Емилия: Желанието за второ дете дойде спонтанно

Певицата очаква своето второ дете, няма да вдига сватба с Коко Динев.

Обратно в новината

Коментари - Емилия: Желанието за второ дете дойде спонтанно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама има собствена физиономия. Рядко може човек да намери толкова грозна и неприятна физиономия. Не съм чувал за нея - Емилия, но аз съм от друго мильо. Нормална обикновена жена на пръв поглед.

Аз чакам трето. жена ми се казва Мария. Напишете и за нас. С какво тези "певици" с по едно име са по-важни? С това, че счупила ка на Коко на Бахамите ли? Деа и миндилите...

отрепките на прехода, колко грехове са натрупали Господ да им е на помощ, една стотинка не бих взел от тези мизерници!!!

"Желанието за второ дете дойде спонтанно". Другояче казано "Нямаше отворена аптека"

"паник атаки", фасони, муцуни, алчност, простотия...... Нормалните момичета имат хиляди грижи и сериозни проблеми... а тая вече от превземия се чуди какво да прави

Не е лесно да си дебел, нисък и богат в днешно време. Лепят ти се само парцали с пластични операции, ламтящи за пари. Дано поне децата излезнат стока, че много богати наркоманчета взеха да се навъждат напоследък...

че мъж, който е: нисък, грозен, дебел, плешив и тн. е гадна свиня, а нисък, грозен, дебел, плешив ... и богат - "Мечооо"

направо прескочете второто и работете за трето, ха-ха! Не ме убедихте в чистата си любофф, ей богу!

без грим е много зле -прилича на монголка и тя и синът и а коко винаги си е приличал на прасе -и всичко това се представя като идилия???!!!!нямам думи!

Ха, туй колило съм го карал на Равда преди 2 години и въобще не съм знаел, че се казва Имилия

Всяка жена заслужава по един Коко Динев- красив, богат, грижовен и успял.

това с ирония нали?

Май май не - те наистина жените това търсят - парите. Другото беше за пълнеж да не е толкова груба истината.

Да ви имам проблемите. Досега да си ги натръшкала поне петица бе Еми, с тези финансови възможности.

Гледам само плюете по Емилия. Напълно съм съгласен за т.нар. Коко, че е тюмбел, обаче Емилия си е разкошна п*чка отвсякъде, цялата й външност вика "искам секс,секс, секс"..... Де да имах кинти.....

все вуци са мъжете с кинти у бг, дека ни я джони депа, брад пита, лари и сергей от гугъла, стив джобса, и тн, ся или всички "пи.ки" според теб ги кефят грозни милионери, или пък да речем не е такава "пи.ка" щом не се залюбила с някой готин и богат пи. Аз мисля да е второто, по логично е, нал тъй?

Аха.... А тя ще ти вика: "Дай пари, дай пари, дай пари.." Извратен идеал за красота и хубост..............................

Сега погледнах в уикипедията , Коко е от семейство Amoebidae.

кореец на снимкаъа??? Не беше ли нашенка чалгинята? Ми като ходи по пластични спецлиалисти да води и Коко, има нужда от 200-300 операции да го докара на хубавец, хехех, но все им желая успех във всичко - повече българчета по-добре (ся предполагам нема да се ХонГилДонг, генно ще е европейче)

Свръхважна новина

Абе колко требва да си проста и да стоиш да те пребиват??? Иначе не е вярно, че си старичка!!! Махни се от тоя.

Повечето жени не си тръгват каквото и да прави мъжът им. Само после като одъртее съвсем и не става за нищо се разделят или започват да живеят отделно.

Много е проста милата, ама много!

Май и завиждаш за плодовитостта. Освен да обиждаш, че някой е прост как ще докажеш, че ти си мааалко поне по-умна???!!!

Исттината е,че е страхлива.Проста или не -тя си знае,но по-скоро е много страхлива и страха я прави нерешителна,а сега като се ''закопае'' и с второ дете няма и да мръдне.

Не е страхлива, алчна е.

Като прочета такова заглавие и на мен ни идва спонтанно желание ... за ср.не

има грозни, но Коко Динев е супер гразен и неприятен. Жал ми е за Емилия

Е нали тя си го е избрала, не съм аз:)

Освен да се осигури финансова не виждам как може да си ляга с този по друга причина!

тая тояга селска изяде един на бахамска почва и засънува бахамски гени...... не ма овца коко те натегли оня дето не пропуска и пиле без да го опраши..............................

всички красиви жени за пари се изпожениха за грозни богаташи и мутри и сега какво се очаква- грозни деца. Можете ли да повярвате, че Емилия харесва този тумбак с това широко лице, но за богатство всички те са готови и с дявола да имат работа. Нещастници.

ТУМБАКА ПРОБЛЕМА ! СЧУПИ И НОСА ОТ БОЙ, МАЛТРЕТИРАШЕ Я РЕДОВНО ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ,А ТЯ ЩЕ МУ РАЖДА ВТОРО ДЕТЕ ?! ТОВА ДАЛИ Е ПРИЗНАК НА ЗДРАВ РАЗУМ ?!?

Може да е мазохистка

Не мисля, че толкова от мепкантилност с този мъж, колкото от ниско самочувтсвие. Тя изкарва хубави пари от професията си, едва ли няма и други богаташи, покрай нея...Вижте я как говори за себе си 33-годишна жена "Старичка съм за бяла рокля".

не се ли срамува тая жена да ни занимава с глупостите си........ стига вече де........ коя е тя и кой не знае кой е коко... сега ще почне да ги осеменява за по втори път и пак ще почне да си ги менка тия прости п..ки.......и това ми било новина !!! по скоро ежедневие носни кърпи... плоска работа селска ... ама то акъла не е като оная работа да й я набуташ на емилия........

И кво, в сюблимния момент спонтанно му викаш: "Добре, бе! Давай вътре!"

какъв хаос е в главата и самоо...

по-скоро- вакуум .

Фолк-пачвра и свиня се размножават-лошооооо, лошоооо ,,.....за гена български

Е,голяма работа ще е като е бахамче.Отврат.Крадливо семе.

Желанието или самото дете е дошло "спонтанно"

И двете

Може ли някой осведомен да ме светне дали тоз Коко нямаше деца и с други фолкаджийки или го бъркам.

da

Просто с две деца Коко Динев няма да посмее да и бие шута или най-малкото ще е с голям зор, щото ще има да плаща като поп.

Няма да е за това. Има и с три деца оставени.

спряла антидепресантите и минала на уиски с аулин.

Това е отчаян опит д а задържи "мъжът на флкаджийките"

Така е,ключовата дума е "отчаян", тъжно ми е за нея,явно наистина обича това "нещо" Коко. Само той не го разбра, ама и Емилия поне не се заблуждава, че е единствена.

приличат на китайци емилия и синът и

"винаги см искала второ дете и като видях елена паришева желанието ми да имам второ дете доиде спонтанно."

Емилия е поп-фплк малоумие