Кейт Мос дари за кампанията ”Дънки за бежанците”

Кейт Мос дари свои дънки за кампанията "Дънки за бежанците" на неправителствената организация Международен комитет за спасение.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Мос дари за кампанията ”Дънки за бежанците” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кейт Мос дари свои дънки

дънките ще се виждат под фереджето, такава е модата

не е ли малко неудобно това

Тъпо парче, утре ще има кампания "Бурки за манекенките"! То на нея и внимание няма да и обърнат, че кожа и кости, а те налитат на закръгленко.

Под бурките ли ще ги носят? Пък и сигурно стават само за деца, като гледам тези анорексични манекенки.

глупаци....след време ще смъкнат собствените ви гащи....

всеки нормален българин би дарил с удоволствие за кампанията 'сопа за "беянците" ' *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Можехте да дарите за някой без чалми и фереджета. Не знам дали сте чували, но на света има хора, които искат да живеят и да се развиват. И те не са от тези, които си блъскат главите в джамии и взривяват по европейските, тайландски, китайските и прочие улици.

А тези дънки халал ли са. Защото ако не са, това си е чисто погазване на религиозните вярвания на бежанците. Да не кажа расистко и фашистко.

Не е достатъчно да си дадеш дънките........... Всеки от тези лицемери да вземе по едно бежанско семейство в дома си и да го интегрира в американската култура! Това е помощ за бежанците.

трееше и една пуtка да имдари, да видят малко и те бела кожа и бел свет буъхъхъхъхъхъ

Тая манекенка, ако някога реши да даде дрехи и пари за бедни хора, от друга страна, нека да ги даде за хора които живеят в собствената си страна. Като например- Сомалия... А тия които идват без някой да ги е канил, са просто едни Нашественици и заслужават директно да ги убиват на границата като пресичат.... Иначе, скоро някой от тия т.нар. бежанци може да я изнасили и убие тая манекенка, също като тъпата Меркел ( ама тя има голяма охрана в момента).

Не съм съвсем съгласен. В повечето случаи това не са бежанци, нито мигранти, а гости на мамамеркел, нали тя ги е поканила, някои лично, както се хвалят...

Псевдотолератност. Разделяй и владей. Първо им разбихте държавите, а сега ги и каните, само че те няма да живеят сред вас. По-извратените от вас ще си осиновят бежанец, само и само да покажат колко са широко скроени. Скоро всичко ще се срине.

Никой не ги е канил Пришълците. Тия ИЗЛЪГАХА Меркел( по същия начин както Реджеб Ердоган лъже за руския самолет, който сам е наредил да свалят) и започнаха да изнасилват и убиват. Това са си Мюсюлманите.

Кейт, прибирай си ги у вас тия! Те са продукт на твоето правителство!

Напалм по границите за тия! Никакви дънки - само фереджета, чалми, едно шише минерална вода и шут в гъза от където са изпълзяли.

Четете с разбиране, никакви дънки не подарява на ахмет да речем. Събира пари за ония, което е глупост според мен.

Абе какви дънки ще им се раздават?! 90% от нелегалните мигранти в Евросъюза ползват услугите на криминални мрежи, които се занимават с трафик на хора. По данни на Европол, такива групировки наброяват към 40 хил. души. Миналата година от нелегален превоз са спечелили между 3 и 6 милиарда евро. Европол публикува данни според които 90% от "клетите бежанци" използват нелегални схеми за нахлуване в страни от ЕС. Те плащат първо на превозващите ги с лодки, после плащат за подкуп на правоохранителни органи, освен това си купуват и фалшиви документи. Защо се мълчи по въпроса? "Бежанците" са престъпници и опасност за Европа!

Тая да вземе да прати дрехи за бедните хора в България, а и вероятно в самата Великобритания, доста хора са обеднели след наплива на т. нар. бежанци. Всъщност, Няма никакви бежанци. Така, Мюсюлманите наричат своите помагачи, които пращат в Европа, за да завладеят континента ни.

Евтин PR...

дано се сетят да ги изперат, преди да ги подарят, защото не ми се мисли на какво ще "вунят", между двата крачола!!?? ;)))

ЧЕТЕТЕ! Дават ги на художник, който от дънките прави произведения на изкуството и ще ги продават.

Лесно е през океани да даряваш ненужни дрешки,по-добре не изнасяйте демокрация насилствено

само в Лос Анджелис са регистрирани официално 45000 бездомници. Не знаете каква смрад е "световният град". Столипиново ще ви се стори цивилизация пред South Side.

нова рекламна кампания със застаряващи мастии

Дънки е някаква българска измишльотина.Този тип панталони се наричан днинси.Да се видели на етикета на панталона да пишеблу дънки.Това остана от социализма когато се произвеждаха такива марка "трактгорист" от псевдо джинсов плат.

И аз имам едни скъсани гащи и да взема да даря на бежанците. Дано им харесат. А, да имам и два използвани презерватива и една стара ползвана превръзка на жената. Пълна е със засъхнала кръв, ама знам че бежанците налитат на кръв та мисля че е ценна.

няма друга дума за коментара на "световно неизвестен"

ЦИНИК - човек който казва точно какво мисли и го казва без значение че някой няма да му хареса.

нова кампания под надслов ограмотяване на "звиздите"би била по-удачна - с дънки и без дънки резаците си правят каквото си искат, а ние европейците страдаме - та тези вип - овце да се замилсят на кого да си даряват съдраните гащи

Да вземе да си подари и миризливия катерунгел дето не е видял мъж 50 години!!!

леле тя да дайде в мъжката бавя пък да видим дали ще може да излезе изобщо от там....

тези всичките изперкали и мозъчно-промити величия да не си развяват гащите под под предтекст благотворителност, а да си обединят паричните усилия в закупуването на спирали и презервативи - безразборното размножаване на паразити от мюсюлмански произход не носи нищо добро на света - мислят само за атентати и ислямизация на света

Отново и отново се разплаквам като чета за такива дарения от много известни личности на шоу идиотщината, ако подари износените и долни гащички на Меркел ще направи най добре.

Но да са непрани! За да усетят Бабата напълно!

Наистина е странно да се помага на мюсюлмани след всичките атентати..не знам дали при тях ще действа формулата кил дем уит кайнднес.

куха лейка , какво очаквате освен показност и ПР .....

Тия патки нека дойдат в Европа да живеят и тогава да даряват. От САЩ надалеко колко са състрадетелни само.

И да не забрави да им напрправи по една свир-а, щотт талибанчетата много загорели

Що си дава гащите, а не си вземе някое талибанче да я взриви или заколи докато спи?

...дънките щти цепна...

Сега и кампания за раздаване на хамерикански гащи за мангалите измислиха... големи са гадове!

По добре да дари средства за кампания за кастриране на "бежанците"! Провеждането на такава кампания в значителна степен би допринесло за решаването на "бежанския проблем"!

кво да ти обяснявам - голям глупак. Можеше анонимно да направи това "дарение".

кукло, ако имат възможност ще ти хвърлят дънките в лицето - нали така замерваха с хляб "наш насъщни", но не техен и вода по границите. Религията им е античовешка. Суперрелигиозни, но готови на мига да се колят и избиват, особено "неверниците".

Браво! И мотото и заглавието, и цялата идея... Звучи като - - Дай да си направим малко реклама... "Дънки за бежанците"?, а! то не били за тях, а за някаква кампания. (за момент помислих, че ще ги обличат...)

важното е че всички печелят от цялата ситуация. Това ли те прави тъжна? ей... злобен народ бе. 5 лева не дал, ама готов да разпределя чуждите пари и да дава акъл.

Иванова

Дала съм повече от 5лв. И тия у нас (които само търсят пътечка към Меркел) ги издържат, превозват и хранят с нашите данъци. Оправихте нашите дядовци, баби, инвалиди и... роми, та поехте и тия. Това ме... "натъжава" не е точната дума!

смешни кукувици, живеещи в паралелен свят, напълно зомбирани и откъснати от реалността. не ни занимавайте с глупости

браво. проблемите на бежанците са решени значи.

Що не се снимат голи, и да продадат снимките за бежанците? Пак ще мине за изкуство.....

Ах милата, аз искам да й подаря един трибуквен, да си го ползва

защо звездите никога не демонстрират съпричастност към пострадалите от тероризъм