Доли Партън (70) и съпругът й подновяват брачните си обети

Кънтрипевицата Доли Партън (70) и съпругът й Карл Дийн ще подновят брачните си клетви на златната им сватба на 30 май.

Обратно в новината

Коментари - Доли Партън (70) и съпругът й подновяват брачните си обети | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам много, относно характерът й... но да си с един съпруг /при нейната известност и толкова красиви мъже около нея/... тези дълги години! Браво! Сигурно е уникална жена... както и песните й. Честито!

А ти, мило момче, си провери в слипа дали имаш нещо, защото ще ти потрябва скоро - пуснали са надуваемите на Великденска промоция, та търчи да не изпуснеш! Гледам, че дясната ти ръчичка е в мазоли, но не от "мишката", а от "п......"! Вечно твоя баба Б.

Страхотно! Да си толкова талантлива, известна и ухажвана и да продължаваш да си вярна на мъжа до себе си вече няколко десетилетия! Да са живи, здрави и щастливи още дълги години! Доли Партън е изключително талантлив творец и изпълнител. Има свой неподражаем стил. ...а чуя ли "Джолийн" - настръхвам....

За всички които плюят Доли, да видят кой е създал песента към "Титаник" и на Уитни Хюстън и още куп други. Супер талантлива жена.

Толкова е хубаво, че се обичат и са заедно толкова години. Браво на хората, честита им златна сватба и още много щастливи години заедно!

Никак не е лесно да си лягаш и ставаш с кукла от силикон. Преди 70 г. ги нямаше още, но сега ги продават навсякъде - от евтините надуваеми до последните модели с почти човешки черти, които даже се движат и мърморят нещо. А следващата генерация могат и да пропеят, кой знае? Дано доживея и когато ще могат да раждат...силикончета.Милите те, бабините!

а ти потърси къде уголемяват мозъци и ги учат да функционират!

Дано да се намерят такива варианти за мозъците, че стана страшно!

... от 4 сватби връщана...

да ви почерпя с една чуднотия ... потърсете тази какичка в дует с julio iglesias

Браво Доли!

това е, невероятна жена, кънтри певица и артист!! за по младите нека си намерят и изтеглят филма "птицефермата", в която участва и пее, доли,... и тогава да пишат глупости и да и се подиграват!! нека видят в този филм за каква жена става дума!! макар и комедия и доста стар, но си заслужава да се гледа, в него, доли,.. е в разцвета си! ;)) да е жива и здрава!!;))

Прекланявам се пред тази жена, устояла на времето.

No1. Абе мъжът и самотник, но песничката й Jolene друго казва.

chavdarlk

Тази талантлива и енергична жена толкова достойно носи годините си!!! За разлика от много други на възраст наполовина, на които очевидно им тежат...

Готов съм да изневеря на жена си заради Доли!

леле съжалявам те :) смятай колко е по зле от Доли жена ти ... тя Доли е тотално окапала ..... абе ей тиси ГЕРОЙ:)

комедия :) и лудост в едно :)

Красота,чар и талант,изсипани и от бог с рога на изобилието.И чисто човешки качества,да живее с един мъж вече 50 години.Имаше страхотни песни.Даже един от най-великите хитове на У.Хюстън-винаги ще те обичам, беше нейна песен,но стана световен хит от филма Бодигард.Да си жива и здрав,Доли.

Никога не съм харесвал кънтри, но Доли Партън е харизматична жена и певица. Впечатлен съм и от дълготрайността на брака ѝ - звезди от подобен мащаб са изложени на много повече изкушения от останалите хора. Да са живи и здрави :)

Е тя не е просто кънтри де. Нейното "9 to 5" оглавява класациите и за кънтри и за рок сума години без никой да е успявал да го направи (не помня колко, предният такъв успех е на "Harper Valley PTA"). Впрочем и филмът "9 to 5" все още може да бъде забавен и приятен за гледане...

:D :D :D Де го чукаш, де се пука...

Да ти дам ли линк, където можеш директно да обясниш на мисис Партън как да отбележи годишнината правилно?

Не плюйте! Това е най-голямата кънтри певица на щатите и в света, заслужаваща и най-голямото уважение и преклонение ! Да е жива и здрава и да сбъдне това което иска! Аз напълно я разбирам. И аз си мечтаех за нещо подобно, но половинката ми почина след 40 годишен брачен живот.

Жената е супер и още как. браво прекланям се пред духа и. Да са живи и здрави. Великолепна певица.

БРАВО! ЖЕНАТА И НА 70 ГОДИНИ МОЖЕ, А МЪЖЪТ ЕДВА ЛИ МОЖЕ . Е ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ МОЖЕ....

"Прости Боже на мъж, който вече не може. Тя ... жената - ВИНАГИ може, но не и когато мъжът не може!"

Сватбата и с Хълк Хоган фалшива ли е била?

????!

Таз година булка, догодина люлка! :)

БЕШЕ РАЗКОШНА ЖЕНА!!!

Когато аз бях на 10 г., а тя на 40- на фона на други певици ми се струваше много презряла, странна и изкуствена. Сега ми се струва екстра, не е по-стара в никой случай :) По-хубавка ми изглежда от тогава, със сигурност. И какъв страхотен дух излъчва, браво.

И какво й е разкошното - никога няма да забравя как в свое интервю тя разправяше, че в началото на кариерата си на някакъв мост видяла проститутка и много се впечатлила от външния й вид - решила че ще прилича на нея. Въобще не се учудих като го чух - винаги ми е напомняла точно на такава. Сори, но е гротескна и като млада и сега

"БЕШЕ" разкошна ??? Значи вече не ти става..? жалко

Тя по зле от Баба Лила.Уф!

Горката, ми тя цялата е подменена. Какво иска да докаже с това и кой се интересува сега от нея. Липсва й себеуважение с оглед възрастта.

Не може да ти се откъсне от устата, каквото напира: Подмладена. "Подменена" е същото но по-не ти се свиди, нали, разбрахме.