Албена Вулева: Не искам семейство и деца

Тв водещата Албена Вулева споделя, че се е разделила с дългогодишния си приятел, както и че не иска семейство и деца.

Обратно в новината

Коментари - Албена Вулева: Не искам семейство и деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Права е Албена, че не иска семейство и деца. Животът си е нейн, както иска така да си го живее. Да имаш семейство и деца не е задължително! И без това семейства от една страна се създават много трудно, а от друга се разделят много бързо. Албена е имала връзки с мъже преди, така че много добре е разбрала какви са мъжете. С приятеля си се е разделила. Много й трябва да си губи времето пак да си търси приятел, пак да събира нерви с тези глупави мъже, да се занимава с глупости! И без това мъжете само си зарязват жените, поемат си по пътя и не ги интересува нищо. Жените са за всичко - те да готвят, те да чистят и деца да гледат,а мъжете ги няма никакви! А пък и за какво са й деца на стари години - да им върви само по гайдата и да им слугува. Много си е права, че не иска. От мъже и деца няма никакъв смисъл. Има само ядове, нерви и проблеми! Семейството е само събиране на нерви и разправии с тъпи мъже и деца.

много точно ал за какво тие дефенце то си е г рия голяма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Албена Вулева: Не искам семейство и деца... Rabat Xui iska a ne deca xa xa xa

Я, форумът на старите моми ври и кипи! Защитавайте с всички сили г-ца Вулева, която е еманация на това, което мъжете мразят в жените!

Кой ще те вземе погледни се като бустанско плашило си се докарсла а и с тоз чепат характер бъди спокойна

НЕНОРМАЛЕН НАРОД, КОЙТО СИ МИСЛИ, ЧЕ КАТО КАЖЕ НЯКОЯ ГЛУПОСТ Е МНОГО ОРИГИНАЛЕН.

По-лесно е да кажеш, че не искаш деца, отколкото, че не можеш да забременееш. А и Господ си знае работата - не дава деца на такава "майка". Лично на мен не ми харесва, защото е нахална, безцеремонна, лишена от всякаква етика, и говора й ... диалектен, звучи като махленка, а не като образован журналист.

И ние не я искаме!

не че не иска дете албена - никой няма да се навие да го направи по понятни причини - прекалено инертна,винаги е "над нещата",с големи претенции без покритие- чудя се как приятелят и е изкарал цели десет години с нея - с две думи- тресе я синдрома на старата мома

Щом обичаш простите неща и простата храна - изхранването на едно дете не би бил никакъв проблем за теб. Струва колкото да поддържаш една кола.

Браво Албенче, по-добре без отколкото някое нещастно хлапенце, дето да го подмятат ту при едната баба, ту при другата и накрая да стане един завършен садист с рептилски полед и чувствителност на ГМО камък да го Ева.

Не раждайте бе. Пълнете кенефите още някоя и друга година и после мангалите ще ги пълнят. Много интелигентни станахме. Само ще ви кажа следното: Няма по-ценно от живота във Вселената. Търсят на светлинни години от нас зачатъци на живот, обаче няма. Само космически студ е около нас. И по една велика случайност при нас има живот, а ние не го ценим. Избиваме се, други пък не им се раждало...

Ако всички мислят като нея,човечеството ще се затрие без война.няма деца,а родените досега след някоя година си изживяват живота и край на хомо сапиенс на Земята.Ще останат само животните.

ако човечството се затрие, това ще е наи доброто, което може да се случи на планетата!!!

Празен човек.

Колко коментари на тази тема.Просто невероятно.

Може би защото има няколко сериозни теми в темата.

Всъщност всички по инерция нападат Албена, но нито един не се опитва да я разбере. А тя е умна и интелигентна жена, различна и затова неприемана. Не е една от всички и не се опитва. Не я преследвайте с думи - няма да я стигнат.

Даже прекалено е умна. Ходи с подплънки и се представя за друг човек.

погледнем фактите албенка е генетично увредена - майка и е рускиня - колкото и да се напъва и да сеправи на "ентелектуалка", не и се получава - сигурно като чукне петдесетака,ще ходи да се запложда ин витро

Ин витро се прави само във фертилна възраст и горната разрешена граница според закона е 51 години. На 50 годишни жени в България рядко правят ин витро.

Да!

Лелеееее верно ли!?!?!? Ето го откритието заради което днес ще засшя спокойно! Значи не е приемана защото е умна, интелигентна и толкоооооз уникална, а не защото излива помия върху всички и не си поплюва да се занимава с всякава гняс!!! Еврика просто му викат на такива прозрения. И не, нямам намерения да се вдълбавам в същността на Вулева защото ме е гнус.

И по-добре че не иска да ражда, ами ако се окаже болно?!? После пък ще реве по телевизията че държавата й е длъжна да го лекува и то безплатно!!!

Хем е тъпа, хем е грозна. Кой ли ще създаде семейство с нея!

ооооооооооооооо, има толкова тъпи и грозни мъже, ще се надпреварват кой да я иска...

НАЙ-ОТВЪРТИТЕЛНОТО СЪЩЕСТВО... ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С ПОДОБНА ......

за обиждане на двойки , които не могат да имат деца. Но какво е семейство?- дефиниция, определение?????? Двама, без деца са просто двойка, колкото и добре да живеят, колкото и да са всеотдайни в работата си за добруването на народа си

Леле, тая одъртя и си е все същата кухавела. Никой я не ще, ама тя не иска семейство. Като я гледа дали някой дори и ненормален ще иска дете от нея, ама иначе не иска деца. Сигурно и цар не иска да става.

под един покрив, без деца са всичко друго, но не и семейство.

Знам за мнооого "покриви" с деца, които не са семейство, а съквартиранти с деца.

Видя ли сега.. И за детето ти щеше да е единствен.

Аз не се обиждам, но ми става мъчно за други хора, за които темата за имането или нямането на деца е чувствителна. Ненавиждам прости хора, които безочливо карат други хора да се чувстват зле, независимо по какъв параграф.

Браво!

ако знаеш колко си простичка....

браво, много добре казано! И аз нямам намерение да раждам незаконни деца от сульо само за идеята! Да бъдеш самотна майка е най-ужасното нещо което може да ти са случи и на теб и на потомството.

Да ли ще си избереш сульо или Шварцнегер от тебе си зависи, не ти се падат на томбула:)))))))

Че то мъже вече няма, има само сульовци.

Шварцнегер също е сульо-спи с някаква разплута домашна прислужница и има незаконно дете от нея, въпреки че жена му е класи над него и прислужницата. Това е стар и горзен сульо!

томбУла викаш- що първо не се научиш да пишеш, а после да оригиналничиш по форумите???

томбУла викаш-що не се научиш да пишеш поне на ниво втори клас, преди да ни засипваш с мъдрости по форумите???

"...жените имат деца,защото трябва да го направят..." Не знаех, че има такова кухо мислене.. Вероятно има проблеми с психиката, породени от детство без баща.. айде да не се изказва по теми, които я излагат като за рекордите на Гинес. Всяка жена е различна, а няма нужда тя да си прави пиар на себе си, колко е интересна като личност. Да си живее живота, ако ще и да е сама като пушка, това си е нейн проблем, не на другите!

Изказването е: "Много жени имат деца, защото трябва да го направят...". Никъде не става въпрос за всички жени, а само за някои от тях и това е вярно. Вадиш думите от контекста и ги преправяш според твоите разбирания, което не е етично.

Ооооох миличката ... и ти ли си 'някои от тях'? Не ти завиждам...

Въпрос на принципи. Семейство без деца е едно нищо.

Какво искаш да кажеш-че семейство с деца наркомани, простаци или психично болни е по-семейство за завиждане ли??? Позавам семейства без деца и да ти кажа мисля, че живеят много по-добре един с друг от много от тези с деца, които са заено само заради децата, а иначе едва се търпят. Много ограничено мислене!

Какво целиш с подобен малоумен коментар? Да засегнеш бездетните двойки, които мечтаят, но не могат да имат деца, или тези, които не могат, но са намерили друг смисъл и цел на живота си и не съжаляват, че нямат деца? Или пък да увериш тези двойки, които не могат да се гледат вече, но са заедно "в името на децата", че правят правилното нещо? Или пък осъждаш несемейните хора, които са решили да останат такива, и се реализират например чрез работата си в полза на обществото? Или просто си повдигаш ниското самочувствие за сметка на другите?

ДеДоВиЯ

Има принципи, а изключенията от тях не ги променят. Семейството се създава именно по този начин, двама се обичат, виждат бъдеще в един общ живот и създават деца, на които даряват своята любов. Всички други примери дават разнообразие на взаимоотношенията но не променят истината. Да, има прекрасни двойки без деца. Да има семейства с много деца които се чудят как да се самоизтрепат. Това не е същността на семейството.

Аз искам да ти задам само тези въпроси - как мислиш, майка ти на тези години по-щастлива ли щеше да бъде, ако ви нямаше вас със сестра ти? Ти самата предпочиташе ли никога да не беше родена, но толкова силно, чак до степен да си готова още сега да се самоубиеш? Относно "голямото нещастие", което не заслужава дете родено в лоши условия - ако се обърнеш назад в историята на човечеството, и ако разгледаш внимателно всички живеещи в момента на Земята хора - няма да събереш и 1% ЩАСТЛИВЦИ, според твоите критерии, които са живели нормално, сити, с достойнство и с двама живи родители. В животинския свят хубавите шансове и безоблачен живот са още по-малко. Но въпреки това живите същества обичат живота и с желание си го продължават.

жените от третия свят обикновенно имат много деца, защото винаги са "настроени". Поради нивото на средата си. Ти, с твоята настройка сигурно миеш чинии някъде в Зап. Европа. Там обаче е т.н. втори свят !

Заета е с голяма кауза - грижа за бедномните животни, което също не е малко. Може да се каже, че е прескочила майчинството и се е отдала на това, което осмисля остатъка на живота на много други хора.

Благородна кауза, и за останалите въпроси има време да си преразгледа решението.

аз пък я харесвам, казваше много истини в предаването си и е умна

Грух, грух, и аз се радвам, че не мисли за деца!

Албенчето не иска да ражда. Няма проблем - вместо нея няколко малолетни циганки са вече бремменнни.

Вземайки в предвид хигиената на г-ца Вулева, може да се очаква, че "отпред" едва ли ще излезе нещо по различно от "отзад"!

Браво! Най-мъдрото решение на Албенчето, щото си представям наследниците на Вулевото недоразумение, какви карикатури ще са, също като тази изродка!

Колкото и да сме "изнервени и недоволни майки" , г-жо Вулева, няма по-голямо щастие на света от това едно малко създание да те погледне с чистия си невинен поглед, да ти се усмихне и да ти каже най -искрено "очибам те, мамо". По-голямо щастие от това, за мене няма.

Добре де, Албена какво ви пречи да сте си безкрайно щастливи и доволни??????

Обижда ни с изказа си "изнервени и недоволни майки"

Дрън дрън, глупости до безкрай.

добре ще и предам

Аз обожовам Албена. Като почне с тоя провалечен глас да каканиже - няма друга като нея. Изглежда добре, става.

Става за бане. Но Захажуйкава да ти е тъща- не.

Албенчето е перфектно за бане. Ама е много устато. Ще требе подсказка.

То и да искаш няма кой да те търпи.

Ех, ако можеше мозъкът на Вулева да го клонираме и имплантираме в "тъмнозелените", преди още да имат по 8 деца, колко хубаво щеше да е ...

Оная лудата Захахуева да ти е тъща, не благодаря. Права е Албена.

Старая дева это создание, от которого отворачивались все мужчины, которому никто не хотел предложить своего сердца, с которым никто не хотел связать своей судьбы, это залежавшийся товар.

Ало, това е български сайт!

Албена не е стара, а мъжете не я искат, защото сама ги отблъсква от себе си. Много вероятно основната причина е в баща й и скапаното му отношение към семейството навремето. Още не е късно да й се помогне, стига сама да поиска разбира се. В този случай обратните нямат никакво право да й внушават, че е една от тях, защото не е.

Не е стара и добре изглежда, Петков. Има голям проблем от съвсем друго естество.

На 40 "кладенецът" вече е пресъхнал! Освен това вътрешните органи вече трудно се справят с това да обслужват два организма! Раждането, дори и да е възможно, се превръща в риск, който следва да се има в предвид! Защо вече никой не шише за лекарката от Русе, която роди на 60? Позаинтересувайте се в какво състояние е тази жена сега!

Всъщност е права - влизаш в бгмама и виждаш колко бъдещи идиоти ще населяват България и света. А гнусните мамчета се изживяват като героини... Браво бих казала само на майка, която осъзнава отговорността, не задушава детето си и му показва чрез личен адекватен пример. Както и на такава, която осъзнава, че е неспособна на това и не се нагърбва с тази отговорност.

Ми на 40г -гроздето май е кисело! Късно е либе за китка...

Харесвам ума на Албена Вулева. Надявам се да бъде щастлива, макар, че за умния човек това е мисия невъзможна. Очевидно, че децата израстнали с един родител трудно създават свои семейства и затова не са виновни те, а този, които са ги е изоставил ( в случая баща й)

Ти къде го видя този ум на Вулева? Това, че има някакво дар слово да плюе и храчи по сравнително успели хора в шоу бизнеса в БГ не я прави умна! Хубаво е решила да не се възпроизвежда!

да се размножаваш при такава пренаселена планета с толкова несигурно бъдеще си е пълен егоизъм и простотия. Има толкова изоставени деца.

Напълно съм съгласен! По-добре е да се помага на семейства, които имат 7-8 деца отколкото да се правят още. Има толкова изоставени мусулманчета в Сирия. Хората трябва да осиновяват такива, а не да пренасищат планетата с хора.

Поздравявам Ахмед, че ви го каза в лицето на кого оставяте бъдещето на красивата ни страна! В живота има и хубаво, и лошо. Който иска на младини да си изживее само хубавото, за старините си оставя само лошото. Как ли се чувства един стар, болен самотник, на когото няма кой чаша вода да поднесе? Мюсюлманите такива грижи нямат! Нямат високо IQ, затова пък пълнят планетата вместо вас - умниците.

Сестро, да знаеш, че си напълно права!!!!! Няма по-неблагодарно и лошо нещо от неблагодарни деца и съпрузи, на които освен това си слугувала цял живот!

Баш ма брига . . . Има някои хора, които аз искам да забравя, но те не искат да бъдат забравени . . .

И слава Богу!Не даѝ си Боже това чудо да се размножи!