Карл Густав събра кралски особи за 70-ия си рожден ден

Кралят на Швеция Карл Шестнайсети Густав отпразнува 70-ия си рожден ден в присъствието на редица монарси в кралския дворец в Стокхолм.

Обратно в новината

Коментари - Карл Густав събра кралски особи за 70-ия си рожден ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е Крал Густаф ? Не ми изглеждат 70-годишни, още ги бива, ако се дегизират за някое шведско кабаре със шведски работи.

Яко беше партито. Тоя Густав как го напих с една нашенска домошарка, не истина. Падна под масата на 2-ра глъдка. Пълен аматьор. :-)

А от Англия нямаше ли някой?

Западният свят е обхванат от пълна политическа шизофрения - от една страна издига в култ демокрацията, от друга си държи царете - това древно тоталитарно изобретениe.

Я пак!? Случайно да си чел нещо за държавно и административно устройство на днешните западни монархии!? Нека да те открехна: европейските монарси имат само и единствено представителни функции. Монарсите не се бъркат по никакъв начин във вътрешната политика на страните си. И всички днешни европейски монархии просперират.

Само една забележка: не само се бъркат в демокрациите, ами помагат решително в ключови моменти от развитието на обществото. А и представителната ункция е особено важна функция, тя е хем комуникиране на политиката, хем пример. Примерът е най-добрият начин за постигане на цели, както е известно. Ние сме биологични същества и това е валидно правило. Най-профанизирано казано: разходите за издръжка на кралска фамилия се изплащат хилядократно, а нациите, били достатъчно умни да съхранят институцията са отлични инвеститори в собствения си просперитет и добруване. Обратното на завистта, която диктува грешки и води до разруха. Болшевишката низост и завист са разрушителна сила за всяко общество, което са допуснати да заразят. Не само няма база за сравнение, ами разликите са втрещяващи. Но изкривените мозъци получават сбъркано изображение на монитора. Става дума за умствени деформации, нали се сещате. КОмунизмъ, социализъм - това са психиатрични диагнози.

God Save the King

Да можеше такива хора да управляват България.

Паразитите празнуват.

А къде този път е било нашето драгоценно величие? Защо не са го поканили, поне да пръсне още някоя народна пара за вино и на рулетка и карти? Ай, какъв срам! То и на монарси не случихме. Стамболов и Стоилов да бяха избрали дори грузинския или датския принц тогава, щеше да е по-добре. Както се вижда, при истинските монарси страните им просперират и няма бог знае какви сътресения и колизии, народът си ги тачи, а не като нашто лъжливо благородно овчарче.

естествено, че беше поканен. това, дир.бг не пише, означава само, че източникът на информация е вторичен.

а наш Mоню де го - пак прави далавери по европата

Алооооууу модератора, тука е България вее, кажи нещо за 1-ви май, международния ден на труда празнуван от всички трудещи се по света. А където има труд, има и благоденствие, има и прогрес. Дреме ни на нас за Густав и Густавица, бе големи монархисти станахте бе, чак по чужбина следите какво правели тези търтеи на обществото. Малко ли ви беше и то съвсем наскоро крадлив Симо как опресни спомените за монархията в България с неговата пословична алчност и Кобургска подла хитрост. Ама малко ви е, още стригане и щавене ви трябва докато ви дойде акъла в кухите картуни. А до тогава се прехласвайте по търтеите в чужбина, кой на колко години бил, как родил, какво ял и изс...ал.

Все пак не всички сме от работническо селската партия

Да, ти си от семейство търтеи!

Понеже си в НОВИНАРСКИ сайт, сети ли се да провериш в основния раздел с новини? Малко е тъпо да искаш да пишат за 1 май точно в раздел "клюки".

Не трудът е определящ, а интелектът и аристократичността. Където властат трудовите партии, е разруха. Където властват истински аристократи и интелект, просперитетът е очевиден. Апропо всички нации, които са съхранили кралската си институция, просперират и са мнго по-добре в сравнение с сотаналите. Изключения всъщност има, но са толкова малко, че статистически са незначими. Светът се управлява от емпирика, интелектуалците успяват да я идентифицират и усвоят като наука. Извинявай, че те мъча със сложни за мозъка ти неща, но просто опит... Едва ли ще е успешен. Бачкай си...

а също така симеон кобурггоцки със съпругата си. при това нa церемонията в църквата седяха нa първия ред до кронпринцeса виктория.

Както винаги не сте в час!! Бившата испанска кралица и жена на Хуан Карлос се казва СОФИЯ!!!

pravilno

Честито!тия знаят защо са се родили.

рептил до рептилa...

All you need is flametower and 2 tanks with gassiline

присъстваха също симеон и съпругата му маргарита.