Дъщерята на Анна Никол Смит позира с баща си

Дъщерята на Анна Никол Смит -Даниелин Бъркхед, започва все повече да прилича на покойната си майка.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Анна Никол Смит позира с баща си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момиченцето прилича преди всичко на баща си. Децата попиват образа на родителя с който израстват и живеят - има прилика между баща и дъщеря.

Нещо математиката пак куца в тази статия. Съдът отхвърлил иска на наследниците на АН Никол за 44 млн долара. Синът на дъртия, бил единствения наследник на 1,6 млн долара. А Ан Никол, твърдяла, че съпругът и и дължал 300 млн долара. ???????

В Америка е страшно модерно да станеш известен и да умреш като идиот. Или най-малкото да се пребиеш.

Дали ще стане толкова пищна и дащна...предстои да разберем

Тенденцията вече е мадамите да даряват силиконовите импланти за благотворителност, а те да си остават стройни и гъвкави.

Жалка гледка за 9-годишно дете! Дано да не прекали с наркотиците, докато не си намери богат съпруг поне на 92 години!

но така наконтено с прическа и грим, не е много подходящо за възрастта му.

(всъщност е одрала кожата на бащата) Милото дете, близките му как ли внимателно търсят някоя свястна снимка на мама Анна, която да му покажат, когато пита за нея. То пък има ли една нормална снимка..

Бъдхед видяхме, а къде е Бийвъс?

Страхотна красавица

Каква била или НЕбила Ан-Никол вече няма значение. Момиченцето изглежда много красиво. Излъчва лъчезарност и щастие. Да са живи и здрави и дано бащата успее да я задържи извън начина на живот на майка и. Сигурен съм, че ще получи много по-добър живот от вечно плюещите по форумите българи.

За жалост тя вече има силен отпечатък оставен от майката. 1. Още в утробата й е получавала наркотици, а това е създало в нея вроден афинитет. 2. Дете, останало от малко бебе без майка вече е травмирано достатъчно. 3. Въпрос на съвсем малко време е да види цялото амплоа на майка си.. ако не е видяло вече, стига да има интернет. 4. Щом майката е починала - тя е на пиедестал, в очите на детето е ангел. Значи ще стигне до извода, че ангелите са курви, зратотърсачки, и т.н. 5. Вече я спрягат като бъдещ модел и има участия. Бъдещето й е повече от печално ясно....

Ана Никол беше поръчково убита от семейството на оня дъртак където се ожени за него. И много правилно защото за нейната асъл курвенска постъпка само това помага.Беше говорила в некви интервюта че била влюбена в дядката на 97 години...нахална курвентия..искаше парички, ама на!

Да, насила са й наливали наркотиците, повярвах ти...

Силикон, парцалки вместо дрехи, наркотици, сватба след сватба, развод след развод, деца с този и онзи. А, забравих и фотосесия я в Плейбой, я Хъслър, я нещо подобно. Ето това са хората за които се пише в културните новини в днешно време.

Сравних снимките на дъщерята и майка й. Ама изобщо не си приличат. Майката има имплантанти. Що ги пишат тия работи, само да заблуждават читателите?!

Прилича на майка си, когато е била съвсем млада. Скоро гледах документален филм за смъртта на Ана-Никол Смит и даваха нейни снимки много преди да стане известна, приликата с детето й е поразителна.

Гледал си документален филм за жена която е минала през Плейбой и май Хю Хефнер се беше хвалил че ги "пробвал сичките". После съмнителна сватба озаконяваща любоф. Добре си инвестирал свободното си време.