Лидия Ганева ще ни представи на ”Детската Евровизия”

Лидия Ганева от Пловдив е българският представител в "Детската Евровизия" 2016, която ще се проведе в Малта.

Обратно в новината

Коментари - Лидия Ганева ще ни представи на ”Детската Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лидия ми беше фаворит и се радвам,че спечели.Напред и нагоре мило дете.

лидя не ми е фаворит ! има леко простовато излачване, макар да е все осте много малка! наи добра и с голям чар беше преслава ! транслитериран текст !

Интересно пък твоето излъчване какво е...!!

Тези които са им шефове или мениджъри ли каквито и там да са на тези деца карат ги още от малки да изглеждат като тези недоразумения паинерките точно като к..ви ги гласят не се съобразява т въобще че са деца още

Успех на детето, сладуранка е, обаче като глас - нищо и половина.

I kakvo te kara da mislish taka?

Сигурно пееш всеки ден по три пъти на Миланската скалА...

Много я харесах!Радвам се, че е спечелила!Успех от все сърце!И понеже пишат повече възрастните, моля ви не забравяйте, че коментирате деца!

Това и то с говорен дефект като Крисия.

Объркал/а си се. Крисия няма говорен дефек, а Хасан и Ибрахим имаха такъв....и какво от това?

Мила Лидия, надявам се да не си направила грешката да четеш коментарите на милите ни сънародници, но ако все пак си ги прочела, не им обръщай никакво внимание. Не само пееш чудесно, но имаш чар и излъчване, желая ти успех на Евровизия!

Победител можеше да бъде втората - Димитрина, или Преслава. Лидия е най-малката по възраст, пее много добре, уви, но не се отличава. Дано да издържи психически. Моят фаворит беше Димитрина

Всички деца пяха прекрасно, но моя фаворит беше Симона. Това дете пя най-трудните песни и ги пя перфектно. На 12 години засрами много професионални певици. Уникален глас, но у нас явно най-важна е визията. Пожелавам на това дете здраве и бляскава кариера, вероятно в друга страна.

Наистина има проблем с пеенето. Мисля че няма смисъл да участва

облекли сте я като магистрална фея.Отсега я готвят за голямата сцена (кръчмарските заведения)

Още чакаме да чуем разходите и приходите от голямата Евровизия. На Холандия участието им е струвало половин милион евро и са го обявили хората. А на нашите колко?

Няколко школи и преподаватели се въртят . Да не мислите че е имало републикански кастинг? Пак "нашето" е . В тези приятелски кръгове случайни хора не попадат. Чалгата са на другата групировка, затова толкова ги мразим. От нас нищо не става, ама сме по-така близо до големите началници.

Който и да беше спечелил, винаги ще има коментарии, че е "нашето" дете връзкарче. Във всеки случай този път начинът на избор на участник беше много по-коректен от колкото миналогодишния. Извиването на ръце на журито, заплахите и обещанията от "шефа" бяха недопустими.

Така изглеждаше поне. Само че девойчето много преигра на финала и лъсна. Поне може да пее за разлика от Криса. Иначе няма никакво излъчване. Най-сладка беше Преслава. От нея струеше слънцето и детството.

Най-големите връзкари бяха бон-бон и това никой не може да го отрече.Продуцентката им и мъжа и са от дълги години в бранша,за това и миналата година не се проведе предварителен конкурс за голямата евровизия,а директно от БНТ посочиха Поли.Все пак е кадър пак на тая група.Преди години пък набутаха по същата причина Дийп зон и Йоана Драгнева,само защото и тя е пяла в тая група и пак по същата причина тя е и водеща на тукашния конкурс.Нека най-накрая поне една евровизия мине без намесата на някой от бон-бон.Крайно време е да видим,че има и по-талантливи от тях.Сигурно миналата и по-миналата година са били съсипани,че не са имали шанс дори и на предварителния конкурс да се явят.Ама не им е стискало да се пробват пред Слави,щото са знаели,че са обречени.

Аз искам да споделя нещо друго. Четох доста коментарии на чуждестранни зрители и общото ми впечатление е, че всички много съжаляват, че Бон Бон не спечелиха. Основният довод за това е, че те са група и това ще разнообрази досегашните солови песни. В такъв случай не разбирам защо преди няколко години участието на Бон Бон в Детската Евровизия не беше подкрепено от същите тези зрители и не им дадоха шанс да излязат напред в класирането? И не разбирам защо хората като че ли винаги съжаляват за нещо, което е можело да се случи (евентуално), вместо да се радват на това, което се случва в момента??... И още нещо. Има спортисти, които в тренировъчните зали ежедневно извършват подвизи и подобряват световни рекорди. Но в деня на състезанието не са в най-отличната си форма и не могат да постигнат същите резултати. В крайна сметка в такива състезания се оценява най-доброто представяне в момента, а не този, който би могъл да направи нещо по-добро по принцип...

Нещата са много лесно обясними:Явно шефката на бон-бон си е мислила,че всяко едно от децата ще ангажира поне цялата си рода+близки приятели у нас и в чужбина.Като прибавим към тях роднините и близките на всички деца от групата,а защо не и родата + приятелския кръг на тези,които са били в групата и ето вота е събран и ще им стигне.От друга гледна точка обаче, националната телевизия не иска много да се охарчва като плаща разноските на група.Все пак по-тънко ще излезне да плащат тоалети,хотели,транспорт и ред други разходи на едно дете,а не на 6.Финансовата страна на нещата е особено важна.Освен това е ясно,че това мило дете,а и което и дае друго, няма да върне детската евровизия отново у нас.Това е и една от причините бон-бон да не съжаляват толкова много,че няма да се разходят до Малта.Предпочитат да си седят тук и да продължават да използват славата покрай успеха на Поли,отколкото да се върнат с някое посредствено класиране.

Определено има голямо значение и разходите по пребиваването на участниците. Но наистина не разбирам поведението на чуждестранните зрители, които съжаляват за някого, който не е избран, а когато е бил там, не са го подкрепили... Каквото и избор да направи България, винаги ще има недоволни и ще искат точно обратното.

А колкото до това, че нашият участник няма да върне Евровизия отново у нас... ммммм, не съм много сигурна. :D Защото - кой да повярва, че Малта отново ще е домакин, след като е била само преди 2 години?? Може пък това да се случи и с България?? :D Да стискаме палци!

Най-хубаво пееше момичето от София, но вероятно не го избраха, защото е пълничко. А това детенце, за съжаление, беше най-зле в пеенето. Но, все тая, догодина да пускат пак Крисия, за да имаме шансове.

Много е сладка и уникален глас.

Националната селекция Децата на България са супер не можеше ли да се казва някак си без "супер"? Няма ли дума в българския език, подходяща за БНТ 1? Да не говорим за "селекция"... Като знам Теди Кацарова как "суперско" пее, си представям какво журиране е паднало!

ако не супер, ще е кул - америка употребява в речника си не повече от стотина думи - защо и ние да не подражаваме на най- голямата простотия, пардонннн - " демокрация," където всичко е супер, кул и секси - журито няма да го коментирам, но според мен не е супер, а момиченцето изглежда стресирано, няма сценично поведение и не е много добре с пеенето - явяването му на голямата сцена по- скоро е плод на родителски амбиции и протежиране - не е нищо особено, хиляди деца в бг пеят по-добре от нея, но щом вече е избрана по някаква причина да и пожелаем успех и достойно представяне на бг

Най-хубавото като резултат е това,че не класираха бон-бон.Те се взеха много насериозно и си помислиха,че са сигурни победители,независимо как пеят.А те снощи определено пяха зле.Стига вече са ги тикали.Убедихме се,че в тая група не са най-добре пеещите деца.Достатъчно им беше,че бяха на голямата Евровизия, където покрай Поли, продуцентката им набута и Латида и то неслучайно,все пак там пее и дъщеря и.Аман от шуробаджанащина в тая държава.

А с онези двама клавирни виртуози , протежирани от Шлави какво става ? Сигурно вече са взели грами , но не е отразено . За крисия няма да питам .

Свирят си децата, добре се развиват, без да се шуми много много. Скоро изнесоха концерт в Пловдив.

Абе изрод нещастен, не те ли е срам да правиш такъв коментар. Тези деца са виртуози и всичко са постигнали сами. Чети още колко първи места са взели на конкурси и не смей да коментираш за Крисия, която направи всичко за да се говори за България и благодарение на нея и Слави се проведе евровизията тук. Писна ми от такива злобари, които нямат срам и плюят талантливите ни деца!!! Марш от там от където си се пръкнал!

Ако се позаинтерисуваш, Онези !!! двамата виртуози печелят международни награди по света на престижни конкурси, но политиката на цялата държава е да се говори за чалга и евтини шоу програми. Скоро се върнаха децата с второ място и две специални награди от Шопеновия конкурс в Полша. Ао с еинтерисуваш все някъде ще прочетеш. Стига сте лалаи празни приказки....

Момиченцето е прекрасно, чаровно и магнетично, пее чудесно. Успех на детето!

Добра дума в хейтърски сайт, не бива да се случва!

Съгласна съм. И надявам се да има здрава психика и да не обръща внимание на злобните коментарии! Много хора не си дават сметка, че те могат да съсипят едно 10 годишно дете!

Докога ще сме толкова лоши,не може ли да има добра дума,журито било калпаво,детето не пеело-кой сте вие че съдите?

Само децата и журито не били на ниво! Ами операторите, озвучителите, организаторите, тях кой да оплюе!

При децата е голяма рядкост да могат да пеят правилно. Причините са известни. Все пак можеха да изберат по-подходящо дете. Последните години стана мода чрез провиквания да се прикрива фалшивото пеене и отвратителното виене. Иначе журито е пълен смех. Забавлявали са се добре.

това дете е мнооооооооооооооооооооооогоооооооооооооооооооооооооо далеч от пеенето като хората

Не пиши глупости ! Детето е сладурче и пее прекрасно !

И как разбра че пее прекрасно като нито една прекрасна песен не изпя?