9-годишното момиченце беше с баща си Лари Бъркхед на конните надбягвания "Кентъки Дерби". Именно там той се запозна с майка й през май 2004 г.

Вижте снимки >>

Даниелин беше в бледозелена рокля с розови цветчета, диадема с цветя и розови сандали. Баща и дъщеря бяха в тон - той облече бледозелено сако и розова папийонка. Двамата позираха пред фотографите, а Лари целуна по бузата няколко пъти момичето си.

Даниелин беше на пет месеца, когато 39-годишната плеймейтка почина след предозиране с лекарства през 2007 година. Лари спечели дело за попечителство върху детето срещу партньора на Смит по времето на смъртта й Хауърд Стърн, който искаше да стане настоятел на Дани.

Близки на Анна коментират отдавна, че малката може да стане модел като майка си. Даниелин вече беше рекламно лице на Guess преди няколко години.

Анна Никол Смит имаше син Даниел от първия си съпруг Били Смит - готвач в заведение за бързо хранене. Младежът си отиде от смъртоносна комбинация на лекарства през септември 2006 г., докато бе на визита в болничната стая на майка си и новородената си сестра Даниелин.

Седем години след смъртта на Анна Никол наследниците й се провалиха в последния си опит да получат милиони от наследството на втория й съпруг - покойния тексаски милиардер Джей Хауърд Маршал. Съдия от Федералния окръжен съд на град Ориндж отхвърли иска им да получат около 44 млн. долара от наследството. Петролният магнат се ожени за модела през 1994 г. Тогава той беше на 89 години, а тя - на 26.

Милиардерът почина година след брака, без да й остави нищо. В завещанието като наследник на $1,6 млн. беше посочен синът му Пиърс Маршал. Анна Никол го оспори, твърдейки, че съпругът й е обещал да й завещае над 300 млн. долара.