Наоми Кембъл и Кейт Мос по бельо на събитие

Наоми Кембъл и Кейт Мос минаха по червения килим по бикини и прозрачни рокля на amfAR gala в Сао Пауло, Бразилия.

Обратно в новината

Коментари - Наоми Кембъл и Кейт Мос по бельо на събитие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че са били с долни гащи, че на никой не му се гледа ошав!

Като ти липсват първите 7 може да си показваш простотиите навсякъде-тази Кейт ако не беше се показала по бельо щяхме да знаем само за лицето й, че е грозно а сега - комплект. А дружката й е о,к, но не е мястото тук да се съблича

Съблечени, облечени, събрали са милион и половина за една вечер. И не за себе си, а за кауза.

Права си. Засрамих се.

Стою

Като ги гледам и чета имената - всичките са рискова група. Та за каква кауза говориш? Постилат си, че не дай Боже!..

ама са дали половин милион за рокли, изяли и изпили още половин, за реклама/разгласа, обслужване и т.н. още половин и като удариш чертата - нищо.

Страхотна логика! Следващият път може да демонстрират как серат върху червения килим! Може пък да стимулрат скат любителите!

За магистралките почивка няма!

Наоми да си тръгне направо гола. Ще бъде много по-естествено и ще представи модата на пра-родината си Африка. Щото тя иначе е мома-англичанка.

тая Наоми - на всяка манджа мерудия. Какво ли не показа вече - долните гащи са най-малкото.

съблечените лели кво да им коментирам - ежедневие... обаче тея двамцата - Конче и Камбана, с тея опинци на боси ноги!!! бегай бе! продължаваме връщането към средновековието по сички линии.

Тва не е новина бе, тия двете на колко събития са били по бельо че и без, да не споменаваме и какви са ги вършили там...

По-интересно щеше да бъде да бъдат облечени.

Колкото по- женски свят толкова по- разврат,разгул и поощрението им. Уж благовидна естественост а всъщност натуразлизъм. В пряк и груб смисъл. Първичност и телеса не вървят с абстрактна мисъл и технически прогрес.

С дълбоко прискърбие държа да отбележа, че света, който описваш не е женски. А по-скоро мъжки, ама не точно мъжки, а по-така ... Понеже естеството на жената е да е майка, а не к*рва. И няма малко момиченце, което да мечтае, когато порастне да стане проститутка, пък макар и елитна. Има предлагане, когато има търсене, това ми е мисълта.

това са просто едни шаврантии

Не мога да разбера какво се харесва на Кейт Мосс - има отвратително лице! Очевидно обезобразена от пластичната хирургия и наркотиците... Наоми, както винаги, е супер сладурана!

кеит беше много преди 2-3 години , ама нещо качи килца и стана като лелка в баничарница

Така се борят хората със СПИН - ГОЛИ !