Стотици на премиерата на ”Под прикритие”

Любимият на хиляди зрители български сериал "Под прикритие" се завръна в ефира на БНТ снощи.

Обратно в новината

Коментари - Стотици на премиерата на ”Под прикритие” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

brav0 na elena ion4eva smela jena jivi zdravi i 6tastlivi

Това, което разбрах от първия епизод на сезон 5 е, че вече целия екшън се държи на образа на Иво Андонов и някои негови реплики. Които, предполагам, са привнесени от прототипа, защото при другите герои не виждам подобна особена самоирония, следователно, заслугата не е на сценаристите. С това обяснявам и успеха на сериала извън България- позиционирането му като "основан на действителни случаи от българската мафиотска действителност". Така че да благодарят, че са открили благодатен обект и че той няма нищо общо със "средностатистическия" български престъпник. Все пак, дори и престъпност на високо ниво е изключение за БГ!

имитация на филм, имитация на парти...малко и жалко...хвалете се ако филма беше селекциониран за еми например а не когато се продава на един и същ тезгях с индийски и пакистански сапунки за пакетни суми под 50 000 евра. на всеки уважаващ себе си кинофест има и пазар на филмови продукти които са категоризирани- игрален голям екран, игрален тв, сериал и тв програма. вашата псевдо гордост е в четвъртия най- нисък и евтин клас- пълнеж на тв време...колкото и пушки да гърмите, нямате ли качествена драматургия, не става:)

someone

имаи предвид, че сме малка държава с лоша история. при нас и малкия успех е голям. не може да очакваш да имаме световно известни сериали като американските. слез на земята.

...искате да кажете стотина...?...

Най ме изкефи продуктовото позициониране - пийте кафе спетема и яжте бирени фъстъци!!! Спомних си за скечовете на комиците и много се смях!

someone

много хубав сериал. наи-после някои се сети да прави качествен български сериал за българия.

Първия сезон беше много добър. От там нататък, малко се разводни. Истината е, че колкото и да не ви харесва, филмът отразява българската действителност. Като не ви се гледат убийства, пуснете си някоя сапунка и си живейте в измислен розов свят! Неслучайно четирите му сезона са продадени и се гледат от зрителите в 142 територии в целия свят. Германия го определи като хитов, само вие драскачи сте седнали да му правите разбор и да леете жлъч и злоба, типично по български!!!

someone

много е хубав.

В последния епизод ще се окаже, че бойко борисов е мутра, която е "под прикритие", като министър-председател на България...

Ограничените мозъци обичат филми с мутри, насилие, убийства, разбира се и моделки.

Стария 50 годишен виц: Филмът хубав ли е или е български?

мярка за тъпотия е прехвалената помия.Какво очакваме,като на всякъде са кхорта от връзкари(колкото и да я мразя тази дума).Нито"артисти",нито режисьори,пълна скръб.Ако Захари е артист,аз съм английската кралица.По-добре да се откажат да правят каквото и да е.Е не става.Не става и не става.

Не си английската кралица, но си "тап" :)

Знам,че не е мястото за този коментар.но Алооо.Дирааа,моля престанете да ни занимавате с тази х-ка Елена Йончева.Не било в тиквите,ами в кратуните.Както винаги,няма място за коментар пяод статията.Като за умрелите,или хибаво,или нищо!Боже опази!Оставете ми коментара!!!Безцензура!!!

Е, с тебе ли да ни занимават, како Мери? Роди и ти.

someone

а за кого да пишат? за съседката от горния етаж, която почти никои не познава? ние сме малка страна, у нас известните са една шепа хора, тази е известна, нормално е да пишат за нея.

Подготвят пореден "Златен скункс" за Плевнелиев заради гаф с цитиране на измислици за Левски Очевидно президентът изобщо не си дава труд да проучи нещата, за които говори Преди 3 дни пред Народното събрание президентът на България си позволи да цитира Левски, но гафът, който сътвори, е по-голям дори от гафа с Колорадските планини в новогодишната му реч. "Нека винаги помним и следваме Апостола на свободата, който искаше да се освободим сами, а не някой друг да идва да ни освобождава, защото "който ни освободи, той ще ни пороби".Това бяха точните думи на Плевнелиев, извадени от фалшиво писмо на Левски, публикувано за пръв път в сайта Бъзикилийкс.

Сериалът е толкова тъп, че може да мине за американски.

има и друго положение-може би ти си толкова тъп,че не разбираш и не проумяваш нещо,което е малко по умно от теб.Сигурно предпочиташ индийските сериали,в който 15 мин от серията геройте успяват да предминат диагонала на стаята.Едни такива много джипси.

Не, просто на човекът му е писнало да гледа и да слуша за мутри и проститутки. Те са випове, занимават ни с тях непрекъснато. Поне по телевизията да има нещо позитивно, пък може да станем и по-добри..............

да не се е набутала тази Ива Екимова ! Къде как има някакво събитие тя е там , сайтове , вестници , списания ни заливат с нейните терзания как да си намери мъж / ама не какъв да е / !Но върха беше тази сутрин в "Преди обед " -БТв трябва на всяка цена да я отстранят - тя не млъкна , не даде на друг да вземе думата , заливаще ефира с глупости ,клишета и простотии - как ме миряса тая "Весела вдовица " -сега и с дъщеря си тръгнала - този филм май не е за нейната възраст , но според видната пиарка / с не знам каква си диплома / трябва да е сред хайлайфа ! Боже , боже !

Жената трябва да изкарва пари, нищо ,че има мно-о-ого успешен бизнес.

Вижте само кои са спонсорите...иначе няма какво да се коментира: прост народ на евтина стръв кълве и се радва че Азис е в топ25 и тн. и тн. Някой да ми подаде легена моля!

Азис къде къде е по-качествен от тази паплач.

Освен, че си тъп и си злобен. Къде набута тоя манго... Филмът е много добър, като за българска продукция!

Колумбиана

Азис - качествен...... Ще повърна!

колко тъп требе да си, за да гледаш подобна тъпня!

Прави впечатление отблъскващото охранване на звездите особено след 35, 40 (справка Лафчис, Анкова, Ласкин, Владо Пенев, Воденичаров) Говори за много кофти бит и култура, жалко за възможностите

За толкова сезони разбрахме, че филмът е създаден като учебно пособие за поведение на приматите и бавноразвиващите се са основна таргет група. Защо обаче през 5 минути денонощно в БНТ ни заливат с гнусни сцени от филма? Тъкмо някоя водеща си избърше сопола и сълзите да се жалва за нарастващото насилие в обществото и започва реклама на тъпанарския филм, стрелби, кървища... Жалки каналджии. А СЕМ трябва да спретнат глоба на БНТ и 100 тояги на Анкова на голо. Дебели тояги. На Шишманова не щото ще и хареса.

във вас е тъмнина, то колко голяма ще бъде тъмнината...

Наистина голямо събитие в живота на мутренската интелигенция ! Един филм в който обаятелни садисти стрелят, бият, горят, кълцат, убиват, а младежта трябва да им се възхищава. Какъв е този "любим на нацията филм", който е забранен за 16 годишните ? Кой ще го гледа ? Важно е да се пропагандира насилието, престъпността, гангстерството, да се разяжда моралът на нацията. Няма друг такъв филм, апологетика на зверството и натурализма.

Уникално прост филм , за който взимат луди пари. Режисура нула,игра нула /хора от кол и въже/ ,пълен фалш и некадърност,обстановка нула /няколко маси,две строшени коли и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБА ИГРА/

Хората не са от кол и въже. Много са специални. Вгледайте се, помислете, че е забранено да се говори. Вижте кои са им майките.

искам да им обичам майките безкрайно

има ли някои тук дето гледа софия ден и нощ ? изпадам в нервна криза от тея физиономии ! не знам в тях ли е проблема или навлизам в критическата...

Тс. НЕма. Българските филми от последните вече много години са лишени от всякакъв смисъл и идея. Нулев сценарии. Посредствени артисти. Аматьорство до полуда. Тотална посредственост. И това не е хейт, а обективност, която всички виждат, но си затварят очите "за да не се изложат".... Това, което наричат съвременно българско кино и телевизия е боклук и е точно там, където и е мястото т.е. на гз на географията.

Както се казваше в един БГ филм от преди мнооо години ;" Масовката да отиде да полу4и бележки за фураж!" Не е майтап - скийте ги, добре охранени и недохранени... Апропо - цицорестите дами на едно от фототата кои са??? Яко е шаткано силикон... Искам да гледам пак На всеки километър - нищо, че е соц творение. Ламбо, Черкела и компани цепят мрака... Тук има 2-3 попадения...

На какво ни учи този сериал...?На бандитизъм и улична агресия.И след това кой е виновен-учителите,родителите и училищната охрана-"Хайде стига бе"!За червения килим да не говорим-тъпо,по-тъпо,най-тъпо плагиатство.Познайте от кого?

jingiby

Силен мирис на прокиснала балканска боза...

А сигурно ли е че това е последния сезон? В смисъл - да си отдъхнем ли или да треперим, че ще има и още?

Не ме ме гледай тъпо, българино, а земи тоя бирен фъстък!

Аз съм оптимист ! Сигурен съм , че ще става все по- интригуващо . Пък и всеки Български сериал е с класи по-добър от резашките бози или усарските касапници . Лично аз съм фен на " Връзки " , много ме кефи ;))) Успех !

разбирам от филма за много пари че в балгария се пие спетема, всички се бият,умрелите се завращат.много лош пр за страната

какво друго си очаквал след като шишманката е замесена?

Не напразно продуцентите казаха , че може би 6 сезон няма да има. След толкова хвалби, реклами, презентации, филма- чудо и др. Петия сезон започна слабо. Никаква игра от актьорите ( може би се вземаха доста на сериозно ), новите лица са пълна гротеска, прословутия Емил от Къртицата ( навсякъде ни го пробутват) стои като дърво и хубаво че стои ами не говори със своя селски диалект. Липсва оня "жаргон" репликите с които завладяваха хората през предните сезони. Абсолютно прескачане от сцена в сцена без никаква връзка между тях. Явно и сценаристи и актьори се изчерпаха. Някак си мудно върви всичко..... Нека да видим как ще бъде и по-нататък в сериала, но така както тръгнало, 5 сезон се очертава да бъде най-слаб и най-вероятно последен. Не виждам причина да продължава. Ще заприлича на глупостта " Докато свят светува" - нещо без смисъл само разваляне на имиджа от предишните сезони. Все пак успех на ентусиастите които ще го гледат....

То не би филм, не би чудо. Хората какви филми правят. А нашият-лош звук,тъп сценарий,изкуствена игра. Иначе в медиите врява до небесата, Червен килим. Чупки,пози,измислен хайлайф. И най-лошото е, че си вярват.

Jeni

Много точно казано! Гледах 10 мин и само дето не заспах- скука!

В държава на мутри и мутропоклонници...какво да очакваме?! Всеки квартален хулиган гледа подобни филми и си мечтае да порасне до голям патрон.

Пък аз смятам, че сезонът започна супер. Рефрешнаха историята, вкараха нови герои, имаше си екшън, има завръзка. Какво да искам повече. Някой май се е объркал, като е очаквал нещо друго и е забравил, че гледа Под Прикритие. Да не би от БТВ да пишат коментари тука? Щото Талантите им са разни нещастници, които се излагат. Ми НЕ МЕРСИ!

Така ми се спеше снощи преди сериала. Очаквах епизода да ме разсъни с як старт на сезона и динамично действие. Е, заспах точно след първите 20 минути. Ама сериозно. Разсъних се и се развеселих след като пуснах на бТВ да гледам талантите. Това беше по-яко от прехваления Под прикритие. Бях запалена почитателка на сериала, първите 3 сезона бяха неповторими, после естествено го пре--аха. Изтърка се историята, героите и актьорите още повече.

в статията го няма името на главния герой Ивайло Захариев, но пък се мъдри Ива Екимова - защо ли - не разбрах.

Някой да се сеща колко от БГ разпространители на дрога са вкарани в затвора след като оторизираните за това органи са направили това за което им се плаща.Мисля че няма такива.Те или са мъртви или са на свобода.Мъртвите са си премахнати от своите създатели. Въпроса е за живите.Да не би задачата на този "филм" е да се обясни на БГ общество ЗАЩО Е НЕВЪЗМОЖНО,ЗАЩО ПРОСТО НЯМА КАК ДА ИМА ЖИВИ РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ДРОГА В БГ В ЗАТВОРА.И не ми излизайте с примера "митьо очите".Неговото "бешене" в затвора беше едно такова че по-добре да не го приказваме...

А от тук и настървението с което този "филм" се натрапва на БГ публика.Щото това набиване в главите на хората на "достоинствата" на тази "творба" освен като настървено ...

Вие си глеайте серияла, а я че си търкам билетчетата!

Този филм го чаках с огромно нетърпение предните епизоди бяха много интересни вчерашния епизод обаче беше много зле! Голям екшан и никакъв смисъл много съм разочарован това е най тъпия епизод от целия филм под прикритие!

абсолютно подкрепям мението. Нещо не хваща филма вече. Дано да се промени с развитието :)

видяхме 'новото Кю' и разбрахме какво кафе да пием, но липсваха инструкции какъв точно твърд алкохол да се поема, а без сериозни количества такъв публиката на този шедьовър трудно ще се справи.

Съгласен съм, че стартът снощи беше по-скоро слаб и разочароващ, но все пак се надявам в следващите серии да има повече интрига и смислени сцени.

Слабичко, Ерол с бяла риза почти оживя, но ризата чисто бяла, душата също, Севда Шишманова щастлива, режисьорът богат... Слабо, много шум за нищо...

Лично аз,без да ангажирам мнение,имам желанието да бъде СНЕТ от екрана на БНТ.Сигурно са похарчени много пари,а и актьорите са работили сериозно,Филмът/сериала/обаче, не ни показва нищо добро.С такива сюжети и с такива показни сцени,нищо добро не ни чака...

нали трябва де се усвоят едни пари за джоба на присъстващия шеф.Той е свикнал все така по лесния начин,преди като кредитен,сега като.... е знае се .

Идеята да се акцентира върху балканската престъпност не е лоша, но реализацията е безумно зле. Отказах се да гледам по средата на епизода, защото се отегчих. И оправете звука - актьорите по-скоро ломотят нещо, отколкото да говорят. Никак не ми хареса старта.

Само зомбираният, масов потребител може да гледа подобно кинематографично недоразумение.

само не разбрах има екимова ква беше нещо се се бута че и дъщеря си умира да е светска личност тя простотията ходи и по светските личности да си знае това....

Абсолютна боза.

тепърва ще ми правите екшънчета.За толкова тъп смятате българският киноман.Всеки уважаващ себе си с поне среден IQ ще ви се изсмее. Игрички за бавноразвиващи се.

Този "филм" е един доооста гнусен начин за легитимиране и героизиране на "организираната престъпност" в БГ.Но като се има предвид кой "създаде" истинските мутри в БГ от една страна и че бнт центъра за "промиване на мозъци" в БГ от друга, нещата изглеждат съвсем логични.

точен коментар !