Бионсе намекна в новия си албум, че Джей Зи й изневерява

Шестият албум на Бионсе "Lemonade" се превърна в интернет сензация, веднага след като беше официално представен в събота.

Обратно в новината

Коментари - Бионсе намекна в новия си албум, че Джей Зи й изневерява | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя без грим прилича на маймуна което щеше да не важи ако правеше стойностна музика . Така не се плодават албумчетааа

Джейката е стрелец и ще се кротне само като спре да му става... Бионсето да бега овреме, ако не й понася.

Когато държат на някого,Стрелците са верни и са бетон. Това става много рядко и много трудно,но все пак се случва.Изглежда техният случай не е такъв.

Хич не ме интересува какво правят маймуните в зоопарка!!!

Такъв грозник не и трябва въобще!

Тя па една УбаФица... Няма що!

като не му даваш ...

ШОК !

Ако имам милионите/милиардите му, и аз ще изневерявам и така ще наказвам алчните ку.ви. А жените с които изневерява, както и самата Бионсе, са златотърсачки. Вижте го колко е грозен, никоя не си ляга с него заради нещо друго, освен за пари.

и кО? ще стимулираш *урвите така? еййй, "много акъл" се събрал тук, много

и бионце има милиони. така че, прав му пут. има и по хубави и по млади негри.

Ооо, Джейзи, Джейзи, имаш ли пари? Има ли пари - хубави жени

Що лъжиш ма Тиминужкье?

За изневерите ясно - общочовешки проблем. Обаче защо такъв расизъм към белите хора, при положение че майка й също е бяла? Казаха й след Супербоул, че тръгва в грешната посока, но продължава в същия дух. белите хора са виновни за изневерите на съпруга й - едва ли. А кой пък точно е проявил расизъм към Бионсе?

Колкото и грозно да звучи ,бялата жена е бяла жена.Не че няма и бели грозни.И Мургавия,не черен кат Джей Зито мъж си е мургав мъж. Нежността на млечнобялата кожа,има чисто физиологично обяснение и светлите очи и светлата коса са дар и красота за жената. Мъжа е по-груб,кокалест силен за това огъня на черните очи и коса и мургав тен висок.Това е класика. Джей Зито е богат. Богатите черни и мургави мъже умират за бели жени. Това е по силно от тях. Не случайно и една от класиките в порното е черен с бяла. И понеже Джей Зито може да си го позволи си иска бяла. От там Бионската разбира че фотошопа,грима и екстеншъните и силикона не вървят в спалнята където те гледат отблизо и на голо. Понеже тя и да умре не може да стане бяла,се чувства дискриминирана. Това е като жаба да стане синигер-не може. Толкова елементарен казус. Богат мъж,който иска бяла хубава жена в леглото. Това е повече от нормално. Просто Бионсе е известна и пищи,поне да си направи реклама.

Рита не е толкова бяла, и тя си мургавее. А в порното плащат на белите жени, едва ли им е толкова забавно с грамадни потни негри.

На Марая Кери майка й е бяла. На Бионсе си е черна, както и баща й

Навсякъде гледа като абдал. Какво му хареса Бионсе на тоя глупак?

АМИ ТО,САМО БОБ НЕ ВЪРВИ,ТРЯБВА И НЕЩО КРЕХКО-АГНЕШКО,НАЛИ ИДВА ВЕЛИК ДЕН!!!

Превод на част от "Независими жени" на Дестини'с Чайлд (Бионсе, Кели и Мишел), отпреди 15 години "Питам те какво мислиш за мен Сама си купувам диамантите и сама си купувам пръстените Звъня ти на мобилния само когато се чувствам самотна Когато всичко свърши, моля ставай и си отивай Питам те какво чувстваш за това Опитай се да ме контролираш, момче, и ще бъдеш напъден Сама си плащам забавленията и да, сама си плащам сметките Винаги съм 50/50 в отношенията." Мдааа ...

това пък е толкоз тъпо.Що. Ами баба Гицка,по западно баба Маденка,взела че ударила джак пота и спечелила примерно 200 милиона от лотарията.Американската лотария поради големината на страната и броя на хората в нея наистина дава огромни печалби. И тъй баба Гицка може си купи диаманти,плаща си сметката,хобаче дали пък трябва да се сърди ня некой убавец дето е загледала сега с милионите на басейна,че не я обича. Туй с Бионската е същото. Можеш да си купиш секс но не любов. И няма нищо по-тъпо от това да обвиняваш някой че не те обича или не те желае. така стават изнасилванията-примерно мъжа насилва жена и това се смята за криминално деяние. Тогаз Бионската що си мисли,че някой трябва да я обича и да и се кефи. Това не е ПР акция и фотошопирани снимки с фалшиви тен,коса гъз гърди и квото се сетиш. Толкова тъп казус.

а ти защо си мислиш че тя него го обича?? тупия негур с намусената физиономя оттдавна и е омрузнал. прав му пат!

зарежи ги Дестини'с Чайлд ,кажи пак за емилия , немилия и фланелия :)))

Тоя убавеляк е ясен, ами тя какво се стиска? Голямо чудо, да му лепне и тя едни рога!

как може тази хубава българка Бионсе да се ожени за тази грозна маймуна тези жени нямат акъл

Пише и песните. Много пеят, малко пишат.

Споко, кой ще иде при тоя маймун?

Ходят...Сестрата на Бионсе за това го наби в асансьора :D

Не ходят при маймуна, а при парите му.

Бионсе преди време беше възпяла и изневярата на благоверния си с Риана. Само не разбирам тоя грозен дебел црънгел Джей Зи как си намира бройки - и за пари, и за кариера не бих погледнала подобен плазмодий! А Бионсе защо си го е взела и защо го търпи - хич не ми е ясно!

така са продуцентите, трябва да правят кастинг на новите певици ..

как ли си намира??Ами Ицо 100те манекенки как си намира, как си намира Коко Динев...как си намират разни чичаци и плешиви момци...с кеш

Кой мъж би изневерил на такава жена?Аз като жена не мога да разбера мъжете,изневеряващи на Бионсе,Ева Лонгория или Черил Коул.Все хубавици,известни,мечта за много.

Веднага обяснявам! Сигурно си имаш любимо ястие. Яж го всеки ден - година, две, три... и тогава ще видиш как едни обикновени кИфтета или баница или боб ако щеш ще ти се сторят супер вкусни...

И това е фактор.Но по-скоро според мен е ,че се комплексират от по-хубавите жени до себе си.

Колумбиана

Много "умно"! Да сравняваш човешките взаимоотношения с кюфтета и боб... Сега ще обясниш сигурно, че да изневеряваш е нещо много нормално... Дир-а е пълен с комплексари и тънкопишковци!

Като си тръгнал да сравняваш жена си с манджата, майка ти каква точно манджа трябва да е? Ще рече човек, че от жени не сте раждани, нямате ни срам, ни уважание, заради това отношение и жените ви са такива каквито са - манджи и кифли!

Да, ама жените не са нещо толкова просто като кифтета, баница, боб или каквото и да било там ястие.

поредният PR на тая "певица".. не разбирам какво толкова й харесват на тая, и тоя албум.. голяма сензация, голямо нещо, явно е решила вече да не харчи излишни пари за реклама и да го пуска "изненадващо", първия път - ок, нещо ново, но сега пак.. И то само и само да залеят нета с "новини" по темата..

Аз разБирам-талантлива и мноого секси! Но викаш, нашите пИвИци са "чудни"... То красотЪ, то "стил"

То пък едно жейзи... И тая що ги рита тез ора...

Това някакъв документален филм за живота на шимпанзетата в джунглата ли е?

"Monkey Business" по Animal Planet не си ли гледал?

с тва до него нема да пропуска нищо ! СИЧКО е по добро!

Защо ще пее за изневерите му? Я да се развежда с тоя грозник и да намери нещо по-добро!

а какво правим с подялбата на няколкостотинте милиона?

Ела при мене душа, няма да ти изневерявам и ще те подържам във върхова форма. Мани го тоя мангал.

Тия хора са готови на всичко за да останат известни.

Каква поредна сиганска драма!

Е кой нормален мъж не изневерява(освен ако е някой пендел)

Има нормални мъже които не го правят, и не са с обратни наклонности...представи си.

има само нехванати, ако някой мъж не изневерява, начи не му става по принцип, ма да си живеш в илюзията си е здравословно, продължавай да си вярвяш, в това е тайната на дългогодишните бракове

Спокич, понеже Холивуд е меката на проституцията, там всички са нормални и си изневеряват юнашката и хомоскесуалните и те не правят изключение от нормалността и също си изневеряват. Там са като едно огромно семейство - всеки на всеки е баджанак, голям кеф! Примерно гледаш го това големо, черно негро Джей Зи, не го познаваш, ама си почти 100% сигурен, че сте баджанаци и почти 100% си сигурен, че можеш да се изфукаш пред приятели, а те ще си помислят, че си минал жена му, примерно.

Искате да кажете, че е съвсем в реда на нещата да сме общите?