Тв водещата разказва пред "Love style", че с Недик Недев не са заедно от година. По думите й, няма конкретна причина, а връзката им се изчерпала напълно.

Вижте снимки на Албена >>

"Десет години бяхме заедно и влязохме в една инерция. Отношенията ни преминаха в едно другарство, превърнахме се в добри съквартиранти и нищо повече. Просто ни се разделиха пътищата. Не е имало драми или противоречия, даже сме в добри отношения", обяснява Вулева.

Въпреки това, тя не поддържа никаква връзка с него и не я интересува, че той има нова любов. Албена не коментира дали има приятел в момента, но издава, че е щастлива в личен план, защото не допуска никакви нещастия.

"Не искам да създам семейство и да имам деца. Аз съм съвсем различен тип. Вълнуват ме други неща. Много жени имат деца, защото трябва да го направят, а след това се превръщат в едни изнервени и недоволни майки, каквато аз никога не искам да бъда", категорична е тв водещата.

Тя не иска да се среща с баща си, когото не е виждала от 20 години. Според нея след толкова време няма никакъв смисъл - той никога не й е липсвал и нищо не изпитва към него.

Албена признава още, че заради работата си е била заплашвана, но никога не се е страхувала за живота си. Скоро тя започва предаване, но ще засяга най-различни сфери от живота.