Тервел Пулев и Диана ще кръстят второто си дете Аспарух

Тервел Пулев и бременната му половинка Диана Ненова са решили да кръстят второто си дете Аспарух.

Обратно в новината

Коментари - Тервел Пулев и Диана ще кръстят второто си дете Аспарух | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да забравя реакцията на жената на Тервел, когато той беше се излъгал да участва в помията, наречена "ВБ", и когато оня парцал Лияна се опита да го сваля. Оная чалгаджийка с натъпкани джуки и цици с пластмаса, която с предишните си тънки устни беше смехотворна гледка; наглите журналя, естествено, потърсиха по телефона жената на Пулев, за да коментира свалката и въобще к.рвенското поведение на чалгаресата. И тя реагира така "АБЕ КАКВО МЕ ЗАНИМАВАТЕ С НЯКАКВА СИ ЛИЯНА, Я НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ! ПРЕДСТОИ МИ СЪСТЕЗАНИЕ И АКО НЯМА ДА МЕ ПИТАТЕ НЕЩО ВАЖНО, МИ СЕ МАХНЕТЕ ОТ ГЛАВАТА!" :D Шапка й свалих тогава! не се поддаде на провокациите на парцала, който искаше пак да си прави скандален пи ар чрез лайнарски изпълнения като разваляници на семейства, нараняване на хора и пр.

Браво, да са живи и здрави!

може да носиш име на велик владетел и пак да си тъп. Името сам си го прави всеки. Като е Тервел, да не би да е пример за мъж? На мен не ми е -видях го колко струва по тв то. Отврат.

да го кръстят Oбама ,боико как кръсти внучката си Xилари в знак на обич към великите си приятели от Америка.

Браво на братята това ще е много готино за напред децата да се кращават на великите пра-българи. Това е някакво възраждане. И тия имена от гръцки произход (като моето) да бъдат все по избягвани. До клкото чета и норвежците и датчаните все повече и повече си кръщават децата на старите викингски имена.

ввв влака се возели бай Ганьо германеца ,бай Ганьо турчина и бай Ганьо българина. Понеже яли фасул във вагон ресторанта и ги напънали газове.Германеца решил да се изреже и казал Като спре влака на спирката ще ме чака един приятел Рихтерррррррррррр! Турчина рекъл мене ще ме чака един приятел Юсуффффффффф! А нашия казал а мен ще ме чака един приятел Димитърррррррррр който кара моторррррррр с кошшшшшшшш!

Браво и честито!А пък момиченце- третото

Аспарух Тервелов Пулев, чудо на чудесата. Едвам ще дочака 18г и ще тича за смяна на името...

да не го е кръстил на Aспаруховият мост във Bарна?

Ало, коня е! Да ме е търсил Аспарух?

браво

Браво , прекрасно Българско име ! Ще му донесе много успехи и късмет! Със здраве :)

на галено Пурко

Действително по-добре от Станимирослав. Ама от както Кубрат е кръстил оня другия Аспарух малко сме си сменили религията. А християнската традиция насърчава кръщаването на децата на името на светеца чиито ден се чества. Знам че и това не се спазва напоследък, ама това ни е последната традиция, не именника на българските ханове. Иначе да, човека прави името.

достойни българи, а не като циганите Петко и Яна, Венета и Софи Маринова

Кое пък му е достойното на тоя плиткоумен бабаит, дето в едно предаване ги питаха дали ще се оженят - жената се усмихна притеснено, а тоя се изцепи "ще има да почака за пръстен"

Толкоз си тъп, че и това не виждаш, глей си Венетка и Софито и не си навдигай носа!

ако ще цар иван шиман да го кръстиш, няма да надскочиш нивото ти на боксьор - псевдопартиот

Това , че ще кръстят сина си с Българско име е наистина достойно а не, като някои псевдозвезди-Патрик,Доменик,Лоренцо и тям подобни простотии .Да са живи и здрави.

Нямал и на мен да кръстят едно - Ахмед Доган.

Браво. Уважавам това.