Гордън Рамзи ще става татко за пети път

Известният шеф готвач и тв водещ Гордън Рамзи се похвали, че ще става отново баща - за пети път.

Обратно в новината

Коментари - Гордън Рамзи ще става татко за пети път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз ако верно обича децата си, да им дава и по 5 паунда на ден да се ранат у неко кръчма, че с неговите буломаче ще си развалят тръбусите, е па мое и психични отклонения да сдобият.

звучат като "Гъмза", който и да е той. Е, благодарско, вече го знаем и тоя трошляк! Страхотни новини подбирате, няма що! Явно добре са ви учили по журналистика или каквото там, ха-ха.

Никой не ти е виновен, че си тъп и неинформиран за този кулинарен гуру!

Честито на колегата. Ще му пратя едно суфле да си ближе там за здравето на отрочето. Ама да престане вече и да се хване пак за черпака, стига е вдигал полите на готвачките!

Кои са тези и защо ни занимавате с тях? Имената им са за други новини!

Бравос! Който няма голямо семейство той не знае какво щастие е това, да са му живи и здрави, да го радват и да не му късат(много) нервите на човека...а свадби не е задължително да прави, те сега младите го карат по демократично му, без брак, след 10-20 години кой знае какво ще е, може и мъжете да се напъват да раждат, сбръкан свят...

Те сега младите го карат в беззаконие заради социалният инженеринг на поклониците на луцифер и дори няма който да им обърне внимание в България върху това, след като божиите служители в църквата бяха заменени с търговци и комунисти. Сега имаме народ от идолопоклонници, който погива защото е загубил Божията подкрепа и се е отвърбнал се от източника на животаи поддръжник на живота, за да търси суетата на света и да се възхищава на тленното.

у британско сватби се правът -задълвително! еле па за щерка! че вие не правите даже за щерка си, не значи, че света не го прави! спецялно католиците, до ден днешен си омаjват щерките девствени! това, че вие се ебете за щяло и нещяло и че не вервате в брака, не е така за света - ама изoпщо!

бахти и правописа, бахти и кулинарното слово ....

Браво Гордън, браво, Рамзи!Хубаво семейство храниш, да ти е честито и новото отроче!

Тоя Ремзи да не е от нашият етнос?

Казва се Рамзи и е шотландец. Хич не прилича да е от вашия етнос.

аз като разправям, че британците имат многолюдни семеиства...масово! евала... научете се даебете без презервативи - и имаите и вие :) междувременно циганите ви прават луди.....хак да ви е :)

Що, тебе циганите каква те правят? Може би да умирГаш? А без презервативи ли теебат? ;-)

Ето това се казва семейство - с много деца.

Има условия човека..Множи се..Ние имаме само условия да се множат нашите мангусти-циганите! И държавата, по точно партиите, всячески способстват за това!! Пък българите, кучета ги яли!

Не е точно така. Виждат се вече доста бремени жени и малки бебета в колички. И не са ромки.

да не са ромки, циганки са !

ми не, не се виждат. селата са празни, градовете сащо са празни. само в софя тук-таме може би да се мерне бебе пряко сили. как ги правите тея статистики напук на фактите, не ми е ясно и едва ли някога ще ми стане ясно. преди 10 години като казах, че страната се обезлюдява, що народ (основно от дирския екип хаха) ме погна че сам лажела.....на ви сега, кефете се, а статистиката ощте я нямате за нищто :) бебета друг пат - хората бегат на прескоци в чужбина.....я си погледнете статистиките преди да лажете....

здрави,преуспели нека да си имат много деца! Така трябва! А Тана има страхотна фигура - браво!

Тези манджаджии как се плодят...не е истина.

Много по-добре тези "манджаджии" да се плодят, отколкото цигани, араби и всичките му там черни. Тези поне сами си издържат децата, а не като онези другите, които правят по десет и повече деца, взимат от държавата всякакви помощи, миришат от километри и са безкрайно нагли

Това, че манджаджиите не трябва да се плодят, защото са тъпи използвачи, не значи автоматично, че трябва да се плодят цигани и араби. Нима си толкова ограничен в мисленето и логиката, та веднага ги свързваш? Особено пък тези английски мърлячи като този със захапка на баба Яга! Няма по-лоша кухня от английската.

Не го очаквали, смешно било, ами модерни хора сте ако не искате повече деца, презервативи има или прави вазектомия и готово.

Той пък да не види от Джейми.

Ето здравата храна докъде води ;)