрез булгария. па вие си верваите де. те си умират да лажат. верваите им, от мене истината а вие верваите неините лажи.

Все повече се убеждавам, че вместо циганите да се побългарят - българите станаха цигани ! Била хубава, абе Вие нормални ли сте, погледнете че прилича на напудрена циганка, все едно Софи Маринова ама по-млада. Кое и е хубавото, вас хубаво ли ще ви е синът ви да ви я доведе за снаха, айде стига с тези европейски ценности..

Чакай, мила. Има да видиш още... Не подозираш за какъв баталясал посткомунистически кенеф си попаднала.

ЖЕСТОКО ГРЕШИШ ! Работил съм в Кипър 10 години. И смело мога да ти кажа: БЪЛГАРИЯ Е ПО-ХУБАВА ОТ КИПЪР !

та кое викаш и е хубавото на България? Че все още ходят изправени? И това ще е до време.

Много е хубава кипърката ! Нашите български к...и ряпа да ядат ! Браво на кипърката, не е материалистка като нашите, а явно може и да пее. Евала. Предаването не съм го гледал. бай дъ уей; забелязвате ли, как си приличат в лице, как се подбират хората подсъзнателно да приличат на себе си чисто визуално в лице? Забележете и други двойки които са заедно, че си приличат в лице. А тия които не си приличат, просто не са уцелили точния партньор/ка и се разделят не след дълго...

явно си падаш по циганки...

Искаш да кажеш, че кипърците са цигани ли?? Яко се бъркаш пич!! Просто върви да поживееш в Кипър и ще видиш, че всички кипърци изглеждат така!! И това е нормален цвят на кожата им защото там е адски горещо времето!!!...и просто и слънцето те доизпича. Няма как да си с по светла кожа когато държавата се намира доста на юг и си подложен на 40 градусово слънце всеки ден. Но това не значи че са цигани....бъркаш се жестоко. А аз по кои си падам не е твоя работа, но със сигурност не е по циганки. Харесват ми кипърките и гъркините.

Така, както си се изказал, излиза, че кипърската к...а е просто по-хубава от нашите си. Много си я почел, нема що! Научи се да говориш, за да не отнесеш някъде боя.

това да не е плода на Азис и Китаеца ?

Точно на тази снимка ми прилича като героиня от някой индийски филм.

тя наистина е прекрасна но саня като я знам...ще я прецака с някоя смотана песен... и хсте пуска песен веднъж на година.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сладурана е, много ме кефи. Скоро да ни зарадва с някое ново парче!

Много красиво момиче! И най-вече чаровно!

Топли хора, ама зли... Ставаме "патриоти" точно когато не трябва. Желая успех на момичето - там, където се цени таланта и произходът няма значение!

Така е!!!

ами аз не съм съгласна за нейния избор- това беше конкурс за непрофесионални таланти!!!.Тя си е професионалист - да отиде да се състезава с професионалисти,пък тогава да я видим какво ще спечели!!!!!

Голем Виц! Момичето пише че все още учи в Консерваторията какъв професионалист. Някой да е спрял останалите участници да учат ? Верно е че има основата, но да си професионалист е нещо леко по-различно си мисля

може да си професионалист и талант без да имаш образование..хайде стига..типично по български - търсим под вола теле

Не е конкурс за непрофесионални таланти. Бъркаш се нещо. Няма ограничение в шоуто да са непрофесионалисти.

Това не беше държавен конкурс с правила, публикувани в Държавен вестник. Това беше шоу, организирано от частна компания с комерсиална цел. Ако аз си измисля подобно шоу, ще си измисля и правилата в него. Щом хората от Х-фактор са я одобрили да участва, значи е по техните правила. А ако си мислиш, че светът е несправедлив - права си. Несправедлив е. Но пък Християна е наистина номер едно. Желая ѝ бляскава кариера и много продадени албуми!

и моментално българчетата дето мятат гюбеци, но иначе се пишат големи патриоти се нахвърлиха на момичето, щото е гъркиня

Хубаво е момичето и пее отлично, но на тая снимка изглежда като актриса от Боливуд :)

Кипърска сиганка или обикновена гъркиня?

Има чар девойчето.

Да благодари на Халвата, според мен той я направи победител... Регламента със смс-и не е лош, но трябва някаква публичност. Веднъж Иван и Андрей, обясняваха как вота не можел да се фалшифицира... как да не може, та ние не виждаме нищо... Дали ще ни кажат 5 или 95% ние трябва да го приемем и толкова... Иначе за момичето - нищо особено. Нито е някаква красавица, нито супер певица, всяка оперна певица може да пее по този начин...

За смсите съм съгласен, но все пак сподели, ако обичаш, кой бе по-добър от нея? Щото кипърката им водеше с 9 завоя, а това много бие на очи.

По-добър според кого? За теб явно тя е най-добра, за други - друг... Ако обаче регламента със смс-и беше достоверен и пак беше спечелила тя, щях да си мълча... ама тъй като не вярвам, това ми е мнението... Освен това идеята на екс фактор не е победителя да е с най-добри певчески умения...

Прекрасна девойка и дано българските продоценти не я съсипат с тъпи песни!

Кипърка и красавица рядко се срещат в едно изречение :) Легендата гласи че Афродита (която се е родила на о. Кипър) е откраднала цялата красота и не е оставила нищо за другите жени на острова.

Подкрепям. Гъркините (кипърките) са трътлести, късокраки, леко приближени очи, острички носове и черти. Красиви в Европа са източно-европейките - Българки, Сръбкини, Хърватки, Чехкини, Унгарки.

не забравяй - Полякини, Рускини

sonibvc@gmail.com

Е, не е точно така. Българина обича да се прави на интересен :) Има хубави гъркини и понякога - макар и рядко - има и хубави кипърки. Гърци и кипърци не са едни и същи. От белите раси на красиви са Украйнките (с акцент на Южна Украйна) а от тъмнокожите, това са Южна америка като Бразилия. Ако човек обиколи 60+ държави и поживее в едно 5-6 започва да вижда че ние българите сме некъде по средата на скалата за красота.

Виж на снимка 12 как изглежда Наско от БТР до Лоизу и тогава говори за трътлести кипърки :) А освен това тя си е красива, скромна и може да пее!!! Писнало ми е от комплексарски писаници като на 2/3 от коментиращите (те повечето и неграмотно пишат, де)

Тя пее ама има ли кой да я слуша?