Вижте как Жана Бергендорф излиза от ареста

„Вирджиния Рекърдс” и собственичката й Саня Армутлиева ще опитат да осигурят лечение на Жана Бергендорф, след като чуят съдебното решение.

Обратно в новината

Коментари - Вижте как Жана Бергендорф излиза от ареста | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама голямо забавление трябва да е паднало в това РПУ. Я как се хилят всички. Голяма гордост е това да се изтряскаш в чужда кола, защото си дрогиран тъпанар.

Адвокатът ми изглежда също от тези среди, тези които дишат лепило :)

Обикновена наркоманка, и на вид го докарва. Изметта на обществото, най-долна прослойка.

Жана е гениален творец, до чието ниво жалки хорица като Вас никога няма да достигнат!

Този виц много ми хареса. Ще го разкажа на всички приятели.

Този гений колко песни има бе ?

Госпожо Арматурлиева, и на мен ми свърши бЕлото. Айде да помогнеш там с квото можеш, а?

Тази никой не я слуша и се чуди какво да направи, за да е интересна! Не й обръщайте внимание на тази жена!

Междудругото, точно вчера четох коментарите към новината за Жана и имаше един коментар, че сега Саня ще даде изявление как е в подкрепа на Жана..Иначе няма помощ за Жана и такива като нея..

нв прощава. Ухилена тъпа (ВИП)кифла...:(( Жалко за гласа и. :((((

Жана и глас?! Оксиморон!

Кака Саня също ми изглежда като яхнала Белия кон. Не знам как може да помогне, освен с телефона на дилъра си, че да е по-чиста стоката:)

"Когато си глупав, това е задълго" :) Помощ тук не помага, сопа и работа трябват.

Стига ни занимавайте с тази скумрия... Дайте нещо по-интересно...

Ако беше спортистка, на въпросното "величие" щяха да бъдат отнети състезателни права. Другите величия обаче ще я защитат... Невероятен парадокс, тя прави изцепка след изцепка, а й пляскат с ръце и я защитават! Изпя една песен и е велика... Хора опомнете се за какъв БОКЛУК става реч! Рожбата на Халваджан!

Армутлиева, тази е отвъд всякаква помощ. Когато е трябвало да се помага, е нямал никой около нея. Отпешете я и гледайте тия които идват след нея

Знаят от Виржиния и от Нова телевизия, че е наркоманка. Проблема е,че при културтрегерите и медиите е пълно с наркомани и лансират хора от техните среди.

Е приятел в нужда се познава , много ясно ! Ако закъса за пари ще и купи един грам от хубавото .

Открехнах ютубата да чуя какъв е тоя зор около тая певачка. Попаднах на песента й "Самурай". елементарно плоско пеене на неуспешна аматьорка от някой Айдъл. Отвратителна отблъскваща визия. И поради що това празноглаво какаду трябва да ни занимава с нещастаната си съдба? Да си бие една свръхдоза и да се рахатясаме и ние и тя.

Не обичам да пиша негативни неща, но Вирджиния Рекърдс просто трябва да прекрати договора си с тази певица, какъв пример дава на своите млади почитатели......

Най-лошото е, че сега детето й става свидетел на цялата тази помия, която се излива върху майка му. Но е факт, че Жана това си е заслужила с разюзданото си поведение.

Хм за един счупен мигач не е редно цялата тая дандания.държавата има много по големи проблеми от жана бергендорф.това е за взаимно споразумение.за леки катастрофи не трябва да се разкарва полиция духане за алкохол,наркотици и т.н.прави се протокол между двамата водачи и толкоз.

Правилно, трябва да чакаме да се счупят два мигача, както при Ставийски, и тогава да действаме с цялата условна строгост на закона.

По глупаво изказване не бях чел скоро.... Викаш, нека да утрепе един двама човека и после да действа държавата. Това е извстно в БГ фолклора още като - "след дъжд качулка" И по-лошото е, че повечето в тая държава мислят като тебе и никога няма да се оправим...

Хм за един счупен мигач не е редно цялата тая дандания.държавата има много по големи проблеми от жана бергендорф.това е за взаимно споразумение.за леки катастрофи не трябва да се разкарва полиция духане за алкохол,наркотици и т.н.прави се протокол между двамата водачи и толкоз.

ДВЕТЕ КУЧКИ НЕ СА ЗА ГЛЕДАНЕ!

Не стига, че се излага ...ами и се хили като побъркана. Какво толкова и харесвате на тая ПАЧА,не мога да разбера !!! ОМГ, докъде стига наглостта и безочието на някои хора.

И двете поотделно са крайно антипатични, ама както са се снимали заедно, направо са отвратителни.

Нещо на лизи-близи намирисва работата.

Саня чука предимно девствени тийнейджъри. Обича да й мирише на млада плът. Тази е твърде дърта.

"втоЧник вечерта", обаче е готино, може да влезе в употреба.

абе кво толкова ми а дъвчат тая Жана .. имаше много по добри от нея и по млади който имат поле за развитие ... малко лигава ми е тая + това я видяхме що за стока е .... те и други работи ще излязат за нея има време ....

като гледам и адвоката е смръкнал една магистралка май....

един пат зависим няма оттарване то е завинаги и лекуване и незнам какво си и накрая нищо

Не изглежда много притеснена...

Коя.....? На кого щяла да помага....?

Разбира се от Вирджиния рекърдс разбират в момента, че клиентката им има проблем! Чух адвоката и нещо да споменава хейтъри сутринта. Само да напомня, че тази мацка купува дрога, един вид върти машината на наркодилърите чиято цел е да продават повече, включително и на децата ви.

+1 с уточнение, че Жана не е клиентка на Вирджиния, а техен продукт. Клиентите сме ние.

Саня,помогни на някое болно дете!Тази долна наркоманка заслужава да отиде в затвора.

Фалшивите народи имат фалшиви звезди.

А истинските народи - истински звежди - справка Жъстин Бибър

аз се сещам и за други звезди, разбира се, не наши, които се споминаха от наркотици, но тогава се взирахме в изявите им като артисти, а не като наркомани! Умираме да хвърляме камъни и да злорадстваме!

А Саня провериха ли я? Или да чакаме да направи и тя малко ПТП :)

Между другото възможное да не е била друсана точно в този момент може да е от предишния ден, само че това се установява с лекарска експертиза ...

За това е дала кръвна проба. Подходящия лекар, срещу подходяща мотивация може да напише, че установеното количество кокаин в кръвта е минимално, Жана ще си намери свидетели, че е била в тайната стаичка в дискотеката на Коцето, а там въздухът е замърсен с кокаинови частици. :) :) :)

" ...... да помогне с каквото може " - по-глупаво, безлично и лицемерно изказване от това трудно може да се намери.

Каквато певицата, такава и "продуцентката" и!

Баси и "голямата" селска певица. Тази наркоманка е направо за затвора!

Освен да ѝ купи прах да шмърка още, едва ли ще може да ѝ помогне.

Като и се види ухиления сурат може да се разбере и без проба какво приема и че все още е неадекватна На таквиз затваряне в клиники поне година две а не да им правят пиар

Да я съдят и за носене на бурка или каквото е там с което си крие лицето. ;) Лошото е, че подобни наркомани служат за идеали на новото поколение.

А на целия сандал отгоре Армутлиева щяла да помага на Жана - по голяма нужда. Тя вече се оака достатъчно, Санче. Няма нужда от помощ. Но може да й напишете една-две тъжни песни от типа на "Спасение" на Б.Т.Р. и "Soma mou" на Сфакянакис. Ще е актуално и злободневно.

Жана Дюселдорф-в затвора!

hahahahahahahahahahahaha

Дрън дрън. Заглавието няма нищо общо с декларацията, те по-скоро си измиват ръцете, отколкото да казват, че ще я подрепят.

Младостта не е порок с годините минава. Жена

На тази младостта ѝ е минала отдавна, така като я гледам, но пък акълът ѝ не е дошъл със сигурност.

Само гузен се закачулва и забулва с парцали по главата на излизане от полицията. Невинния излиза с високо вдигната глава и гледа хората в очите. Санче, обясни и това на твоята кифла!

Пратете я да се лекува преди да е превишила дозата. Че после цялата ви "помощ" на вашата съвест ще тежи.

А колко по-лесно беше да кажат "ще я изпратим да се лекува".

Този проблем го имат хиляди, не знам колко точно. И почти всички смятат, че нямат проблем, това е лошото!

Пак залитна завалийката. Дано успее да се пребори с този огромен проблем.

Жалко за Жана - каква жена, какъв глас ! Но наркотиците не прощават. "Този рай води в ада". А Артмутлиева това не го ли знаеше, когато я избраха от онзи конкурс, как беше ? Защо инвестираха в нея, след като знаят за този проблем !? Не вярвам да се е появил след това !