Къванч Татлъту не искал да се разчува за сватбата му

"В такъв труден и тъжен момент за моята страна се опитах да държа сватбата си и медения месец възможно най-далеч от обективите, не исках да се вдига много шум."

Обратно в новината

Коментари - Къванч Татлъту не искал да се разчува за сватбата му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майка му не е права. Момчето си отваря път към света и Европа! Съдбата е благосклонна да му го даде. Майката не бива да е пречка за детето си. Младите явно сега се разбират, дай Боже и в бъдеще да са щастливи. Ако не, има разводи. Не е фатално. И е милиони пъти по-добре от нищо. Майката да не пречи на Съдбата, а да помага на сина си да използва още по-добре новите възможности. Или ревнува, че тя ги няма и детето й не е при нея в Турция. Гледайте възможностите, все пак не е оженил в Етиопия или Судан, а в Париж. :)

Да си кажа честно нямам понятие кой е този актьор а филми гледам редовно.

someone

за разчуването по принцип е прав. а това за маика му е интересно - може да излезе права. свекървите обикновенно са прави, ако не одобряват снахата. има и изключения, но редки.

Не харесва снаха си защото е разведена, а за красивия си син е мечтала Азра да да и стане снаха. Хубава двойка бяха с нея.

защо са се оженили в антиислямския париж а не във великия си султански халифат

Кой пък се интересува от тоя чакмак? Намерили с какво да ни занимават!

Какво съвпадение, и аз не искам да знам за брака му!

Всички дето слагате минуси да идете да му направите по една свирка на амуджата. Нещастници!

хахахахаха точно така!

Този кълвач с какво трябва да е известен?

Не ни пробутвайте "Много шум за нищо",заприличвате на медийните парцали Блиц и Пик.

Прости турци и още по-прости бг журналисти...читателите няма какво да ги коментирам. Всичко потъва бавно но сигурно в блатото на глупостта...

Верно си заблуден! От къде се извъди такъв "капацитет", та да правиш такова "гениално" генерално определение за цяла една нация?

Той Къванч може и да не знае, че не иска да се разчува за сватбата му. Журналистите си измислят разни статии, че и те семейства хранят. Известните личности изглежда много харесват ревящата и пищяща тълпа поклонници, която ги посреща и изпраща навсякъде, където отидат.

Тия са царе на това да размятат моралната кърпичка да си замажат л.... И Ердоган така вика "Не е морално, нито красиво жените да се усмихват на публични места".... Майстори са да сервират отрова, поръсена с пудра захар!

Стига вече с тези ! Кои са те ?

Не може само за Николета и Валери да се пише.

Като не искаш да се знае - откажи се от актъорството, стани минъор или продавач на баници и никой няма да те бръсне за нищо

Че кой нормален мъж иска да се знае за брака му... ;)

При положение, че е най-голямата звезда в Турция как е смятал да опази в тайна сватбата си? Жени се в центъра на Париж все пак, а не на някой забутан остров. Така и така е бил на Хаваите ако се беше оженил там можеше и никой да не разбере.

много е грозна за него. той заслужава руса красива и тази сватба ще приключи като майка му не я иска . Не са един за друг

Никак не е грозна! Просто не е захаросана кукла! Очевидно момчето има акъл в главата си!

алоооо до рогача- рус и красив човек не е непременно прост , руса красива и умна, деликатна и нежна това е за него!

за момента може и да сте прави (ти и Къванч), но рано или късно някоя захаросана кукла ще измести настоящата. Това е проклятието на красивите, богати и известни хора :)

Добре но що ни занимавате с неговите драми свекървата не ще снаха си-позната история той държи брака си настрани от медий ,а ето го в новините -уж не искам да се шуми,ама пишете да върви пиара...

Абсолютно си прав! Пиар-а на Къванч е 90-92% благодарение на дир.бг... Останалите 8-10% са на други медиЙ!

Талантлив и красив актьор, но тази Башак .....нещо не е за него.

по какво позна

Добре че момчето само си е изкарало парите... Майка му сега се пробва да го командва, а какво ли щеше да е ако тя беше богатата... Много тъпо от нейна страна, не одобряваш - кажи му, пробвай да го убедиш, ама като не стане си трай, що го излагаш пред хората...

Ми що да трае свекито,тя се смята за център на вселената на синчето си, тя не харесва снахата.Сега ще плюе по нея стара била, не ставала такава онакава. Типичната балканска свекърва-все снахата и е виновна,а сина и е златен.Златен льольо мамин

Права е майка му!Тя ще изживява, че детето й страда и на нейното рамо ще плаче. Дано е подписал добър предбрачен договор. ...не знам защо е така, но хората докато не си ударят яко главите, обикновено не могат да разберат, че най-верните съветници са майките /в общия случай/. Една майка иска най-доброто за детето си.

Аз не казах да я хареса... а мнението й да си остане между тях двамата... Както виждаме не я е послушал, няма смисъл от панаири... Родителите трябва да "наливат" акъл в главите на децата, но ако видят че не влиза трябва просто да застанат до тях... и после като си блъснат главите, да им помогнат и да им кажат - нищо ще мине, а не - аз нали ти казах...

Ей тва са страшни селски простотии - тя майката, че иска най-доброто, съм съгласен, ама не винаги знае кое е най-доброто за него! Майките и те са хора, колкото и да ги обожествявате - т. е. могат да бъдат прости, ограничени, злонамерени към някого, неориентирани, не може да се смята, че знаят НАЙ-ДОБРЕ само защото са майки!

Ясно е, че ти си точно такава досадна и нещастна свекърва. Аман от такива загрижени мами, които съсипват живота и на техните, и на децата, които идват в дома им.

Изкарала си сама парите ли? Незнам как се е развела, но явно от първия си мъж е смъкнала нещо и майката на Къванч сигурно за това не я харесва. Дано е подписал железен предбрачен договор та майка му да спи спокойно, че жената се разболяла покрай сватбата му.