Мат Деймън е забранил социалните мрежи на дъщерите си

Американският актьор Мат Деймън смята, че социалните мрежи са опасни и няма да позволи на своите дъщери да имат профил там.

Обратно в новината

Коментари - Мат Деймън е забранил социалните мрежи на дъщерите си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки ако се разридаваше като тази за нещо, което нкой, когото тя не познава и никога не е виждала е казал за нея ... А Мат е още по-тъпо парче, ще забрани социалките, ама на домашните си любимци, как ще спира децата си от социален живот, било то и онлайнн ...

Може би забрана е малко крайно решение, но пък от личен опит- нямам профил в нито една социална мрежа, освен в LinkedIn, но не страдам от липса на социални контакти. Живея си щастиво със семейството ми, имам приятели, пътувам, развивам се.

Всеки ако се разридааше

Жената наистина си изглежда нормално. Освен на тема расизъм не виждам за какво биха я обидили злобарите в нета.

Хубава цицорана !

сложи си и ти и стой пред огледалото да си се радваш, цицоранчо

И много правилно. А иначе Мат винаги си е бил скромен човек, не се е чувало за скандали, а семейство в Холивид, с 4 деца си заслужава уважението. Да са живи и здрави хората :)

Много си е добре женицата :)

разбира се, да сипваш бира и да те щипят пияните ред некове по латиноамериканския задник, да търпиш, защото си бедна самотна майка, да влезе личен ерген като Мат в бара и да се ожени за теб - на това ако не му се казва късмет.

Жената си е чудесна! А никога не бих казал, че има 4 деца и гони четиредесетака! Тия, които коментират негативно да се огледат наоколо и когато видят жена като нея, която изглежда по-добре, тогава да коментират пак!

ако говорим за външност точно тази жена няма отличителни дадености, нито хубава, нито грозна, а супер обикновена. И на 40 съвсем не е измежду младеещите и изглеждащите добре дами в Холивуд.

Ти пък какъв си или каква си??? Тя не е актриса, тя да се съсипва с пластични операции.

е много талантлив актьор и симпатичен човек. Техният брак е от онези изключения, когато звезда се жени за обикновен човек, в неговия случай тя е била барманка, както каквато и се запознава на работното и място. Съпругата му вероятно е мил човек, но наистина не изглежда добре, особено с опита и да си подобри външността с краен резултат висящи кравешки вимета запасани в пояса. Както и да е, това няма значение за тяхното щастие, нека са щастливи хората и поздравления за позицията относно децата им и социалните медии, но все пак не е геройство, родителско задължение да си свършиш родителската работа добре щом имаш дете/деца. И аз имам дете на 14, което няма и не счита за необходимо да се изявява чрез акаунт в социалните мрежи. Светът дава широки възможности да бъдеш щастлив и без ФБ и за радост сме на едно мнение с моето поколение.

Тази Лусиана се е заинатила и не ражда момче на Джейсън Борн. Но и той е упорит. Чакаме нов опит. п.с. Ако се замисли човек, полът на детето се определя от бащата де.

Тази жена ли е родила 4 деца ? Стига бе !

удивителния ти знак, че не стана ясно? Съвсем обикновено изглеждаща жена с несполучливо сложени импланти, защо да не е родила 4 деца, други раждат и по повече. Г-жа Бекъм и тя е родила 4 примерно.

Кое му е чудното? Ген, и сто да роди пак ще е с добра фигура (твърде вероятно е да не разчита само на гена :) :)). А Мат Деймън ми харесва като актьор, с разнообразни роли и с добра визия.

Много ме интересува Мат и жена му и дъщеря му.

Достатъчно, за да прочетеш и коментираш. :) Пък те за тебе дори не знаят. :)

И теб не те знаят. Ти защо коментираш? И въобще трябва ли да ме знаят на всяка цена?

Е, е трябва да се внимава - трябва, но чак пък пълна забрана и то дори и като пораснат, си е твърде пресилено. Колкото по-рано свикнат, че има и злобни хора на този свят, толкова по-добре. Няма да е вечен, че да ги държи винаги под стъклен похлупак и да ги пази.

Много съм загрижен за тях, особено на фона на злобните коментари. Даже най-малката грешка може да остави последици за цял живот !!! Я се стегнете малко бе. Ако едни коментари на някой си ще се травмирате за цял живот то направо сте си за помощ.

Мат е най високо Ай Кю сред актьорите и въобще сред хората с най висок коефоциент на интелигентност. Човекът си знае работата :) А че има здраво семейство в холивуд си е истинско постижение за гинес.

Това, че се държи нормално с жена си, не като българските ПРОСТАЦИ!!!явно много ги изнервя!!, но тя е грозна и като е видяла това в социалните мрежи е ревнала на глас!!Нека реве-чета че е полезно!!!

А ти си просто форма на прасе.

Е вярно си простак, добре си се преценил. И вземи си сложи тук снимката, че да видим и какъв си красавец :)

все тая.Същия недорасъл хибрид си оставаш,моето момче...

Да ги прати в манастир.

Е че какво не и харесват на жената, става си, сгодна е, всичко си има .... Мама им тролове !

и ти силикон, бе - две топки горе и си шест - по твоите критерии; обикновена женица, незабележима, ако говорим за външност. Иначе явно се справят добре хората в семейния живот.

но чак пък толкова пристискване. последици за цял живот и т.н мног летите в тоя Холивуд и вече нямате представа за реалните проблеми в живота