Адриана Лима се разведе

Адриана Лима и Марко Ярич обявиха раздялата си още през 2014 година, но едва сега получиха офицален развод.

Обратно в новината

Коментари - Адриана Лима се разведе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички се чудят как й е изневерил??? За една изневяра и раздяла винаги вина имат и двамата пратньори. Ако не му е обръщала внимание, пътува често, виждат се рядко, нямат редовен сексуален живот и ей ти изневяра. Само предполагам, но все ще има някаква причина освен че може просто да си е женкар. Красивите жени са доста разглезени от прекаленото внимание към тях. Дори да имат редица положителни качества, винаги изпитват чувство на превъзходство над останалите.

Колкото по-красива е една жена, толкова по-малко ще значиш за нея и съответно толкова по-малко ще получиш. Затова всички мъже се прехласват по съвършените красавици, но в живота си изибрат далеч по-скромно изглеждаща партньорка. Показателен е и факта, че най-красивите жени често са най-самотни, с неуспехи в личния живот. Примери много и сред зведите и сред неизвестните хубавици.

Мале това БИЖУ ЖЕНА с какъв ръб е била и на всичкото отгоре е грозник с ужасно близки очички! Адрианчето е била много заблудена!!!

Много е красива!

Адриана е хубава жена, тоя сърбин е голям льольо, балканска му работа.

Жалко, добре изглеждат като двойка. Но когато съпрузите се виждат от дъжд на вятър и не могат всеки ден да си споделят скърби и радости от семейния живот, това е резултата...

Ади, душо моя, обнадеждих се !!!

кривоглед плъх до нея? Това е жена за други работи, не за бракове. Да се счита за комплимент при създалата се обстановка. Като е искала нещо по-така от Балканите, да е отишла малко по-на изток и щеше да ни открие.

Тоя е почти едноок циклоп! Толкова са му сближени очичките, че като я е целувал, е фокусирал между веждите й.

Не че ми харесва новината, но Душица за ужас на западняците е подобрена версия на Адриана Лима.

По-скоро е бледо копие на Адриана. Не откривам голяма прилика, по-скоро са един типаж жени. Но това е нормално, мъжете обикновено харесват един и същ тип жени. Този явно си пада по високи брюнетки и манекенки. Класически пример за любител на манекенките е Леонардо Ди Каприо, който предпочита високи, дългокраки и руси момичета - моделки или актриси. Марко трудно ще го стигне засега.....

Мари сестро, девствена си била тогаз в ушите. Като Бритнито Спиърс.

А що не пишете, защо се развеждат, а? Че великия сърбин при такава жена не може да си държи ципа на гащите затворен? А после тя била виновна.

Ми то с такава жена, ако не го държи постоянно в нея, срамота е. И ако тя все е уморена от "работата"....

Там е работата, че не само в нея си го е държал. А момичето две деца му е родило.

ни йе то жена за йедног мужкарца, брате. пусти и иди. трудно се завърта за дълго време такава жена на едно място, до един мъж. марко, кофти е, но лепотици бол.

Ярич, стягай се батко, стягам багажа и идвам да те утешавам... Не съм от скъпите, но пък и за 1/10 от тия милиони съм готова на всичко. Твоя Ни.Ло

Лелелелее! Не ти прочетох името и първом помислих, че е писал мъж!!!!

Лельо Лиме, не плаши се! Ти си следващата ми изгора. Само почакай да ми настроят новата ракета, че не мога да свикна с дръжката и ще се развихрим. Между нас - колко точно милиона имаш, че моите се свършиха?

ЛЕлЯ НЯмА КАК ДА мУ Е. Кака му е на Гришо, както и Никол. Момчето си харесва каките - няма лошо. Хвани кака да те отрака.

информацията за милионите много ме ЗАДОВОЛИ. Бях притеснена за тези млади хора, но сега се успокоих. Желая им щастие и още милиони.

бабе, тъпкано да ти се връща!

Neeeext, please! Anybody? Поредната звездна двойка, която залязва като такава. Но пък мястото се освобождава за следващата многомилионна звезда, която ще присъедини сиянието си към блясъка на Арианчето. Следващият, моля! Не се бутайте! И показвайте банкови карти за проверка...

Може да е Роналдо. Той нали си търси такава.

Адрианчето ако я лепна Бийбърчето ще ми се моли -моля те остави нея почни мене

Не са изкарали много заедно. Доколкото разбирам в крайна сметка сърбинът е дал на Лима 40 млн, защото е изкарал 160 млн от общите 240, а са ги делнали на две. Ами не е чак толкова зле, има и доста по-тежки случаи.

ово е стандарт ебеш - фъргаш ...

да беше питала преди да се разправя със сръбските мекерета. Върти сучи, сърбин при сръбско отива!

Адриана Лима, направо да ма взима!

А, не! Не си познал, ти си само за мене, на'иш ли к'ви мекици имам за тебе....Мани я тая Лима, да има да визма, че ще те вземе!

вие двамцата си пуснете по едно лс и се почвайте, че нема време :) бекче, земи си пудра захар, да ти е сладко, га ручаш мекиците... ;)

Лима виж Гришо!

Ако Гришо забие тази гореща мадама вече ще го призная.

На Гришо му миришат чорапите, за тази лъжица. Освен това не признавала секса, преди да се запознае с родителите!

Дочакахме, дойде и нашият ред! Хайде юруш на маслините, да се пробваме в градините, че вече даже не била девствена!!!!Ура

Добре, ама как са ти чорапите, а? (в.ж. по-горния си пост!)

Вентилирани. С клапи за чист въздух (картофи) на палеца и на петата. Гаранция...

Всички избираме по опаковката ,но живеем със съдържанието.

Няма да я съжаляваме. Бързо ще й мине с толкова милиони. При тях празно няма, дълго няма да тъгува.

Две опаковки се събрали и си весело шумяли...

Симпатизирам на сърбина, който не е гледал интервюта с А. Лима той не знае за какво иде реч. Красиво момиче но в акъла няма никой

Той като спортист също едва ли пращи от акъл.

изглежда има акъл, щом си е учетворил доходите с бизнес а не лежи само на спорта

Радвам се за нея, че се отърва от този, дето не я заслужава, дано в бъдеще Адриана Лима да има късмет с нещо по-добро. Успех и желая!

Била ухажвана от онова подобие на мъж Джъстин Бийбър! ;)

ама нямат самолет

Красавицата и звяра!

Ела при мене адрианче аз ще съм ти верен до гроб! Няма да погледна друга ще си живеем живота мани го тоз шавлив сърболяк ела при мен арно ще си живееш

Не съм я карал да се развежда, ама ми каза, че не можела да ме дели с друг!

Тя тебе да те дели, или ти нея?! Щото ако тя тебе трябва да те дели с "друг" - спукана ти е халката... :)

Явно съдиш по себе си....

тая се е объркала- манекенка върви с футболист, а не с баскетболист...