Букмейкърите поставят Поли в топ 4 за Евровизия

Световните букемйкъри дават на българската песен четвърто място.

Обратно в новината

Коментари - Букмейкърите поставят Поли в топ 4 за Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Феновете на Преслава Кресливата много ги яд ще тяхната любимка не отида на Евровизия.Ако Преса беше отишла на Евровизия щеше да се класира на последно място щото със нейното виене става само за да плаши кучетата за нищо друго не става.Докато Поли има огромен шанс да се класира в топ 4 на Евровизия друг е въпросът ,че няма да спече поради простата причина ще този конкурс се е превърнал в политически и ще спечели по богатата държава.

Що не се пробва в чужбина на голямата сцена? Сега я няма желязната завеса. Тоя превъзнасян до неето мега талант нека пробие в други държави.Ама там мама и тате нямат такива връзки и възможности. В предаването "като две капки вода" как така става все тя да е на първо място на основното класиране при положение,че никога не е печелила предаване? За Евровизия защо нямаше отново конкурс, а пак нея я пробутват? Айе да я видим в чужбина или да направи концерт тук да видим колко хора ще събере тоя мегаталант?

Феновете на Преслава много ги е яд ,че тяхната любимка не отиде на Евровизия.Преса ако беше отишла на Евровизия щеше да се класира на последното място щото със нейното виене става само за да плаши кучетата за нищо друго не става.Докато Поли има огромен шанс да се класира в топ 4 на Евровизия друг въпросът ,че няма да спечели поради простата причина ,че този конкурс отдавна се е превърнал в политически.

Дао спечели.

Поли и песента й - нищо особено, но нямаме други. Другото е чалга, Криско, Дриско и тем подобни.

еми хеитърска нация сме си..като чета капацитетите тука. как пък цяла Eвропа харесва нашата песен и я нарича модерна и оригинална, как па само за българете е стара и тъпа..не знам..

Както всяка нация и ние си имаме тъпанари,които за нищо не стават и само се озъртат да наклепат по кадърното.жалкото е ,че повечето са в най тинейджерска възраст и като цяло в сайтовете преобладават.Баси бъдещето на нацията.

След Австралия от другата година и Нова Зеландия. От по-догодина Коморски острови, Барбадос и евентуално Хелзинкския комитет. Пълно е с "журналя" илитерати и аналфабети!

Разбира се, че в Еврофутбол! Я я виж, каква закръглена топчица е. Иначе какво да прави горе на сцената, да се търкаля ли? А недей така, моля ти се. Сега сериозно /и да внимават "специалистите" и "отговорните фактори"!/: ако отбирахте от музика, щяхте да пратите не ПОЛИ, а ДИВНА! Защото щеше да ги побърка там от височини, бленди, импровизация и шоу!!!!!! Каквото ви всичко, такова ви и това - уж нещо се прави, ама не съвсем, пък после се вайкаме, защо не успяхме, уж всичко беше на шест, пък наградата отиде у някоя казачка или северна варварка.

Дори и да спечели не е отзначение този последствен конкурс дето само пенсионерите го гледат.песента пък е пълна скука

Ако си направи косат черна (гледах я и много и отива) и без тези бръснатите пезевенкщини, за да заприлича на чуеьк може и в топ 1 да влезне

полигенова къде ще участва ? Евровизия или еврофутбол ?

Песента й е хубава и привлича ухото. След третото или четвъртото повторение обаче става досадна. И други нейни песни имат този характер. Все пак дано постигне успех.

за 3-4 прослушвания. Едно ми стига и забравям.

как в четворката, я виж как държи кирката, направо ще ги разбие,давай Поли, разбий ги, разбий и шантавия им принцип за гласуване, зад теб сме и горещо те аплодираме, успех ... пък макар и с кирка в ръка

Всеки ,който следи изданията на "Евровизия" знае най-важното -гласува се на регионален принцип,за съседите.

Австралия, Евровизия...???

Аз бих я поставил на едно друго място :)

реших преди да изкажа своето мнение,да прослушам внимателно песните- "фаворити". Струва ми се, че този път песента на Поли е с "едни гърди" по-хубава от предишното и изпълнение. Има един голям проблем при повечето песни на Евровизия и той е от години - липсват оригинални вокали и изпълнения.повечето парчета гонят заветната захаросана шлагерност, характерна за подобен род конкурси.Например - руската песен по шлагерния припев доста напомня на нашата и обратното - все-едно са дело на един композитор. Виж,песента на Австралия определено внася екзотика.Първо - мадамата има шоколадово-еротичното излъчване "а ла Шаде". Няма кич, а стил.С тази изчистена визия и дълбок и могъщ вокал определено ме впечатли!Не звучи сладникаво, а емоционално, и това е "тънката" разлика. Признавам, че не съм чул доста от песните на конкурса,но понеже в статията се говори основно за тези изпълнения,затова тях коментирам.Според мен, австралийката би заслужила да спечели - от това, което чух. Иначе- Австралия участва в конкурса, защото е част от британската общност, под юрисдикцията на английската Кралица и по случай юбилея на конкурса.А е знайно,че Англия е един от учредителите на Евровизия. И все-пак, успех на Поли. Ако наистина влезе в ТОП 5, ще е чудесно. Нека не забравяме,че конкурсът е и...политически. Песента на Русия дори да е три пъти по-тъпа от нашата, нали се сещате, че половин източна Европа и част от Азия ще гласуват за тяхната песен.....Абе "Вода" си беше уникално световно парче - и като композиция, а пък Елица си пееше по нашенскии!!!

Ама и ти си се увлякъл да слушаш собствената ти мисъл. Така неусетно и ти коментираш испълнителката от Австралия. Аз пък ти заявявам, че Австралия никога не е участвала в Евровизия и никога няма да участва и в бъдеще. А ти си припомни географията и сам се сети защо.

Австралия е последната дебютирала държава на Песенния конкурс Евровизия. Въпреки, че идеята бе за еднократно участие, ето че през 2016 година отново ще видим представител на островната държава. Това ще бъде двадесет и седем годишната корейката Dami Im. Тя започва музикалната си кариера в Корея, но на девет годишна възраст емигрира със семейството си в Австралия. И се пише иЗпълнитека! ;)

Този конкурс мисля че е популярен само в някои държави. В Англия хората го приемат за пълен цирк и майтап - никой не го взима на сериозно или като някакъв еталон. Доколкото знам в Скандинавия например много държат на него..

аре пак евтин пиар

Откога и Австралия е част от Европа, та неин изпълнител може да участва на Евровизия?

Колкото Армения или Азербейджан са в Европа. Даже и за Турция е спорно. На Австралия и казват още "Англия със слънце" и е заселена от англичани и последвалите ги европейски имигранти (има много гърци и от Балканите) - т.е. като култура, език и т.н. имат доста общо с Европа като изключим географското разположение.

Евровизия е едно от тези неща, които не значат нищо а и никога не са значили. Аз по принцип не намирам нищо стойностно в Поп музиката след Майкъл Джексън, Мадона и Стингн насам, но все пак е хубаво да имаме някакви успехи, нещо което да мотивира децата занимаващи се с поп музика, не може вече 40 години да предъвкваме Щурците а БТР от 20 години да ми записват един и същ албум всеки път.

Букмейкърите да си гледат състезанията - този конкурс не е такъв. За Евровизията трябва не само да си добър певец и да изпееш запомняща се песен, а и страната ти да има много добри позиции в Европа. Поли отново ще си направи разходка в чужбина на наш гръб, но какво да се прави?! Отдавна не си губя времето с подобни "конкурси".

Песента е хубава, изпълнението -също. Друг е въпросът, че има и други песни на ниво. Например руската, норвежката ....

Другите участници кършат гласове и личи, че са в свои води. Пеят, та се късат! Поли е неуверена и почти не й се чува слабото гласле.

слаба е,няма да се класира напред

Генова ще има шанса да повтори успеха на група Каффе от Евровизия 2005

Генова участва с песен на английски и явно представлява гей малцинството, не и България. Това й дава шанс за класиране. Иначе няма как - слаб глас и изпълнение, без помен от талант.

АВСТРАЛИЯ на Евровизия?????????

Да бъдем над нещата и някакви дребни подробности ... :) Някоя "Златка" ако е писала статията...

Оказа се, че наистина участват по повод юбилея на Евровизия и тъй като чинно през годините Австралия е отразявала конкурса... Както и да е, конкурса дълбоко не ме вълнува, просто ми се стори странно, ама да бях си замълчал...

Дано да има успех, но какво точно означава топ 4?

Означава много добро класиране на България. След години на излагация.

Тази ще да е най голямата излагация ама поне ще затвърди превъзнасяната поли че не става колкото и да я пробутват

Просто топ 4 за пръв път го чувам като понятие. В първите пет или три някакси звучи по-разбираемо.

Аз също чух всички песни от ютуб, гледах и клиповете. Не мисля, че песента на Поли е впечатляваща. Въпреки, че съм за България и ще се радвам ако спечели, но се съмнявам. Лично на мен ми харесаха песните на Сан Марино, Белгия, Франция, Армения, Азербайджан, Ирландия. Нека да спечели най-добрата песен!

Поли и песента й са достойни за първото място, пък и тя пее по-добре от Лазарев

Не бих казал. Лазарев ПЕЕ майсторски, взима много сложни тонове. Пеенето на Поли е колкото да не е без хич.

И накрая пак само ПОЛУфинал!

Песента на Полито е приятна и типична за Евровизия, което значи банална, няма да се открои и запомни. Австралийката има прекрасен глас и нейната песен е много по-сложна и по-интересна - има сериозни шансове, според мен. Малтийката е много красива жена, клипът й е прекрасен с тези тоалети, които напомнят морска пяна, песента е също като на Полито - банална и няма да се запомни, но певицата - зависи с какво ще излезе там на сцената ... Може и да получи високи оценки, за спечелване - много се съмнявам. Руската е много сложна вокално и като движения на изпълнителя, но не е толкова хубава и приятна, колкото сложна. Не знам, на мен не ми харесва, че всички пеят на английски, предпочитам да си пееха на някакви родни езици - по-интересно би било да се слуша ... И без това текстовете са такива, че няма какво толкова да ги разбира човек ... Пак ще бъде политизиран тоя конкурс, както винаги!

Е, македонката пее на роден език, но това, което се разбира от песента й, са само някакви донъти :)

Австралийката?

ОРИГИНАЛНО в песента на Поли. Песента е изцяло в стила на украинците, които спечелиха Евровизия преди години. Отдавна не се търси това. Тези, които лансират Поли, не са подбрали добра и с модерно звучене песен. С претоплени манджи няма да стане....Да не говорим, че самия избор на Поли е глупав. Момичето вече се е явявало на този конкурс. Сто пъти по-добре щеше да бъде, ако бяха изпратили Прея. Пее много добре, мулатка....много по-високи шансове.

можеше да е и в топ 20 все пак

Полито да не се притеснява. И да се издъни, догодина пак я пращаме. То и без това явно няма други певци у нас, та все тази я пращаме,

Иска - не иска, ще ходи! Като са я нарочили за талантлива.

има всички шансове да детронира Cтунджи ,Софи Маринова и Мариана Попова.

TIREX

хахахх няма такова нещо.

snowmark

Песента на Поли е най-добра.На Франция и Австралия въобще не са ми по вкуса.На Русия е приятна.НО ! На Поли Генова е най-готината.България трябва да спечели.

Поли не може да пее.

Е, теб всички те чухме! Уникален вокал си! Стига злобя. Поли пее и има глас, но няма да спечели, защото всичко е политика!