Гала отпразнува абитуриентския бал на дъщеря си

Тв водещата на предаването "На кафе" Гала Будева празнува абитуриентски бал на дъщеря си Мари.

Обратно в новината

Коментари - Гала отпразнува абитуриентския бал на дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е дъщерята да поеме щафетата в свои ръце ...

Само да попитам каква ''звезда'' е тая та и щерка и та сте ги сложили там???Явно е време да сложите и една рубрика''клюкарница'' та да си съберете бая материал там дето сега залъгвате хората в ''звезди' шоу''

И Пена бакалката изпрати дъщеря си на бал! Като няма други новини ни изненадват с тази..., може и да ни развълнува.

И това събитие ли е? За Гала като майка - разбирам, но нас какво ни интересува това?! Само нейната дъщеря ли е толкова красива и умна, и празнува етап от образованието си?! Голяма простащина цари из родината ни, това е то. И кога ли ще спрат тези хора да пръскат пари за подобни циркове. Не знам някъде по света да правят подобни балове, а най-вече да занимават обществото на кой дъщеря му или сина му бил облечен еди как си. Хората завършват висше образование тихо и кротко без такива панаири, а тук суетата още вилнее ли вилнее. Показност, простотия... душия, както казва народът.

А защо Стефан не се вижда никъде? Да не е фалирал и неговия бизнес ?

Тая Гала не я понасям превземка е а момичето да е живо е здраво хубаво е но къде е бащата? без баща ли е....

не е, но бащата явно е някоя клечка, ам от големите, със семейство и репутация. Само така таз госпожа би се задържала толкова години на екран с посредствената си хубост и плитък мозък .... всъщност щом е успяла да си роди такава осигуровка, може и да не е толкова плитък

умират да се правят на известни а снимки от тоалетната нямат ли?

Ииии, ще ям с известни! ;-)

Абе да е живо и здраво момичето,но гала,коя е гала бе.Защо ни занимавате с поредната про..акеса.Долнопробно,просташки,плитко,неинтелигентно е да занимавате публиката с такива дребни,незначими за целокупния български народ"събития".Човек ще рече ,че тая гала не е чалга,необразована ,дори смешна ,а нобелиска ,взела нобелова награда .Е хайде стига сте опростачавали народа с евтини златотърсачки.И да знаете,че това не е злоба или завист(за какво????)а бунт,бунт против простащината и посредствеността.

Аз като съм си дал живота да правя антени и предаватели по всички планини и паланки, за всички телевизии, за да може гала да си прекарва времето ексхибиционистично пред камерите - някой ще се зарадва ли на моя син като "изкласи"?

Гащеризон-ЕЕЕЕ това е най-хубавата рокля?Просташтина и лезбийство!

Е да, друго си е нещо късо, дантелесто и просташко, а трябва и бельото да се вижда, че и за него пари са давани... Поздравления за тоалета на момичето... нежен като нея!

как не ви е срам, момичето е хубаво... защо не си изливате помията и злобата някъде другаде?

То е позьорство , то са мазни усмивки ! Грозничко е като баща си девойчето . Ще и се да я пласира изгодно Галка , затова напоследък ни я пробутва навсякъде . Печено агне и мерцедес никой не рекламира ...

Гала е необразован човек и няма възпитание за 5 пари.Кой го интересува някаква си Гала.

явно си фенка на Азис-циганина.

Не стаа ясно кой е завършил най-накраа - щерката или майка й. Убаво е се пак поне един у семеството да има убразувание дори и до 12 клаз и добри пари да зима у телевизята. Да му е частито свършването и напрет с колтурата.

Надявам се да не си губил времето да ходиш след 4ти клас.

Като ти гледам чувството за хумор и липсата на усет за подигравка си мисля, че и ТИ нямаш повече от 4-ти клас! ;-)

Стига с този култ към водещи, манекенки, плебейки и други подобни..Това и е работата, друг е въпросът защо получава толкова тлъсти хонорари в сравнение с другите видове професии ...Нима една възпитателка или медицинска сестра заслужава по - малко възнаграждение? И едва ли ползата от тяхната работа може да се сравни с това , което тя прави : лигавене, хилене , дежурни пози и пошлост.

Тва е рубрика лайф и като не ти харесва, ходи в политика!Аз предпочитам да чета за Гала, която е сравнително културен човек,вместо за футболисти-бавноразвиващи се, малки котета, плеймейтки и чалга-к.рветини с изкуствени сурати и цомби!

че таз дъщеря ако ме срещни нейде из тъмното на Люлин че ме прощава Юсеин Болт ама че ми диша прахта....толкоз убава е

мамного грозна таа абитуринтка ве

Че Гала да не е хубава? От двама грозни това излиза, спасява го това, че е младо, ама след 10 г.......

Тая Гала си е всъщност Гълъбинка. Защо не се представя с истинското си име? "На кафе с Гълъбинка" ... само как звучи! :))

като реклама да посетиш селския наркооп в Чепръкленци:D

Не е вярно. Истинското й име е ГАЛЯ. По лична карта. Сменила е само последната буква.

ти лъжеш

Много топло и талантливо е написала Гала, но, според както е уреден светът, постовете на популярните се афишират за дъвка на публиката, озарявана с лустро, както Хитър Петър напоявал с аромат на гозба комата си на парата от тенджерата.

И майката и дъщерята са прекрасни!

каза бабата

гала си е ала - бала .

Браво! Нямаше да мога да заспя без тази новина! Браво!

И моето момиче е абитуриентка, не сте ли разбрали....еее ама как може, нищо де много е хубава и се моля да се махне бързо, бързо от тази пошлост тук!!!!!!

и аз съм много як , според мама ;) наше гарже най- убаво :Д

И на мен Гала ми харесва повече от дъщеря си. Не виждам нищо лошо в това.

Най-важно е как изглеждат отдолу :)

Еми да зависи... някой ги кефи да има храсталак други пък гола поляна :)

в никакъв случай не е раздяла с детето

Гала е по-хубава от дъщеря си!

казало кучето и се облизало отзад :Д

Може и да не го харесваш вече Косьо Будев, но дъщеря ти е едно към едно с него. Нищо от теб не се е предало на нея. Нищичко. Освен каквото си й приказвала. Но характера и гена винаги надделява над интелекта. Та те чакат тежки години, когато това дете порастне...

Доста странно излъчване имат и двете. Дъщерята й не искала прекалено много.... Колко мислиш, че ще й трябва на дъщеря ти да си изживее живота фръц-фръц като теб, Галке? Прекалено много или прекалено малко?

Добре казано!!!

Гала изглежда по-добре от абитуриентките.

Точно толкова ме интересува щерката на тая/не знам коя е.../, колкото и внучето на Кратуната!

Chefo77

Не харесвам Гала, но не може да И се отрече, че много успя да постигне. Без значение как, жената успя от момиче на Къци да се наложи в ефира със собствено предаване - при това без елементарността на Венета Райкова, без скандалността на Албена Вулева, без показната сексуалност на Николета Лозанова. Последните три не мога да ги дишам, тази просто не я харесвам :)

завист има тук колкото петрола в цял свят хааххаах. плюете, но щом коментирате значи гала е все още актуална. пукнете се от яд

ТП- Каква завист ??? Научете се да приемате критиката ,а то дори не е и критика ,а обективно МНЕНИЕ!!!

как пък не можаха да напишат една нормална новина за 24 май?! смешно е на този празник да пишат за Гала и щерка й. смешно и жалко е!

""Избраното'' от дира само доказва че срещу мангизи и задника ще си предложите. Няма как да се ''пукаме от яд'' за това че сме по стойностни, по мислещи от таквиз като гала и списвачите на тази ''всемирска новина'' само защото видите ли ги давали по телевизора

Ти като минаваш покрай една гнойна зелена храчка по улицата не казваш ли на детето си на годинка и половина да не пипа,че това е акано. И така правят сигурно всички (нормални) родители минаващи покрай нея. А храчката си мисли - Ейй, колко съм актуална и значима. Трудното е че наистина има световна конспирация и повсеместно , по целия свят през медийте се бълват много, много, много простотии, нищоправене, консумиране, наглост, гупост, тъпотия, суета, агресия, пошлост, превземки, идиотия, егоизъм, егоцентрузъм, нарцисизъм, измамни модели на доброта, дребнотемие, невежество, безмислие, нарцисизъм, алчност, лицемерие и т.н 'добродетели' за 'модерен лайфстаил'. И в океана на такава информация и медийна насока, милиони зрител(К)и, с преобладаващо 'К' не знаят губят идея кои са наистина стойностните неща в живота. Някой се научават ревейки пред ковчега на загубеното дете наркоманче, ама.... след дъжд качулка. А други може до безкрай да си живеят с мисълта, колко са актуални.

Време е дъщерята да поеме щафетата в буквален и преносен смисъл.

Крайно време е ... и тя да се включи. Дуета ще е интересен

Форумци се възмущават, че случки от бита на Гала и дъщеря и са важна новина в Дир- а! Какво искате да е новина в една държава колония, в едно гето на ЕС, което се циганизира с всеки изминат ден! В такова общество елита са такива като Гала, сутеньори, хазартни босове, нарко барони, ловки обирджии, лихвари и подобни! С живото и случки от бита на такива се пълнят медиите у нас! Нищо изненадващо.

Малко гадно е написано .

да са живи и здрави! но...коя е Гала? посредствена водеща, подмазваща се на чалгарки?! персона, която в предаването си проповядва съмнителни способи за лечение, отхвърляйки медицината? персона, изявяваща се редом с джуджи, муджи, и неуката зейнеб.... Извинете, но на 24 май тази новина не бива да е водеща!

Да е жива и здрава малката, но за съжаление прилича на тъпоъгълния си баща, а не на мерцедеса му. Курветините си мислеха, че са надхитрили всичко, скачайки на мутри и гангстери, но Майката Природа възстановява баланса и реда на нещата в следващото поколение.

Честито! Може да не харесвате Гала, но как може да пишете, че дъщеря и не е красива. Момичето е много нежно и изглежда на възрастта си за разлика от много нейни връстнички.

Гала да даде път на младите, много се застоя в ефир

те, младите, са по-зле и от Гала....

става ми лошо само като и видя снимката на тази самозабравила се лигава простакеса,сякаш змия виждам.

Аз пък сякаш чета коментар, написан от змия:)

змей съм !

Може да не прилича на Гала, но пак е по-симпатична от дъщерята на Марта Вачкова, или на Ива Екимова.

Много е красиво момичето на Гала, да й е живо и здраво.На добър път в живота мило момиче!

Гала разпространява всеки ден глупости чрез предаването си . Опростачила е доста хора . Да не се чуди че дъщеря и е на фолкинтелектуално ниво .

Аххх нима, как са радвам за овчата главъ.

Така както гледам нещата, скоро Гала може да получи две приятни награди. Да стане баба и след участие в конкурса, да спечели приза за най очарователна баба. Гала може да е всякаква, но на първо место тя си остава народна любимка.

закъде е с този плосък и смъкнат задник?