Стоянка Мутафова пострада сериозно на ескалатор

Легендарната българска актриса е наранила сериозно крака си, возейки се на неизправен ескалатор в столичен мол.

Обратно в новината

Коментари - Стоянка Мутафова пострада сериозно на ескалатор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

егенето си казва думата за у дома си е баба Стоянка но явно изявите я крепят иначе няма да изкара много, дано се възстанови и продължи напред.

И сега е навсякъде - в Интернет, в телевизиите, сигурно и вестниците са отразили " големото падЕние " на "големата актриса'. Ще гушнат с Муки някоя и друга стотачка и от тази дандания.

Някои остаряват като катедрали, други като Стоянка и Муки...

Ти си остарял като селски нужник.

Обичам Ви, г-жо Мутафова! Бъдете жива и здрава, пазете се!

Моловете са капиталистическите язви на оголтелия корем на българите: невероятно високи цени за невероятно некачествени боклуци предлагани на невероятно бедни хора с невероятно високо самочувстие с невероятно ниско покритие.

Да е жива и здрава, дори в нещастието си се шегува.

Ескалаторът как е ?

Едно голямо браво за Стоянка Мутафова, която продължава да играе в театъра дори на 94 години хронологична възраст. Дай, Боже, всекиму! Инак с напредването на възрастта при всеки човек тези проблеми зачестяват и се усложняват. Няма измъкване...

"Муки" ...аахахахахахахаа

От все сърце и желая бързо и безпроблемно оздравяване! Прекрасна актриса !Чудесен човек!

ама Стоянка гони 100-те! За чий е трябвало дъщеря й да я влачи по моловете? Толкова ли не може да занесе телефона сама?! Ей така като тръгнат бабите, че и по транспорта, после - ох, лошо ми е. Разбирам, че и на тях им се разхожда и им се живее, ама трябва да си знаят силите и да се съобразяват не с капризите си, а с реалността!

Ескалаторите са опасни. Падането по тях почти винаги завършва зле. Мой приятел твърди, че някакси трябвало да се гумират, но гумата се изтривала много бързо и затова рискуват... Дори да не те захапе ръбовете са толкова остри, че порязването е почти задължително. Не че мола е виновен, но е редно да ги съди, ако няма дела няма да има развитие...

Аз ползвам асансьорите на тези молове по 2 причини: 1. По-бързо стигам до желаното място 2. Дистанцирам се от шопинг болестта

Кой е мола?

Да се чуди човек от къде намира сили и има такава енергия. Имам чувството, че политици и разни известни хора, приемат нещо силно активиращо, неизвестно за нас обикновените хора.

Взима виагра и оттам и идва енергията! Пробвай и ти!

Това се нарича илюминатско влияние.

и е да се кротне и да си гледа пенсията преди да е станала засмях.

По-злобно изказване не бях чела! Засрами се, Ганьо! Тази жена заслужава огромно уважение и възхищение! Замълчи...

Спор няма, че заслужава уважение и възхищение, но човек трябва да знае кога да спре. Знам, че това я крепи, че е прекалено дейна за възрастта си, но аз лично изпитвам мъка да я гледам да играе на тази възраст.

Кротни се ти,защото нито си дал нито има какво да дадеш!Стояна е друга вселена!Хора като нея не стават за пенсионери! Дано бързо се оправи!

Стоянка Мутафова вече милата хич я няма.Моите уважения,но нека си стои кротко у дома.Муки няма какво да я коментираме.Да не дава Господ.

Бързо оздравяване на Стоянка. Дано е жива и здрава и винаги с такъв висок дух.

Фен съм на баба Стоянка и й съчувствам,, ама къде се е юрнала на 94 години да скача по сцените у нас и чужбина. Ха да се поспрят малко старите артисти и артистки и да дадат път на младите, за да добият опит и публика!

Актьорството е талант - или го имаш, или го нямаш. Опитът само шлайфа таланта. Факт, че част от нашите млади актьори са бездарни, ако ще и по 2 ъти на ден да играят - все тая. Колкото до Стояна - остави я да живее живота, по начина по който ТЯ иска. Стига предразсъдъци, че пенсионерите трябва да кесят вкъщи с някаква дребна пенсия и по цял ден да решават кръстословици и да гледат сериали. Висенето вкъщи и нищоправенето може да доведе единствено до атрофия във всякакъв смисъл. активният живот поддържа човек жизнен

Паричките не стигат пич, паричките....

Все едно ролите, които Мутафова играе, са за 20-годишни момичета, че говориш така.

ТрЕбЕ бабето да хрантути бездарното Муки. Провал и срам Стоянке !!!!

Руиз

Много съжалявам за нелепия случай! Излиза, че опасности дебнат отвсякъде. Желая скорошно възстановяване на Стоянка Мутафова и дъщеря й.

Ще се оправи, тя е желязо! Направо извънземна, да е жива и бодра още много години!

Бързо оздравяване! Но ако беше някой друг човек никой нямаше да разбере, че това е станало. чуда се защо обръщат такова внимание на звездите, като това можеше да се случи и на бабата от входа на блока ми. Тогава дори нямаше да си мръднете пръста да напишете тази статия.

Firi

Бабето сигурно има остеопороза, с пръст да го барнеш и се разпада.А ква визия има на египетска мумия.

Под това старо тяло се крие човек, който е оставил ПЪТ в историята на българското изкуство ! Всички ще остареем, малко са тези, които ще ги запомнят...

Да е жива и здрава Стояна! И да играе още дълго! ....а на голяма част от коментаторите мога да кажа само, че са пълни, ама пълни егоисти, които могат да виждат само себе си. Никой истински човек няма никога да си помисли и присмее, че една майка се грижи за дъщеря си. Това е ОБИЧ, чували ли сте тази дума, усещали ли сте го??? И тук няма значение възрастта. То е вродено чувство.

а да си чула, за обичта на детето към майка му и за грижите, които трябва да полага за мама? Не мама да работи и да го храни, докато е жива, а "детето" да не може и един чай да си направи, както споделяше и Калоянчев, лека му пръст. Това не е майчина обич, а провал, че не си успял да възпиташ детето си да бъде отговорно и самостоятелно.

А Вие защо си мислите, че няма обратното? Грижата не е само в правенето на чай....

дъщеря ѝ е на 70 г., да не би да е недъгъва или какво, та се нуждае от грижите на 100 годишната си майка? Не трябва ли да е обратното? А майчината обич не се изразява единствено с материалната осигуреност на отрочето - по-важното е да си възпиташ детето на отговорност, да му дадеш образование и самочувствие в живота. Иначе е, изкупване на "грехове".

Старост- нерадост! Особено когато дъщерята си остава вечно дете, което не може сама да свърши нищо . Вечно мама( дори в напреднала възраст) трябва да е до нея.

Ужас, дано да има късмет и да и оздравее крака напълно. Добре че не е паднала в асансьор, че както често се случва напоследък в България, падането в асансьор може да бъде фатално.

Пак малък дявол е било. Късметлийка е, че не е пропаднала вътре в ескалатора заедно със стъпалата, на които е била. Това е ужасяваща смърт от размазване.

FuckTheEU

Ужас! Дано се оправи! А на мола съд до дупка! Ако беше някой обикновен човечец за инцидента дори нямаше да се разбере!

Човек остава с впечатление, че бг-актьорите всичките са с деменс и инсулт, но на инат напират да са на сцената, където са някакво мъчение да ги гледа как се тътрят, залитат и не падат, фъфлят без да си изплюват ченетата и е доста омерзително за публиката. Имайте достойнство, бе, хора! Спрете се, защото е опасно за живота!

FuckTheEU

Ако ги няма тях кого ще гледате? Клоуна блатечки? Не, мерси!

Или клоуна - син на К Евро

Или безизразната физиономия на някаква мутренска щерка (май Григорова беше), която си е въобразила, че е голяма актриса с парите на мама.

никога няма да се оправим и живеем като бели хора,чета малоумните коментари и се чудя що за същества пишат подобни неща....дъртата,перде,не вижда,защо още работи,пенсия.....хора,може да е много възрастна,но е по-достойна от драскачите тук.Пожелавам и бързо възстановяване и още дълго да е на сцената и да радва хората

Ани, с какво право даваш оценка на "драскачите" във форума, които очевАдно са по-грамотни и вероятно много по-образовани от теб?

Kазва се "очевИдно". Безумното "очевАдно" е творение на не много умни и ограничени хора.

"достоен" не означава непременно "добър професионалист", особено на тази възраст! Впрочем - Стояна въобще не е достойна! Навремето позволи един дребен мошеник да я разиграва като маймуна из цяла България с т. нар. театър "Барбуков" - абсолютно падение! След това падна още по-ниско, рекламирайки АКТИВНО една мошеническа организация, която започна да ограбва жилищата на закъсали възрастни хора. Не намери половин час да се качи един етаж над апартамента си и да погледне умиращия Калоянчев?!

Горката, да ги съди!! Тия от моловете , собствениците, са червиви с пари, но не желаят да отделят за подръжка!!

Не е сигурно, че е станало точно така. Да не би ескалаторът да се е движил само за тях? И едва ли, само от спиране и тръгване, човек може да падне, освен, ако и на равно не може да ходи. Тогава си седи на пейка в градинката, а "детето" е в помощ, а не обратното!

Точно от редуването на двете действия - спиране и тръгване човек може и трябва да падне. Разликата е единствено в това колко пъти трябва да ги редуват. За случая - достатъчно е един път, защото човек като стои на ескалатор, не очаква резки смени на посоката на движение. Ти сигурно, докато си мислил какво да напишеш, си си представял как геройски се държиш за перилата на ескалатора и не падаш... Същински Рамбо! Аплодисменти на публиката... Памперси за подарък от мола.

А на този ескалатор нямало ли е други хора? И как от едно спиране и тръгване може да се получат сериозни наранявания и то само на дъртата и Муки.

Журналята от dir-а да бяха дали правото на отговор и хората от Мола. Според мен просто са стъпили накриво и са се затъркаляли по стълбите надолу с Мукито. После ескалатора ги бил захапал и изплюл. Всеки ден се возя на ескалатори и не мога да си представя как точно ще стане това. Ако наистина стоят зад твърденията си да съдят Мола, но надали им стиска, тъй като според мен и те са наясно, че лъжат.

Ами Мукито била нафиркана, пък бабата вече не вижда, щото има перде и едната паднала върху другата! Но за щастие в МОЛ-а има камери и те показват какво точно се е случило! Така, че оставете тези мераци за съд ...

Те така! Зини да ти кажем

Бързо оздравяване, скъпа!

да си стои повече вкъщи. На доста години е, да спира вече да ходи по представления, кани се дори да отиде в щатите. Явно трябват пари, за да се издържа Мукито.

Не знам какъв човек трябва да си за да пишеш такива малоумни коментари, най-вероятно някакъв тинейджър-келеш, който въобще не е запознат с живота на тази велика българска актриса. Какво лошо има в желанието на човек дори и прехвърлил 90 години да живее и да се радва на живота а пък и да радва и околните докато все още може и е с всичкия си...

Вярно е и е прав човекът, написал този пост, защото действително Стоянка е живец, не стои на едно място и да е жива и здрава, но едно е да отидеш да се разхождаш, друго е да печелиш пари на тази преклонна възраст именно защото дъщерята с джуките не работи и разчита на майка си. Всички го знаят.

никой не ѝ пречи да се радва на живота, но да спре вече на сцената. Омръзна ми от нейната "Госпожа Стихийно бедствие", вече се изтърка. А дъщеря ѝ, която гони 70 г., за един ремонт на телефон, трябва ли да я влачи в МОЛ? И как така ескалаторът е виновен и само те пострадали.

Да, трябва да ги осъди

трябва да ги осади да и платят сериозно обезщетение. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.