Брадли Купър и Ирина Шейк официално са двойка

Брадли Купър и Ирина Шейк най-накрая се появиха заедно като двойка на червения килим.

Обратно в новината

Коментари - Брадли Купър и Ирина Шейк официално са двойка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаете ли, не че е нещо особено, но имах късмета дълги години да работя с рускини- и в Русия и в Щатите. Вярно е, че са изключително чаровни личности. Курникова е. Шарапове е. Тая Шейк не е. Ама никак. Просто е нарочена за такава един път. И сего тоя се кефи, че чука на самият Роналдо гаджето.

И двамата са много готини, красавица и мъжкар, какво повече може да се каже, да са живи и здрави! Оня зализания, може и да е много талантлив и хиляди жени да го свалят, но мацка като Ирина не е за изпускане. Много е изящна и магнетична.

Тя Ирина още не знае, но Брадли е гей. Възможно е и той още да не знае.

Тази кака значително плаши когато не е снимана от професионален фотограф, в неправилен ракурс като на снимка 5, или тежко гримирана за прием. Странно как жена без позитивно, привлекателно и приятно излъчване, а само такова на груба селска пиянка, става модел. Да живей фотошопа, ПР, амбицията и предполагаеми други умения

"и предполагаеми други умения" определено са си основни умения...

Тоя Брадли изглежда много дебел тук. А какъв артист е - не знам, но ако "големите му постижения" са в онзи тъп сериал, където се "вихри" в кухнята - не ми го хвалете. Нормален артист дори не би си взел такава роля, но явно силиците на момчето са дотам.

Поразрови се и ще видиш ,че участва в доста филми и пиеси.Дай пример за нормален артист-щом за теб не е?

дай ти. Дай резултати, а не съвети. Или така е по-лесно за .... да кажем незнаещите мързеливци

МДа гледам ги харесват ми... пак ги гледам супер са страхотни! А който казва че са грозни да се погледне в огледалото ква мумия е !

Друго си е жената да е с опит. На моята аз и бях първият и така се и оженихме, а откак сме женени, само един път чужд мъж я е ел...

А след това повишиха и те, защото звучи като да си доволен? Сега остава и да кажеш, че си от държавната администрация.

Повишиха ме разбира се, в длъжност "рогоносец".

Отиваме далеч от темата, но пък не е за лошо. Опит трябва, да, но и акъл/интелект/мъдрост, за да се осъзнае и използва този опит за нещо градивно, а не разрушително или моментно. Сега една история, малко като сапунка и с хепиенд. Не съм бил първият на моята първа жена, но пак се оказа ненаиграла се, а аз недостатъчно прозорлив заради вихъра на чувствата. След известно време се разведохме кротко. Тя отиде при един, издържаше го, пиенето му, там каквото, даже може и да е отнесла някой и друг тупаник. Следва втори сериозен приятел - на години, и той търси някой да го гледа, да му слуша подпръцкванията и насъбраната злоба срещу неоценената му личност. Връща се прелетната птичка след 3 години и - аман, заман, сега разбирам как съм била гледана като принцеса. Обаче - късно е либе за китка, вече има друга, по-мъдра, пък макар и с не толкова опит, и така вече 25 години

Luna0102

Брадли Купър не е мой тип мъж, но поне има вид на мъж, а не като оня с изскубаните вежди, който със сигурност може да си лакира ноктите по-бързо от мен.

ХАХА.Може би си прав/а.

Не е вярно, тройка СМЕ!

... и се преместил в апартамента на Шейк в Манхатън... колко българки могат да се похвалят с апартамент там... та да се фане с тех...

Има една, а може и да го направи посланик на добра воля на ООН след това.

На снимка 4 Ирина е истински мъж. Другите не ги гледах, уморих се.

Ирин Швейк. Нещо мъжко по би й отивало.

но той още не знае..

Прав си ,човече.Не само ,който се жени за рускиня не е прокопсал,но и за украинка.От еди дол дренки са .Сэедин мъж не могат.Изпитал съм го.

Абсолютно те подкрепям за украинките. На мой най-добър приятел жена му беше украинка......след като си поиска от мен и я наеах разбрах що за стока са....в последствие се разделиха, но той все пак не разбра за моята авантюра с неговата жена.....БЯГАЙ ДАЛЕЧ!!!

Батка, геуем приятел си, ще знаеш, от най-големите! Приятел - мечта! Заслужаваш само такива верни приятели като теб самия да имаш!

То с такива мъже като тебе и тоя под тебе , дето на...л жената на най-добрия си приятел , никоя жена от която и да е националност не би седяла. На тебе явно не ти става , на другия морала го нЕма...,а сигурно и той с твоя проблем,ама рускините ви криви. И на двама ви: ДА ГО .........

Живи и здрави да бъдат! Хубава двойка

брадли е пич! оня, зализан, португалски мангал,.. да лъска бастуня!!;))

Взе ми думите от устата

Давам им от 6м. до 1 г. Брадлито какви по-красиви от Иринка е водил! Ама и тя защо го изпусна зализания Роналдо? Бяха си лика прилика.

тая грозна рускиня до такъв хубав мъж...жалко!

хубава Пено?!

отговор няма да получиш защото не е твоя работа за да питаш аххаха спри да го мислиш

Тя повече си пасваше а Роналдо, щото и двамата са селски бекове. До Брадли си представям друг тип жена, но коя съм аз, че да давам мнение. Красива е Ирина, но ми е някак долнопробна, класа няма.

как е по съвместимост, на Иринчето и Брадли, респективно на Иринчето и Рондалдо? Я се изкажи?

mdorbaliiska@yahoo.com

Що се заяждаш?

Веждите на тая клонят към транс вежди. Нещо ни ма киефи.

значи вече се опъват официално!

Пича е симпатяга, защо се е хванал с тази руска ромка?

В превод ,това означана че маминка я одобрява....

Роналдов си има нов баджо

А майка му какво ли ще каже по въпроса, че доста активно му се меси в живота? Едва ли е доволна.

"Брадли Купър и Ирина Шейк официално са двойка.." ??!? Досега неофициално се ебяха ли само?!??!

Който е тръгнал да се жени за рускиня, не е прокопсал. Справка - Мел Гибсън

... забрави да добавиш - ако преди това е успял... да прокопса...

Кои по дяволите са тия, че да занимавате и бьлгарите с тях.През оная ми работа е кой с кого си го слага та и сега и в новините.

Брадли е по хубав от Ирина.

след 8 март с тези новини самотните дами ще се почувстват напрегнати. Очаквам Ани да им даде кураж

Никакво Ани, Кобилкина им требе :)

сега трябва да се размножат... Брадли ще компенсира глупавия ген на Иринчето (той има солидно образование преди актьорството и е доста начетен в сравнение с колегите си, тя горката е само за гледане, сакън намалете звука, на нейните интервюта)

Цигането най-сетне си намери чичко-паричко. Хубаво, че вече бях почнал да я мисля.

Тя щото не е милионерка?

Тя е свирколерка пиеща мелдронат/мелдониум. Нали рашките си падат по химията. Миндилиеев.

Милионерка ще е още 3-4 години. А после?