Глория: Отказах 100 000 лв., за да вляза във VIP Brother

Глория призна, че е имала предложение да влезе в риалити предаването VIP Brother, но е отказала.

Обратно в новината

Коментари - Глория: Отказах 100 000 лв., за да вляза във VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако наистина са й предложили тази сума, ако даже и половината са й предложили ТО БИГ БРАДЪР Е ПЕРАЧЕСКО ПРЕДАВАНЕ. НА ПРОКУРОРА!!!!!

Умна постъпка, браво!!! В Биг Брадър освен омаскаряване, лъжи и излагации - друго не може да стане. Всичко там е нагласено ие обърнато с главата надолу.

Някои помним как 90-тте Галка дойде от Две могили в София, с 80-тарския си потен, окосмен и селски вид. Поне повече си мълчеше, да слушат хората дивия диалект и само гледаше кой да я почерпи и на кого да посвири, за да я побутне, като в началото изобщо не й беше ясно кой какъв е, та и минувачи от улицата намазваха. Всъщност не намазваха, тъй като по думи на потърпевши, женицата била пълно дърво, но пък и много се пиеше тогава :-) Тогава веднъж Сашка Васева каза за нея - колкото аз съм наивна и глупава, толкова тази е хитра и амбициозна и далеч ще стигне.

Не е важно кой откъде е дошъл, а къде е стигнал и колко се е развил. Аз лично уважавам развитието на хората, това не всеки го може. Практиката показва, хора около мен, които са останали някъде в 1996 г.

Звучи ми като хвалба, че са я поканили. Но понеже сумата ѝ се вижда малка е отказала. Сега чака новото предложение.

мислех че тва е Ивана, горките толко са изкуствени, че са кат две капки вода .но на кой му пука за тези прават си самореклама

какво не ви хареса в коментара ми уважаеми редактори, частта с провинцията или нещо друго....е това останахте в тази държава пълни убитаци!!!!!!!

Що ве, ти да не си на Луната? И айде стига вече с тая провиция, пък столица, пък селяни, пък граждани! Ако малко бяхте внимавали в часовете по история, щяхте да знаете, че България е била винаги малка грарна държава- демек издържа се и основен поминък е селското стопанство. Така че, тез великите претенции за гражданеене малко са смешни. Освен това, от 20 год. живея в София и са ми ясни и граждани и селяни! Аре, че ми писнахте вече с тъпите си комплексарщини!

Аненце, научи се мило да пишеш, това е първото и второ 20 години не те правят гражданка, трето - погледни твоите съселяни в какво превърнаха столицата с тяхната ниска хигиена, първични навици, простотия, а и тази Глорчето и такива като нея, Боже мой, та докато не се въведе жителство отново, не 3 милиона, а 4 ще стане столицата и тогава ще започнете да се избивате по между си, тоест ще се потопите във собствената си мизерия!!!!

Как въобще не й е неудобно да споменава тази сума - 100 000 лв.?! Толкова народ гладува и бачка за жълти стотинки, малцина са виждали на куп тези пари...Нямам думи! Като искат да си правят това тъпо шоу,защо не извикат обикновени хора, неизвестни, поне няколко души от простолюдието да се облагодетелства с малко парици, като ще ходи там да се излага. Писна ми да гледам презадоволени мутри по ТВ, разни недое....,разни мърли, разни противни гадинки, които с цената на всичко са се замогнали! И защо, питам аз, в това шоу трябва да им се плаща, за да влизат, при положение,че толкова време абсолютно нищо не правят, а само плюскат, пият, спят и пърдят?! Според мен, те, "големите звезди" , би трябвало да си плащат, като влизат, че им се прави Пи Ар по тоя начин! Оф, отвратена съм от това шоу!!!

това помощи за възрастни хора ли са?

Тая тъпотия не я поглеждам там ги събират от кол и. Въже пълна порнография. А глорчето. Да бачка на село такъв техникум уж завършила сеюския ама и тя бяга от село. Чалгарка те са на почит с една дума елита от кучки

Истината е ,че Галинка е искала 200 бона ,имало е дълъг пазарлък ,но са и дали 100 и тя се е отказала ,ако и бяха дали колкото искаше щеше да влезе на бегом в къщата.

Виц: Целунал принца спящата красавица и тя отворила очи. Що си толкова грозна ма?-възкликнал принца. Щото сега ставам бе!-отговорила красавицата.

:) Прав си. Всеки си има цена.

Всички плюем, сякаш очакваме нещо повече. Ами, жената прави колкото може - толкова.

Брей едно време за по 2-3 хиляди участваше в чаршафни забави а сега за 100 000 не се навива да я снимат... вдигнала и се е цената.

А това някакъв повод за хвалба ли е? Предложили са -отказала си, точка. Защо трябва да го правиш достояние и въобще на нашите т.нар. звезди не им ли е малко обидно, че им слагат цена, че се чувстват длъжни да разгласяват колко струват.

Защото хората се интересуват,защото са я поканили за интервю!Няма да поканят теб ,защото с нищо не си известен или известна ! Защото тази жена е постигнала много,макар и грозните коментари,че била с Висаджии и Сикаджии и била креватна и не знам си каква жена.... Да, може и така да е ,но този който може да съди другите е само БОГ,прости люде,не вие ! Жената не веднъж е напълнила зала 1 на НДК ,не е изпяла нито един гнусен и пошъл текст. Творчеството й е стойностно и тя самата има стил и талант,с който се отличава от масата селянки на поп фолк небосклона. А това,че вие само знаете да плюете някого без нищо да сте постигнали може да говори само едно-нисък интелект ! Завистта,злобата и клюкарщината са най-низшите действия на тая Земя Грозни са ! Жената има достъчно пари явно ,за да откаже въпросните 100 000,а и най-вече има принципи,за да не бъде част от НАЙ-долното предаване в БГ ефира! На нея реклама не й е нужна! А вие продължавайте да злобеете и да тънете в злобата и празния си сив живот! То каквото поесееш,това ше пожънеш! ... Българина за това е на това дередже,защото вместо да концентрира енергията си в собсвтеното си развитие,на него му е по-лесно да я разпилее,като плюе някой ,който е постигнал нещо повече от него !

Леле! Какво ниво! Не мога да понасям простотията на тези, които казват "Жената, та жената". Тя си има име, бе позо 69.

Кой го интересува живота и мнението на тази пача и измислена, застаряващ лелка, където отчаяно се опитва да е остане млада?

Роска, ти ще останеш вечно млада и "красива"....:)

Може и да остарея, но ако ще се излагам така,по-добре да ме застрелят.Може би не съм права само за възрастта.защото има остаряващ с достойнство и остаряващи отчаяно

Никога не съм уважавал чалгата като жанр и никога няма и да я уважавам, защото това е музиката на простолюдието, плебеите и циганите. Но в случая - евала на Глория! Биг и Вип брадър са помия, в която влизат отчаяни бездарни твари като плеймейтки и проститутки, джорджановци, злостни свине като В. Червенкова, златки, тризначки и много малко са изключенията, когато влизат стойностни хора като : Фънки, Иван Ласкин, Ернестина Шинова, Крум Пулев.

Крум Пулев?

Фънки и Ласкин стойностни? Признавам-ошашави ме! Запомни , момче-в кочината Биг Брадър влизат само бездарни позакъсали за пари без задръжки хора-в нормалния свят ги наричат "наглеци"

Фънки не е "позакъсал", а ненаситен да си пълни търбуха с пари откъдето паднат

Предложиха ми 100 000 лева хонорар, но не се съгласих >>> не се съгласила защото поискала 200хил , пък те не и ги дали

Тази е на 43, колкото аз съм на 25 :)))

Единствената фолк певица на която слушам песните. Красив глас, красива жена. Правилно решение е взела. Похвала!

сторили и са малко...

Трактористка по образование, върла селянка по манталитет (уточнявам , ''селянин" не е географско, а социално понятие) , средна хубост народна певица, много далече от нивото на Съботинова , Недялка Керанова ит.н.т., чалга кресла от Син Сити , където доктор и инженер не стъпват и където се среща със спонсорите си и оплодителите си от средата на нискочелите със смачкани уши " бизнесмени" . Радост за електората на ГЕРБ. С една дума- мегапростотия!

Пропусна само стажа на Дунав мост...

Хе хе- как пък електората на ГЕРБ намеси?

Абе не знам къде й пърхат пеперудите на тая, ама не ми се вярва да е в стомаха. Една-две педи по-надолу, е по-вероятно

пеперуди в атрибутката , бръмбари в главата

Че какво са 100 бона? При положение, че можеш да избичиш поне 200...

- 43-годишната Глория, която не обича да говори за личния си живот, разкрива сега, че има пеперуди в стомаха - По-скоро семенна течност, както всички чалгарки ежедневно поглъщат с шепи, шепи..

Това им е основното меню, нали трябва да се хранят жените.

със семето се поддържали вечно млади - поне тъй се говори измежду чалгарките

Прекрасна певица, поразително красива жена и много топъл и земен човек. Миналата година присъствах на юбилейния ѝ концерт "20 години на сцената" в Зала 1 на НДК, където Глория представи най-обичаните си песни през последните две десетилетия. Песните на Глория са много повече естрада и поп, отколкото поп-фолк. Пожелавам ѝ много късмет във всичко!

Стой си в отвъдното и не ни занимавай с личните си гмо трепети.

Мисли си, че хитро вече затръшва вратата на чалгарията си, с която спечели много пари и разврати поколения млади хора. С последният си запис се насочва към техно-поп звучене. Смешка!

по - скоро е подсещане, че е време вече и нея някои да покани в това предаване - ами всеки има нужда от пари - колкото повече, толкова повече

Абе Убаво си е нашето момиче,,,, Ким Кардашиян да не е по убава я .. с оня големия дирник :)

Ким Кардашиян изгря на корицата на престижното списание "Форбс". Изданието изведе годишния си списък със 100-те най-високо платени знаменитости. Риалити звездата заема 42-ро място в списъка с 51 милиона долара. "Форбс" уточнява, че 40 на сто от доходите на Ким тази година са свързани с играта й "Kim Kardashian: Hollywood".Kогато и мутресата глория изгрее на корицата на "Форбс" тогава ще говорим.

и с кво толкова е изгрял дебелият з...ник, кво като има милиони... и тук мутраците и крадците имат милиарди и кво от това - успялото от първия ред на т.н. народно събрание дето източи милиарди и се скри има повече от големия г...з

Ivan Ivanov

хахаах очаквах го :) да го кажете всичко е пари нали :) парите определят кой е по по най в вашия измислен свят .. Честито и да ви е сладко ...... щастието не е в парите !!! Ще го разберете в мига в който умирате тоест се събуждате и тогава най много боли !!!

Оооо Глория да не се мори толкова. Тези от ВИП-брадър ще я изчакат да одъртее още малко, пеперудките в корема й ще отлетят към по-младите мадами, както и богатите платежоспособни "приятели" и ще влезе в брадъра и то за 30000 лева. И ще се излага точно като всичките си колежки дето са с 10-15 години по възрастни от нея. Ако все пак успее да уреди дъщеря си да изкарва парички и да й осигурява охолен живот и скъпите пластични операции и боклуци, които си е инжектирала в лицето и кой знае още къде ще бъде добре. Не е лошо да започне да си скътва бели парици за черни дни, че и те ще дойдат ...

Бах що сме толко долни хората

ти ало си долен , аз не съм !!! говори само за себе си

ами щото сте долни ,и не хората а българите са долни като генетичен материал,погледнете само какви некадърници и дебелаци ви управляват и ще разберете защо.

Катя и Здравко сигурно взеха и повече пари, но такова излагане не е имало с години.

Нали после пак напълниха зала 1 на НДК!

то зала 1 ще се напълни и ако Николетка си покаже катерицата за 3 секунди

Глория може да надхвърля 40-така, ама става още са здраво плющене.

Каква важна новина! За проявеното себеотрицание да й се присъди звание д-р Хонорис Кауза и два ордена Стара планина 1 степен. Минимум.

СИК транзит Глория мунди! Или беше ВИС?

OX на генерала от банкя мутресата,и като лилито сама се е доказала в живота без вентилатор,българските жени като мъже

Видите ли, 100 бона нищо не представляват за Глория. Ха! Добре де, знаем, че чалга певачки кат теб са фрашкани с пари, а защо ли !?

А "Раждаемостта във Варна продължава да спада". Мдаа.

не 100000, за 1000 лв ще се търколи с всеки

Ко са прай на нещипана мома?!

Каква футболна драма,дами и господа, какъв съспенс!

Коя е тая?

нормално - като не са и дали 200 000 , ще откаже я

искали са и 100 000 лева и е отказала да ги даде , което изглежда възможно или е нещо друго . Щото ако са и давали вече щеше да е вътре .

Че няма да се излага като онзи дебелия и отвратителен Фънки дето стана за смях ...

Да ти се възхищаваме на неподкупноста и безкрайната честност и почтеност ...ли ? Трудно ни е след груповите изпълнения с ВИСаджиите през 90те ,кой те хване ...! Нема как .