Вики Терзийска: Щастлива съм, имам страхотен мъж

"Щастлива съм, до себе си имам страхотен мъж! Той е моят допълващ елемент. Чувствам се тотално разпусната и напълно релаксирана, защото съм в добри ръце".

Обратно в новината

Коментари - Вики Терзийска: Щастлива съм, имам страхотен мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си призная мелодиите на Вики ми допадат, но горивото на "Австриеца" конкретно в БГ не. А тя дали е пачавра която ще се грижи прекрасно за копелето(както го нарекоха коментиращи) си е тяхна лична работа! Аз лично бих станал баджанак с Пешо Величков. Да е живо и здраво детенце.

Този плeшивия ако зареждаше колите и миеше стъклата им в ОМВ, дали тази щеше да е с него?

НИКОГА, РАЗБИРА СЕ! Та камо ли щастлива?!

Честито детенце!Да е живо и здраво !

Е, айде и тази се уреди. Да са живи и здрави да си харчат парите.

На Кошко Динев му се досвидя да и плаща издръжка, ама тая пак се уреди

гласът ти може и да е посредствен но с ОМВ зад гърба ти и Мария Калас може да станеш.

Позабавлявах се с повечето коментари. Явно повечето не познавате Петър Величков или сте просто яки хейтъри. Аз го познавам и то доста добре. Вики е извадила късмет. Друг е въпроса дали го заслужава. Супер готин, много умен и забавен пич. В действителност въобще не изглежда дърт. Напълно я разбирам. Контакта с подобни мъже е истинско богатство, а да се обвържеш с такъв е направо безценно. Респект.

А теб за пари ли те ч..а че толкова го защитаваш ?

Тъпанар. Какво разбираш от истински мъже ? Явно нищо. Супер чаровен и адски сексапилен мъж. Всички дами които го познват са го усетили. Питай жена си, тя може да го познава по-добре и от мен мен. Явно за това не ти пуска вече и си нещо нервен ха-ха-ха.

Чичко- паричко притежава и много земи освен ОМВ. Въобще добре се е уредила момата...

Тази жена има хубаво лице,но някак незапомнящо се...На всяка снимка изглежда различно.

Вики си намери богат татко и дядо на детето си Всичко е добре само да не я последва съдбата на Елен

Вики е на път да сбъдне своята българска мечта - да роди дете от някой богат старчок, след което да остане самотна майка и цял живот да живее с издръжката на детето. А един ден, живот и здраве, може и наследство да докопа. Честито!

Bики, супер си!! Hа, зависливите кучки, им падат тампоните от злоба!!;)

Питали Вики от Мастило ......... Какъв изкаш да е твоя мъж ......а горкото то казало ........Такъв ,че да не му свършва мастилото .........После пак я попитали......,но кое мастило....това бялото ли .....или другото ..........дето тече на колонките на ОМВ .

А изкам и 2 -те колонки!!! Казало то и полетяло за Лондон.

...щото още не е одрайфало алеята пред Бъкингам, бива ли Шанз Елизе без драйфито на Викито или Бъкингам без същото!

Той е изключителен красавец, а тя е прелестна, симпатична и скромна душа :)

Ех, Вики Вики... Нужно ли е да заблуждаваш цяла България? Хората се обичат , а не се показват по медиите и да заблуждават и себе си.

дЕдо и внучка, хихихихи

Какъв мачо!И е плешив,признак за голяма потентност.Мрррр.

Тази Вики била много елементарна. Всеки достатъчно наблюдателен човек би трябвало вече да е бил свидетел на "страхотни любови", които след време са се превръщали в ада на земята. При подобни наблюдения, човек става по-предпазлив, по-сдържан, по-зрял и все по рядко може да се прави на интересен и да прави бомбастични изказвания за любовта и за семейството!!!

Викито, ако не беши хванала този "чичко поричко" отдавна да си беше хванала пътя за Разград.

добре де,известна певачка у бг и обичаща свирките защо требва да излага човека до нея,той какво е виновен че е изп директор, а тая веднага да се изфука,задмина и чалгаджийките вики

Всички селяндурки чалгарки в елита срамота за съжаление много изпростяхме Вики гепи последния влак никаква певица не просто една лигла и комплексарка

Абе аз си мислех, че някакъв квартален музикант е, пък той бил шеф на ОМВ България ммм :)

Какъв гьон трябва да си, че заради пари да вземеш изтрит мъж с две деца

Нарича се любоф.

Ау,много е готин.Излъчва страшен сексапил.

тя и моята ме излъга и извози, а живота и го връща бавно, а се вайка че е жертва дори си вярва на документа. Ани, хубаво защитаваш дамите в коментарите, те имат нужда от подкрепа. А за бившите - те винаги са най-лошите - Мунчовци и такъв станах ей.

млада върба лющеше - ей, тия девойки се не разбират от дума

ама се продаде за пари - а поговорката казва, че любов за пари е до време .....

....и съм оповръщала цялото "Шанз-Елизе", разказа Вики....

Застаряващ смотаняк,и повехнал миндил чакат ,те си знаят какво ще се роди.И оповръщат семейството и децата му,моралните норми и Шан Зелизе .Ми хората са типа посерковци с какво друго да се похвалят.

Преди да коментирате, добре е да научите правилата за пунктуация и транслитерация в българския език. А що се отнася до злобния Ви и дребнав коментар, в двойка, в която има любов и живее в хармония, се раждат страхотни, обичани и талантливи деца. Възрастта на родителите и предишните им връзки нямат нищо общо. Да са живи и здрави и да радват на Маргарита!

парите правят дори и низначителните мъже страхотни

Ай да са живи и здрави "младите", да се цомбят, да се римбят че малко остана.

Аз Вики си я харесвам, една от малкото наистина естествено хубави бг певици. И я разбирам - хванала е последния влак, още повече че има пари. Няма лошо. Но смятам, че можеше да се справи по-добре - хубава е, млада е още, защо не си намери някой по-млад, а трябваше такъв амортизиран?!

Явно само Мария Илиева е достатъчно богата за да може да си позволи млади лъвчета без да се притеснява за финансите.

Или преведено от женски на мъжки език: "Имам страхотен банкомат". Малко уродливичък, но банкомат.

Този пак е по-добре изглеждащ от Красен Кралев или Коко Динев - мъже на други златотърсачки.

Нека Викито да потърси информация за следните персони: Елен Колева, Виолета Здравкова, Емануела и ще разбере докъде ще стигне по пътя, по който е тръгнала, колкото и да не ѝ се вярва в този така изпълнен с щастие и егоизъм настоящ момент.

снимката с костюма, е много хубавичък, не му се виждат жълтите зъбки

С паричките от ОМВ кастанетите ще си смени и с новите фасети като луна нощес ще заблести.

Няма нужда от секцио, тая е толкова широка, че само като подскочи, то ще си изпадне :)

да не би да си личния й гинеколог, простако?

Изпълнителен директор на чужда фирма в БГ не се става с конкурс, нито с доказана квалификация. Това в 100% от случайте са хора , предложени и утвърдени от партньорите от БГ страната-разбирай "наши момчета и момичета, които и понятие си нямат от истинската дълбочина на бизнеса. Нито една чужда фирма не стъпва в БГ без местно партньорство, изразено официално като % участие-разбирай % лапане . Процентите се договарят от белите якички на ясла в управляващата партия в момента. Особено очевадна е тази система в ЛуфтханзаТехник -София. Партньорът оъ БГ страна е познайте кой- ТИМ. Процентите са 25% Тъжната действителност е че на всички позиции от БГ страна са спуснати мекерета на близки, или роднини на ТИМ-аджиите и като правило трагични в професионално отношение. Има 3-4 германски кукли, чиято работа е да нагъват евтина бира и да клатят засукани български девойки .Ама как върви работарта, ще попитате. Ами, предполагам както и в ОМV. Производствения състав са БГ техници и инженери с безупречна квалификация, много от тях подгонени от сиромашията в провинцията. Те влагат кавлификация , талант , ум за заплати 5 -6 пъти по-ниски от заплатата на този имитиращ Шон Конъри дебил на снимката. WELLCOME BULGARISTAN

100% глупост. Когато говорим за пари, за много пари, братовчеди и племенници нямат място, а само доказани професионалисти, иначе фалит.

Прочети внимателно какво преди да даваш кавалификации, кретен недоносен. Хората, които бутат нещата най-вероятно са под този папуняк и те са платени многократно по-ниско.

Глупости, работил съм в известна газова компания и повечето бяха братовчеди и племенници. И даже там от шофьор можеш да се издигнеш в някаква съвсем различна длъжност важното е да си "наш човек".

Управителния съвет на Голяма Международна фирма.Влиза Председателя и собственик на мажоритарния дял. -Колеги днес сме се събрали да приемем нов член и мой заместник.Този млад човек започна ,като метач,мина през различни отдели и от днес е вече Мой заместник и Равноправен член в Управителния съвет. Усмивки и поздравления. Президента казва след поздравите като се обръща към младия кадър. Какво ще кажете. -Ами благодаря .......тате. На всякъде по света има ваши и наши.Само в Холивуд,че всеки ден ни ги натрисат ,редовно четем как сина или дъщерята на някоя звезда става модел,актьор и т.н.нормално.Всеки Аресва неговото си.

... друг пример - златев правешки...

Тоя чичак от снимката е освен всичко останало и с "безупречна" квалификация от реномираният Бургаски Свободен Университет- сетете се колко е "квалифициран" и по каква прочина е на такув пост!

Чудя се на гнева изливащ се тук. Мъжът бил зарязал семейството си заради нея, как тя щяла да спи спокойно заради това. Никой мъж не зарязва семейството си ако там нещата са наред. Имам приятели, които чукат всичко в пола, което им пусне, но и през ум не им минава да си зарежат жената и децата, само увеличават брояча. И директорът си е търсел нова жена и Вики си е търсела мъж - стиковали са се, тяхна си работа.

Е, щом приятелите ти чукат всичко живо в пола и все пак не напускат съпругите и семействата си при тях всичко е наред .

Уважаема, изневярата е събитие, което се случва в горната глава, не в долната. Толкова ли ви е трудно да го разберете. И че основната причина за това сте вие.

то и Елза Парини ходи с пола. Браво на тоз мъжага. дето чукал всичко в пола. Блазе на жена му. дано да има дъщери и да тръгнат по неговия път, и синове, да го копират, за радост и на своите жени. Абе, забавление от всякъде.

Примерно и аз си търся портфейл.И вашия нещо ви е омръзнал.Що да не ви го взема.Аман от изроди които от девет дерета докарват вода за да извинят гадостите си.Вики е възможно най-долния тип жена,платена урва която 2 деца и жена хич и не притесняват,ако портмонето е добро.

Да и е живо и здраво бъдещото дете. Но коя е тази че е в новините на dir.bg?

Певица от началото на 21ви век. Има 2 песни, които аз знам.

Викито е симпатяга що я храните? Хубаво че си намери някой щото е хванала буквално последния влак...

Тази провинциална Ку4.а ..не обикаля ли софия през последните 5 години да търси богат мъж............... Е явно забърса един от многото ..............Ми сега ни остава само да гледаме сеира..........

Това е така, истина е."Вервайте" ми!

Абе няма ли неженени, млади мъже за тия момичета. Ще мине някоя година и ще се тръшкат за младо ама живота ще им е в канала с тия дъртоци и с чуждата им челяд. Язък.

Ами тя на 38, бе. Какво й е младото?

за 20 години толкова мъже прекара и добре, че този балък се нахендри. Дупе да му яко след някоя и друга година.

дупе ще му е яко дорде има пари то тя да си мисли за д-то, че той с пари два пъти по-млада ще си купи след някоя година, ами тя, милата какви ще ги дири и къде

Край на ТВ-изявите й, преди ходеше от студио на студио да изкара некои лев , А СЕГА СМЕ БОГАААТИИИ...

срамуваме се от този изпълнителен директор.

то си е за срам, важното да си вземате заплатите другото в боклука

няма ли срам от подчинените си от синовете си от приятелите си, егати дебелоочието. Взел е жена дето е изтрита от толкова мъже

Аз съм по -стара от Вики, въпреки това и за пари за нищо на света немога да легна до такъв мазен и неприятен тип.Той предполагам и душевно не е хубав човек, след като на стари години се е разбъзикал.

това трябва да е чалгарка. Не я познавам. А до нея този с голата глава и него - без майтап - може с две три думи да ми пишете. Стана ми любопитно.

Няма нищо общо с чалгата, Вики и групата й Мастило. Явно вие сте доста зле.....

Недоволните отживота си хора, що не вземете просто да си разкажете личните болки, ще ви олекне повече, отколкото като плюете по другите. Никой от вас не знае кой с кого и колко е спал, кой кого и защо харесва и кой по какви причини е взел някакво решение в живота си. Знаете само за себе си! Затова, пак казвам, разкажете за себе си, всеки ще ви разбере!

просто си правим духовна че*кия във форума...

Респектираща духовност притежавате!

Хората дето пишат са прави, гадно е да четеш такива новини.

а маиката на двамата му сина дали познава?