Елизабет II празнува 90-и рожден ден, Чарлз цитира Шекспир

Кралицата на Великобритания днес навършва 90 години. Тя излезе пред двореца Уиндзор, за да поздрави поданиците си.

Обратно в новината

Коментари - Елизабет II празнува 90-и рожден ден, Чарлз цитира Шекспир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е суета , само че тъпите англичани не се замислят колко им струва този театър и докога ще ни занимават с тази бабичка.

Много стилно обличане. Нашите "звезди", дето ни ги натрапват по всички телевизии, да вземат малко пример.

Да е здрава и все така жизнена кралицата, внуци и правнуци да я радват и дано чукне 100-така!Благородно им завиждам на британците.Винаги ми се е искало и ние да си имаме една такава достойна личност, емблема на нацията.Няма значение цар, царица, крал или кралица..., но да е обединяваща фигура, пример и гордост за хората.Мине се, не мине 4-5 години и нов президент, премиер, все преходни и спорни фигури.Толкова ли нямаме един достоен човек с добри навици, обноски, който да е дълголетен обединител на нацията, достоен за уважение и да ни представя по най-добрия начин пред света?!

...всички от нашето царско семейство изглеждат и се държат по същия достоен, изискан, стилен начин... синя кръв...хилядолетни традиции, образование, възпитание.... за съжаление значителен брой българи желаят да виждат в държавното управление простотия и чалга...

Некое паки да и прати армаган от онея свещички , дето казват . Стана 21 век , а още с рептили се занимаваме......... каква досада !

..казват Бум..........

Не с хората, а с пипъла. Хора се наричат само Българите!

Бабата много ме кефи. Страшно изискана, не като пра-пра снаха си безличната домакиня за разплод.

Не съм и никога няма да стана "чуждопоклонник" , но това "бабе" направо ме удивява ! Как може изобщо човек на такава възраст да изглежда така елегантно , стилно , да излъчва възпитание , прелест и елегантност , и едновременно с това интелект и да внушава респект с обноските си... , а бе изобщо "синята кръв" си е синя !!! Завиждам им на англетата , за тази кралица , ехх ако и ние си имахме такъв един , някакъв цар , ама не остана читав българин в моето малко любимо Гето :о( . Да е жива и здрава и да радва поданиците си поне още 20 години , а на сънародниците си , пожелавам малко повече уравновесеност и спокойствие... Не всичко в този свят е политика и пари... не всичко !

а бате боко не ти ли харесва

На принц Чарлз определено му се е.ава майката.

Това е една жена, която се справи чудесно със задачата да бъде кралица. Поздравления! Прекрасна е.

Не си падам по Монархиите, но тази Кралица е БАШ Кралица. Умна, Интелигентна, Въздържана и Умерена, Земна и Винаги Красива Жена. Мнозинството от Българските Жени имат много Сходно с Нея. Най-вече с Хубостта. А тя по някога извинява "разни работи". Бог да пази Кралицата, както и "Нашите в къщи".

Катя

С всичко написано от тебе съм съгласна, затова от мене +. Само не разбирам защо не харесваш монархиите. Всички европейски страни с най-висок жизнен стандарт са монархии.

кралицата е благородна , а тази виждаме лицемерна

Интересно ми е дали в "прословутата черна чанта" си държи ключове, пари и документ за самоличност ;)

Ха ха да бе какво ли има в чантата на кралицата?

Преди време писаха, че кралицата нямала паспорт/лична карта, мисля че и шофьорска книжка няма т.е. в чантата няма документ за самоличност. :)

Е , и ?!! По времето когато Българите са имали Държава в европа / петата подред / , ние сме ходили прави под масата . Край на цитата . Проф.Дейвид Норман , кеймбридж История на стара европа Всяко натрапване на тия ... особи като носители на каквито и да било достойства е меко казано нелепо . Със здраве :)

Я , колко орки са ти скочили ; :)))) Откога по катуните има нет :))))

От снимките лъха класа, стил, достойнство и величие. Затова са империя, а ние сме боклуци. Не вярвате?! Четете коментарите по-долу.

Както е казал поета, този който се прехласва пред вЕЕличието на империята, не е достоен за живот !

Ако не друго, поне има обноски и се държи примерно като глава на държавата. При нас гле'й к'во ста'а...

Да е жива и здрава! Истински монарх с достойнство! Дано и малкият Джордж бъде като нея!

Жива и здрава, Бабет е печена. Поданиците й си я харесват, направо я обожават. Това според мен е най-важният показател.

Да е живи и здрава още много години! А и ние като нея!

Прекрасни снимки! С всичките си човешки несъвършенства, британското кралско семейство остава достойно за уважение. Честит юбилей на кралица Елизабет ІІ .

Честито Лельо Бети! Филип ти е верен до гроб, но дръж братовчеда Чарлз на "къса верижка" от Трона, защото много пакости сътвори! И внимавай на кой от внуците и пра-такива даваш повече "захарчета", т.е залагаш!

Жива и здрава да е! Наш Ганьо не знае какво е традиции, за тва гледа кат теле! Простащина

Простащина е да обиждаш собствения си народ, докато величаеш чуждия. Харесвай си кралицата на Англия, но не обиждай българите. А най-хубаво отиди в Шотландия или Северна Ирландия и там на всеослушание кажи колко е просташко да не харесват английската кралица.

Х има нещо съвсем друго предвид- само прочети някои от коментарите. Токова злоба, комплекси и простотия, скрити зад анонимността.

при тях до скоро беше традиция и близкородствено чифтосване - простащина дето я няма другаде.

от английското посолство плащат за величаещи коментари с цел налагане на световното господството на това семейство смразяващи кръвта тарикати

Иска ти се конспиратор. Не никой не им е платил на хората, които и се радват можеш ли да си представиш някои могат да правят нещо и то добро без пари??

Да е жива и здрава още дълги години и да доживее поне до 100! Като я гледам на някои снимки ми напомня, че баба ми на село имаше същата забрадка като нея. И дядо ми имаше такъв какскет, само дето не беше на карета а тъмносив. У наше село сме били по последна английска мода явно :-)

една от личностите значими за нашия свят! честити 90 ! и още много напред за благото на всички!

С КАКВО СА ЗНАЧИМИ

Кефи ме баба Бети, има стил и класа!

Не ми приличат на рептилии честно казано, само Елизабет дето мяза на восъчна фигура.

леле каква физиономия, на вълк, дегизиран кат' оФФФца...

Не че е толкова важно, но съпругата на крля на Великобритания има ли титла "кралица"?

Великобритания в момента няма крал, а има "кралица" - Елизабет II. Съпругът й е принц - принц Филип.

Не питам за кралица Елизабет II, a za снимките , на които има "Кралица Елизабет с принцесите Елизабет и Маргарет" Сега разбра ли за какво става дума? Явно не, но здраве да е!

Леле, колко глупаци са се подписали тук със своите минуси

А кой, освен тебе, споменава изобщо, че Великобритаия има крал и че "Великобритания няма крал, а кралица" . Освен да четеш, трябва и акъл да възприемеш прочетеното.

Страхотни снимки е направила Леибовиц! Няма защо да се чудят защо са избрали нея, а не британски фотограф! Вижте разликата между нейните снимки и онази за пощенските марки!

Ау ще си ги сложа на десктопа, не мога без тях!

Ще ги разглеждам винаги, когато имам нужда да си освежа оптимизма. Слагам си ги на "Фейвърит".

Последните 4 дена британската кралица стана по-популярна в България отколкото в родното Юкей.

ТИ така си мислиш!