Селин Дион пя и плака на наградите ”Билборд”

Селин Дион грабна наградата "Икона" за цялостна кариера на "Билборд" и я посвети на покойния си съпруг Рене Анжелил.

Обратно в новината

Коментари - Селин Дион пя и плака на наградите ”Билборд” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и аз плаках когато съобщиха джъстин бийбър за най-добър певец! даже хълцах и хлипах... от яд!:-)

отврат , тая става нахална!! циркове прави за пари да я ева!! не спря да реве , да се беше омъжила за някой дето и приляга на възрастта. и като гледам загладила нещо косъма , май не и е толкова зле без дъртака. а пък ако и е чак толкова непреодолима мъката и не може без него да отива да ляга до него и да се свършва с тоя цирк

Тази приятелка не спря да реве. Ще каже човек, че е най-нещастната жена на света. Браво! Икона, светица...добре! Хайде дай сега насам един милион, може да ти олекне!

??? -ар ен би изпълнител и най-добър ар ен би албум!!!... ай-де-бе !!!...

Бритнито защо на гъс се е направила ?

А бе само на тази..... ли е умрял съпруга и, та нима няма други вдовици

Тая докога ще ни додява с умрелия си мъж? Да се беше омъжила за по-млад, можеше да е жив! Като се омъжиш за някой на годините на баща си, нормално е да останеш вдовица рано!

Доста грубо казано, но е истина. 10 години страдаше, че е болен, сега страда, че си е отишъл. Колкото и да е цинично - такъв е животът. Той си отиде на една възраст, която много други хора не доживяват и е напълно логично, след като е 30 години по-възрастен, да си отиде 30 години по-рано. Освен това такъв форум не е най-подходящото място за проява на мъка. Нека се оттегли за колкото й е нужно, а после да излезе с нови сили на сцената.

грубо казано, но доста вярно, аман от сълзливата Селин!

Моля без мои имитации, пошло е и сами се правите на маймуни. Единственото което показвате е колк ви боли за Роксана. За горката жена, само съчувствие. Толкова преживя. Явно е стресирана и преживява, и как не. Съчувствам й и й желая възстановяване и дано успее пак да се вдигне на крака, такава певица.

И аз, и мъжа ми ще живеем повече от вас, не бойте се. Пък и колкото да живеем, ще е щастлив живот в любов и разбирателство, взаимност и благоденствие. Вас ви оставям да си броите нещастията и самотата в бракове безлюбовни и фалшиви. Сега, който за каквото се е цанил - аз съм търсила щастие и любов и ги имам. Вие сте търсили хартийката и привидностите - но без щастие не ви е сладко. Еми...който както си го направи...:)

Глупостта ходи по хората,а ти си едно от жалките доказателства.

Провери си джигера, с тая злоба си се запътила към гроба. Нема да ме надживеете с целата злоба в джигера си, това е сигурно. Отсега ви казвам, в Бритън се живее по-добре и по-охолно, здравето се цени и хората обръщат внимание на качеството на живота си. ще живееме дълго и щастливо. По-дълго и по-щастливо от нещасните бълХар, изядени от злоба, мизерия и недоимъци. Селин живя отлично и видя признание за всичко, което искаше в живота си - евала! Мъжът и почина в благоденствие и на почтена възраст - взел си е човека каквото е искал от живота си. Мислете за себе си и нещастията си, оправете себе си, преди да сочите в пръст към други по-щастливи от вас. Още веднаж се обадете и още веднаж извадете злоба - нека да стане ясно кой за какво го боли и за какво се бори. Нека ви е болно - аз съм щастлива и съм благоденстваща и точно като Селин имам всичко, което въобще ми е хрумвало че искам, че и отгоре. марш обратно в мизерията :) с тая злоба, завист и душевни недоимаци Господ нема да ви даде нищо, докато не си преборите злобата :) Божия справедливост е това - ето как Господ въздава! аз имам всичко, а злобарите немат! докато злобеете, нема да ви се даде!

Напълняла и видимо остаряла - а винаги е била толкова стройна. Това е от страхотен стрес.

Така е. Съчувствам й. Милата. Жената поне имаше хубав семеен живот с десетилетия, за разлика от много други завистливи и злобни нещастници тука. По-добре няколко десетилетия в любимия мъж и три деца с него, отколкото развод след развод с нещастни глупаци, които не знаят на кой свет са. Пример, маса знаменитости и безбройните им разводи. Пък и обикновените хора, живеещи с нелюбими партньори и просто съществуващи в нещастие и безлюбовие. Селин поне беше дълбоко обичана и ценена, проима си семейство милата и беше щастлива...тя получи абсолютно всичко на света - признание, любов, щастие, деца, и всичко, което може да се желае и пожелае. Сега дано се възстанови милата....тя е борбена натура, ще се възстанови! За нея - само евала й добра дума! тази жена е борец и талант!