Фризорът на Франсоа Оланд печели по 10 000 евро месечно

Личният фризьор на президента на Франция Франсоа Оланд печели около 10 хиляди евро месечно от 2012 година насам.

Обратно в новината

Коментари - Фризорът на Франсоа Оланд печели по 10 000 евро месечно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ето затова Европа отива лека-полека в историята безславно ... Че не може този Муньо да си намокри лявата ръка и с дясната да си приглади петте косъма с едно гребенче за 50ст. Ама как да го направи като и двете му ръце май са отзад!

Аз си купих машинка за подстригване и вече не давам по 10 лева месечно на разни неграмотни селянки! И без това се подстригвам само нула номер, не е редно някаква недоучила кифла да ми иска по левче на минута ... все едно е някакъв велик адвокат! Подстригвам си се сам колкото често пожелая. Един-два пъти седмично или веднъж на месец, няма проблем. Отнема ми 10 минути заедно с къпането.

Тия са се osrali! На Олян(д) му трябва веднъж месечно да ходи на бръснар да му обере врата и да му подравни квото е останало. Прическата може и сам да си я прави с едно гребенче.

Стилиста ходел заедно с Оланд при визитите му в чужбина?! И това при положение,че Оланд е плешив. Тези да не са гей двойка?

публична таина е че оланд е скрит обратен

У нас в България прическа в салон струва 80 лв. Смятайте какво получават нашите фризьори.

Е та много ли са? Само за подстригване в един учебен! салон вземат 40 евро. 10 души да обслужи на ден -400 евро. За 22 дни 8800, за 30 - щом работи денонощно. смятайте сами

"той не бил на раждането на децата МУ" - не трябва ли да бъде " на децата СИ"? Предполагам, че става дума за децата на фризьора, а не за децата "МУ" - на Оланд , например..

Стига, бе! Искам и аз!

коафьорчето явно извършва и допълнителни услуги

Има хора дето за десет хилки в евро и на оная му работа ще висят цял ден.Тоя явно е от тия.

И това при положение, че Оланд има два косъма на главата! Представете си каква заплата щеше да иска коафьоро, ако Оланд имаше нормална коса.

Ако не знаете как се пише фризОр - напишете СТИЛИСТ....Нищо лично...