Део: Бащинството промени целия ми свят

Тв водещият Део кипи от положителни емоции след раждането на сина му. "Когато влизам при Борислав, все едно стъпвам в храм", казва той.

Обратно в новината

Коментари - Део: Бащинството промени целия ми свят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много щастие на щастливото семейство! На злите лумпени да се перат!

Браво на Део! Много щастие пожелавам!!!!а плюячите дежурни ги съжалявам!!!!

поставяш го, после като си готов го вадиш. какъв Бог вижда тоя, какво Го е дарил, не разбирам?!? има си проста процедура. повтарам я, за неразбралите: "поставяш го, като си готов го вадиш. и детето е НАПРАВЕНО!" защо усложнявате ПРОСТИТЕ нещица?;-)

Тая прилича на зомби с пломбирани зъби. Усмивката й е синя и показва венците на бъдещото й дете.

Краси,твоят дъх е по-отровен.

Deo, честито !!! Tова наистина е наи-голямото щастие - да имаш дете ! пожелавам ви винаги да се обичате ! Bинаги да сте щастливи ! познаваме това щастие ! Cега се радваме на внyци, което сbщо е невероятно щастие ! BOG да Bи благослови ! бадете здрави и щастливи !

Део е симпатяга.Да им е честито детето.Колкото до красотата -красив е този ,който ти каже две мили думи и държи на теб.Всичко останало е временна заблуда.

Честито!Това за което пишеш твоите съученици и приятели го разбраха още преди 10-15 години.защо толкова късно го откриваш?Това са вечните човешки истини.Нищо ново под слънцето, но това специално е хубаво.

Все пак Део е на 40- не на 84 .Пиши на Рони Уд,Еди Мърфи,Ричи Блекмор кога според твоя график е трябвало да станат родители.

Жалко, че детето му ще е негърче, но какво да се прави, като не можа да си намери момиче за него.

Мариана на повечето снимки е много красива и стилна. Най-вероятно Део е щастлив с нея. Тя е много хубава и интересна жена. Не всеки има такъв късмет.

Да, страхотни сини венци има. Направо си представям приятния виолетов дъх, с който трупира Део за лека нощ!

Детето му е квартерон, те са най-красиви и много талантливи. За информация Александър Дюма-баща и Александър Пушкин са били квартерони.

За мен е чисто негро. А вие го наричайте и кваркикварциретонеон.

Да е жив и здрав бебешора. Какъвто и да е таткото под такава новина няма смисъл да му отделяме внимание.

Кажи нещо и за нас .

Много мили думи! Браво, Део, за миг не се съмнявам, в това че си 100% искрен! Много здраве и щастие на семействтото ти!

Оооо, милия той - кога стана "татко", че толкова бързо се "промени".........да те видим след месеци безсънни дни и нощи

по глупост от негроманията ?Вероятно е приел и друга религия.Този човек влезна в пътя като спря белия прах ала пак кривна.нещастно детство и нещастна съдба кривва от пътя Може би е късно за промяна вече.

абе тая Куини Алис що за човек е ?Как може да го държи на сухо та чак превъртел от суша?

Мамин сладък! И той имал свят, и той станал татко, и светът му се променил! Айде шмръкни си малко от бялото и ще ти мине.

Мисля, че вече е време Део да издаде книга за бащинството. Достатъчно опит натрупа. Може и също детска кухне да отвори, а също и частна детска градина.

Да е живо и здраво детенцето! На снимката изглеждат като майка и син. Део май има нужда от точно такава жена, дето да го ръководи в живота, че иначе само глупости прави. Дано вече скъса с алкохола и другите пороци.

Както се казва, кога стана калайджия, кога му почерня задникът.

Колко много лошотия... :-(

Много, много! Агресивна лошотия и простотия! Да се чудиш какво ги прави тези хора такива! Не че е добър животът, ама чак такава деградация!

то и затова сме на този хал .. само злобари и малоумни мързели в България ... а сме били сила както в военно дело така и в просвета какви сме сега си личи по коментарите .... срам заслужаваме съдбата си !!! доброто е че до 10 - 15 г ще сме на изчезване ... природата не търпи недоразомения като нас .............

Ти си едно от най-големите неграмотни недоразУмения. Колко жалък изглеждаш с твоите претенции, а си един неук никаквец с мазна мутра.

Страшно много простаци са писали във фарума! Много жалко! Комплексарите, които плюят сигурно са щаастливи да видят простотиите си в интернет пространството! А на Део, да му е живо и здраво детенцето!

И ти си комплексар след като се занимаваш с комплексарите.

Всички мъже стават с промити мозъци, като им се роди дете, главно под влияние на майката.. Повтарят, като папагали, думите на жените си.

Затова е*и и бегай му е майката!

Момичето сигурно има качества/не го познавам/,ама тоя е неспасяем наркоман. Ще пати тази жена с него.

Сините й венци имат качеството на лошия дъх. Не, мерси такива качества... Горкият заблуден Део.

Какво нещо е да си известен. Раята чете и осмисля колко пъти им е пръднало бебето, какво са яли, дали след това са се оригнали и т.н.

Ами то това явление се произвежда от раята, не от известния. Известният, като го питат, разказва си, а раята си умира от любопитство и създава предпоставки за това питане. То няма да се тиражира, ако не се търси. Така че, по интересите ще я познаеш раята, а известният просто дава инфото, за което раята се натиска!

"Бях застанал над главата на Мариана и видях как малкото се ражда." ?!?! Черничко ли беше или беличко? Що го не показвате.

Чакай малко де, Део. Оня ден стана баща и днес вече ти се промени света. Ами след една-две години не знам какво ще е - да не се върне светът ти на старото положение.

Ехааа, много хубаво го е казал за бебетата. Точно така е. Да им е живо и здраво детето.

Абе, адаш, тая да не е братчедка на Никол Шлезинджър или както й е презимето там? Току-виж се сродили с Гришо, а?

Много щастие и красиви моменти и на тримата!

Браво на Део, колко хубави и искрени неща споделя, при това без грам изкуственост и лигавщини! Да са живи и здрави мама, бебчо и тате да се грижи за тях и да ги защитава!

от кого да ги защитава?,от циганите в раднево?,там жандармерията пази циганите а део трябва сам да се пази и от цигани и от жандармерия

Оди се застреляй бе, малоумник смотан, кво ме брига па ти как се чувстваш, тъпанар с тъпанарите?

Покажи му как да го направи.

Ivan

Вече и гейовете ли имат деца!?

Роди/направи бебе и го отгледай и възпитай, кучето го остави за когато идеш на село да тича в двора! По статията: Браво, Део! С тоя твоя терминатор искам поне 5 българчета от вас!

Знаем,че си дрога.Нищо не би могло да се промени в теб /"Една свинкя ручала ли е един път LаYна пак че руча"/.

Докато българките кифлеят с тунинговани устни и претенции за милиони, рОмлянките ще раждат български деца-юнашки!

Не можеш да си представиш колко много подкрепям твоите думи!!!

Честито!

Щастлив е човека, нищо повече. Дай боже такова щастие всеки му и да го цени, защото има много хора с проблеми и това им желание не може да се сбъдне.

От това щастие, като че ли се е маносал та изпада в погрешни изводи за мъжкото съсловие...

Сега в кой формат ще влезе? Пари трябват, дете има да гледа човека. За какво по-напред - за памперси ли за дрога ли?

Ти на света ли го казваш?Ние не знаехме. А какво ни интересува какво се е променило в теб и кой си ти натрапнико?

сам

Део, нищо още не си видял бащинството, тЕ първа ти предстои :-)

Пазете ги тези статии ... след една две години ще са много забавни...

тя от етноса ли е ?

Моуст пробабли

От някакъв етнос всички сме... ти по-велик ли се чувстваш, заради повърхността на тялото си? Да ти кажа - има и по-бели от теб, ти тогава къде се класираш?

вярно има по бели от мене! ето део примерно!

ха мънките от столипеново е забранено да пишат в сайта