Почина звездата на уестърн комедиите Бъд Спенсър

Италианският актьор Бъд Спенсър почина на 86 години в Рим.

Обратно в новината

Коментари - Почина звездата на уестърн комедиите Бъд Спенсър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Признавам си, че и мен ме разстрои тази новина. Както всички писали тук и аз съм израстнал с касетките видео и съм гледал не един филм с Бъди и Терънс. Почивай в мир Карло, дълго ще те помним.

Бог да го прости!

Rip! Голям актьор! Помня как голямото междучасие бягахме у един съученик, Ники, да гледаме някой и друг откъс от негов филм , на видео-касета! Бащата на Ники беше тираджия, та имаха видео, голяма работа! И мисля, че Бъд Спенсър е вуйчо на Чък Норис! И филми с Чък сме гледали у Ники през голямото! Абе ..., какви спомени!

Велик актьор! Бог да го прости! Ще го помним!!!

Бъд и Терънс бяха за мен Европейските Лаурел и Харди. Уж на глед Комедийки, а то колко Истини за Доброто и Лошото можеш да видиш в тях. И във техните филми Винаги Доброто Побеждаваше. Това е "детското внушение" при тях и това беше тяхната Очарователност. А че човек не може да забрави Очарователния и Добродушен Дебелчо с Огромната лапа, това няма как да се случи, особено ако си израстнал с неговите Филми. Сега на Небето ще има още Един Истински, който ще Разсмива и ще сее Доброта в Небесното царство. Мир на Твойта Добра Душа Бъд.

Обожавах филмите с Бъд Спенсър и Теранс Хил. Донесе ни много смях. Почивай в мир...

Почивай в мир, човече! Беше невероятен актьор. Филмите ти бяха фантастини за времето си, че и дори в наши дни ме разсмиват искрено. Дано "онзи горе" ти е отредил почетно място. Поклон!

Помните ли филма - Две небесни къчета на път за ада? Страхотен актьор!Царсво му небесно! Поклон!

И като физика, и като излъчване, и като талант и като внушение. Присъствие от "доброто старо време" , откъдето филмите бяха за удоволствие при гледането. Просто е ясно: искаш да прекараш приятни минути...пускаш си филм с Бъд и Терънс. Почивай в мир!

Мир на праха му! Чудесен, забавен, харизматичен актьор, любимец на поколения! Винаги предизвикващ усмивка в зрителя, огромно и мощно присъствие във всяка рола, в тандем с Терънс бяха великолепни!

Почивай в мир Карло."Бесни сме", Аз съм за хипопотама" "Двете мечки" и много други.Това са филми забранени за глупаци и хора без чувство за хумор.Освен изброеното за Бъд Спенсър да добвя, че той бе и дипломиран юрист.

Израстнал съм с неговите филми. Филми, които освен смешни, границата между добро и зло е много силно изразена. Дано повече младежи гледат негови филми. Почивай в мир!

страхотен актьор поклон

Остави ни класически комедийни филми. Почивай в мир.

Страхотни филми имаше. RIP... Наскоро подреждах шкафовете и видях, че си пазех една пиратска касета, сигурно от 80-те на, която бях записал Наричат ме Светата Троица, гледал съм го стотици пъти този филм и не ми омръзваше...

Ех, само ако можеше такива хора като него да живеят повече за сметка на боклуците ... Почивай в мир, любимец мой!

Бог да прости човека! Хубави филми ни остави!

Почивай в мир! Филмите ти изпълниха детството ми с много смях. ВЕЛИК!

Стойностен човек. С минало, с чар, с усмивка ..... Жалко... Бог да го прости!!!

Поклон! Почивай в мир, хипопотаме... :(

Почивай в мир, чаровнико! Ще живееш още дълго във всички нас, които те помним и обичаме!

Рядко се разчуствам от кончината на известни личности, но тази новина ме разстрои. Част от детството ми си отиде, почивай в мир Великане!

Поклон пред любимият кумир от детсвото. Учатието му с Терънс Хил в реално елементарни филми спомагаше да ги запомним като невероятно забавни екшън комедии. Бъд Спенсър е поредното доказателство, че човек умее много добре много роли в живота. Вечно жив в сърцата ни!

почиваи в мир, няма да те забравим бъд!

Страхотен човек, страхотни филми. Жалко че ни напусна. Наистина неповторим образ и визия....

Страхотен беше. Лека му пръст.

Велик, как ги налагаше с парни чукове. И обичаше много да яде. Почивай в мир сеньоре.

Лека му пръст на човека. Велик актьор и сега от време на време пак си гледам спагети-уестърните в които той и Терънс Хил бяха главни герои. Весели забавни и разтоварващи филмчета.

Бог да го прости! Невероятен актьор, заедно с Терънс Хил са били невероятен тандем в филмите им, винаги са ме разсмивали с техните си закачки и " големия чук " на Бъд Спенсър. Поклон!

Лека му пръст. Той и Терънс Хил бяха едни от героите на детството ми. Ударът с ръка тип "чук" беше запазената марка на Бъд Спенсър.

Наистина знаков актьор. Не знаех за спортната му кариера. Голяма работа е бил.

както и доказателство, че не трябва съвсем да се спира със спорта

за какво ми слагате минуси бе дебелаци, изключително вредно и нездравословно е да се променя драстично режима след като си бил елитен спортист - тоест много по-малко натоварване без промяна на хранителния режим. Не говоря само за надебеляването. Пример Трифон Иванов, Бог да го прости. Бахти кажеш им истината в очите и почват да хейтат. Обзалагам се, че вие сте от тия дето нищо не ядете, ама дебелеете ....и човек трябва да ви хареса по душа.

пурко - колко подходящо!!!